כן בא לא בא

m i c h a l i

New member
כן בא לא בא

זה כבר לא ממש משנה הפעם האחרונה שהוא טרח להגיע לראות אותה היתה בסוף אוגוסט. בילוי של שלוש שעות בסופרלנד. אבא לונה פארק. פעם למעלה פעם למטה. נד נד רד עלה עלה ורד ורד עוד קצת עוד יותר נמוך הפעם האחרונה שהתקשר היתה לפני שלושה שבועות והערב צילצול מוכר, כמו קרוסלה בהתחלה זה נעים אח"כ יש לך בחילה אז מתי אפשר לראות אותה? כאילו חלף לו רק יום... מבזק,עד שניפגש

a n a t i 3 3

New member
רק מלחשוב על כמה אנשים חפצים

להיות הורים ולא מסוגלים מסיבה זו או אחרת.. והוא שניתנה לו הזכות הענקית הזאת לא משתמש בה
עצוב
תהיו חזקות

d a n i e l s 5

New member
ואולי באמת...

מבחינתו חלף רק יום...אולי היה בקומה? סתםםםםםםםםםםםםםם עזבי אותך מבחילות עזבי אותך מהתרגזויות , הוא לא ישתנה, את לא תשני אותו כנראה, ככה זה....דעי לקבל . לונה פארק פעם ב.....לדעתי גם שווה.

m i c h a l i

New member
אם זה לא היה עצוב הייתי צוחקת

האמת? אני צוחקת בכל פעם מחדש מהיצירתיות של התירוצים שלו. למה הוא חושב שהוא חייב לי הסברים או התנצלויות? אמרתי לו כבר שאת ההתנצלויות הוא חייב לה ולא לי. הפעם זה היה: "איבדתי את הזיכרון של הטלפון" שזה כבר התקדמות כי פעם הוא איבד את הזיכרון שלו עצמו... איך מאבדים זיכרון של טלפון? ואיך זה ששוכחים למצוא את מספר הטלפון שלנו בספר הטלפונים או ב 144 ? נו שוין

d a n i e l s 5

New member
YYYYY המצב קשה..

גם חשב כאילו חלף רק יום וגם איבד את הזיכרון..... דפנטלי הבחור בקומה ! (בתרדמת) תסלחי לי מיכלי אבל פשוט לא יכולתי שלא לצחוק.

החתולית

New member
הוא לפחות עקבי בחוסר העקביות שלו

מדהים לקרוא באותו יום פוסטים של אבות שכמהים לגדל את הילדים שלהם, ופוסטים של אמהות ששואלות עצמן אם נכנסו להריון מרוח הקודש ולאן נעלמו האקסים שלהן. האיש כנראה לא ממש מעוניין להיות אבא, והמינון הזה מספיק לו. הוא אינו מספיק לבת שלכם, ובודאי שלא לך, אבל ברור שזה מה יש. את צודקת, מיכלי, אם זה לא היה עצוב - זה היה מצחיק.

m i c h a l i

New member
עקבי בחוסר העיקביות

זה הדבר היחיד שעקבי אצלו מסתבר... זה מה יש , אכן תודה על העידוד

יערית

New member
עצוב,ממש עצוב

וכואב עבור הבת.ובכל זאת אין הרבה מה לעשות, לא ניתן לדחוף אותו להרגיש אחריות ואב.

ל י M ו ר

New member
עבורם

עבור האבות שבוחרים להעלם זה באמת כאילו עבר יום ומה שנותר זה לרחם עליהם, אני רואה אצלי כבר עכשו היא לא מחפשת אותו יודעת שהוא בא ונעלם יודעת שהיציבות החום האהבה היא פה בבית של שתינו ממני. תהני ממנה

jdpworld

New member
צירתי לה פרח

השקתי העציץ...ובלילה בכיתי לכרית. או תיאה, או תיאה או תיאה. היש לנו תקווה? היש לנו סיבה? ומה זה,שהיא התכוונה כשלא לי היא אמרה...

ת י א ה

New member
KR יקר ../images/Emo70.gif

ואני ציירתי מכונית בקורס שלי לגרפיקה ממוחשבת
תקווה ? לא יודעת. סיבה ? גם כן לא יודעת. לבכות לכרית זה טוב. אחר-כך אתה מצליח לעוף גבוה יותר בחלומות. כמה שיותר גבוה, ככה יותר להתנתק.

jdpworld

New member
ההשתכשכות

בביצה...ותוהה,איזה צורך ממלא...עכשיו זוכר,בערפל.השתכשכויות דומות.שמח שעבר לי.

למעלה