כן גורו לא גורו?

בת דמות

New member
השאלה מיותרת

עבור מי שיש לו גורו (גם אם טרם נפגשו), ובעצם מכך נובע שהיא מיותרת גם עבור מי שאין לו גורו היי.. מה זה כולם פה :)

באמת?

האם שאלה זו מיותרת גם למי שבאמת ובתמים חושב שיש בה עניין רציני וחשוב עד מאוד לעסוק בו בין אם יש לו גורו או לא? חוץ מיזה יש פה גורו
ואפילו כמה

בת דמות

New member
עבור מי שרוצה לדון דיון רציני וחשוב

וספקולטיבי- אין היא מיותרת לא התכוונתי לבטל את המסיבה בשירשור הזה אלא לומר מה דעתי. סליחה אם נעלבת

חה חה חה חה.... ../images/Emo6.gif

רק רציתי להצביע על העובדה שדעתך הכלילה גם את אלה שאינם בהכרח חושבים כמוך. בכל אופן הורס המסיבות כאן הוא אני (או שמא זה האגו הנפוח שלי שרבים מלבדי נהנים להתבוצץ בו ושגרם לי לחלוק לעצמי את הכבוד הנפלא הזה?). את מתחרה פוטנציאלית?

קמהדנו

New member
לא הורס ולא יוצר

אתה משמר המסיבות, בתפקיד החשפן שקופץ מתוך עוגת העצמי הבלתי מחולקת

../images/Emo10.gif

נו, שוב הנפוח הזה, האגו הזה שלי שהטעה אותי. נראה מי הפעם חוץ ממני ישמח להתבוצץ בו.

קמהדנו

New member
תזרום עם זה

אל תשכח, הנך רק מכונה, והכיצד מכונה יכולה להפסיק למכן? אז לפחות תהיה מכונה סבבית כזאת

לא. אני לא חושב שיש בעיה.

רק הבעתי תמיהה על תגובתך לנושא שהוא לדעתי מורכב ובאיזשהו אופן גם טעון וגם ראוי לעיון.

drall

New member
ההודעה שלך מטעה

המאמר מדבר על מנחים רוחניים , גורואים שיש להם מעורבות בחיים של התלמיד. מורה למדיטציה יכול לפגוש מישהו לרבע שעה , ללמד אותוו טכניקה ולהסתלק. אין שום קשר בין מורה למדיטציה לבין המאמר הזה , בלי להתייחס למאמר אם הוא נכון או לא נכון.

אייבורי

New member
אפשר לדעת את דעתך ?

האם נחוץ מורה למדיטציה ? האם נחוץ גורו בתור מנחה רוחני ?

drall

New member
אפשר

אתה לא צריך מדריך למדיטציה ולא גורו. מדיטציה אתה יכול ללמוד מהאינטרנט , נסה את פורום מדיטציה ואנרגיות בהייד פארק לדוגמא. אם יש לך מזל אתה נתקל בגורו טוב, אבל אל תהפוך את חיפוש הגורו למטרה. בסך הכל , התחום שלנו מקודם ע"י אוטודידקטים בעיקר. אם יש לך מזל = סבבה מצאת מורה למדיטציה ומצאת גורו , אז יופי לך אבל אפשר להסתדר בלי.

o n m y w a y

New member
להסתדר בלי...

הכוונה למצב שלך נכון? מתי בפעם האחרונה היית במחיצתו של מורה חי? האם היית איי פעם? (אצל מורה חי). כשאתה אומר להסתדר אתה מתכוון מה מושך...עד ש... או שלא צריך בכלל אף פעם? תראה, זו פשוט חוסר אחריות מצדך לבלבל אנשים בצורה כזו, אתה צודק ניתן ללמוד זאת מהאינטרנט, אך המשך טיבעי הוא ללכת לסביבה בה מודטים וישנה תמיכה כלשהי נפשית קודם כל. מי שומר עלייך דרול? למי אתה מקשיב כסמכות? ולא בגלל הכוח שלו אלא בגלל אהבתו.

drall

New member
טעית ,

אני בדיוק המקרה ההפוך מאסטרים מכל הבא ליד, שהות ארוכה בחצר של הגורו , ולמדתי מדיטציה אצל עשרים מורים בלי להגזים. עם כל זה, לא הכרחי. אפשר להסתדר בלי.

Mist2

New member
שלום און שוב

לדעתי הצדק איתך. ואתה יודע מה דעתי בעיניין. רק שאני לא מבין אותך... פעם התעקשת מאוד לתמוך בגירסה השניה. אז אולי זיכרוני בגד בי, אם כך איתך הסליחה. אם זיכרוני לא בגד בי....... תחליט כבר........!!!

למעלה