רק רציתי להצביע על העובדה שדעתך הכלילה גם את אלה שאינם בהכרח חושבים כמוך. בכל אופן הורס המסיבות כאן הוא אני (או שמא זה האגו הנפוח שלי שרבים מלבדי נהנים להתבוצץ בו ושגרם לי לחלוק לעצמי את הכבוד הנפלא הזה?). את מתחרה פוטנציאלית?
המאמר מדבר על מנחים רוחניים , גורואים שיש להם מעורבות בחיים של התלמיד. מורה למדיטציה יכול לפגוש מישהו לרבע שעה , ללמד אותוו טכניקה ולהסתלק. אין שום קשר בין מורה למדיטציה לבין המאמר הזה , בלי להתייחס למאמר אם הוא נכון או לא נכון.
אתה לא צריך מדריך למדיטציה ולא גורו. מדיטציה אתה יכול ללמוד מהאינטרנט , נסה את פורום מדיטציה ואנרגיות בהייד פארק לדוגמא. אם יש לך מזל אתה נתקל בגורו טוב, אבל אל תהפוך את חיפוש הגורו למטרה. בסך הכל , התחום שלנו מקודם ע"י אוטודידקטים בעיקר. אם יש לך מזל = סבבה מצאת מורה למדיטציה ומצאת גורו , אז יופי לך אבל אפשר להסתדר בלי.
הכוונה למצב שלך נכון? מתי בפעם האחרונה היית במחיצתו של מורה חי? האם היית איי פעם? (אצל מורה חי). כשאתה אומר להסתדר אתה מתכוון מה מושך...עד ש... או שלא צריך בכלל אף פעם? תראה, זו פשוט חוסר אחריות מצדך לבלבל אנשים בצורה כזו, אתה צודק ניתן ללמוד זאת מהאינטרנט, אך המשך טיבעי הוא ללכת לסביבה בה מודטים וישנה תמיכה כלשהי נפשית קודם כל. מי שומר עלייך דרול? למי אתה מקשיב כסמכות? ולא בגלל הכוח שלו אלא בגלל אהבתו.
לדעתי הצדק איתך. ואתה יודע מה דעתי בעיניין. רק שאני לא מבין אותך... פעם התעקשת מאוד לתמוך בגירסה השניה. אז אולי זיכרוני בגד בי, אם כך איתך הסליחה. אם זיכרוני לא בגד בי....... תחליט כבר........!!!