כן, אפשר להיכנס לפה.

כן, אפשר להיכנס לפה.

תודה. עכשיו תקשיבו. יש פה שירשורים שלמים שאני לא מבין בגלל הקיצורים שלכם לשירים/דיסקים של אלאניס שאני לא מצליח להבין בכ-לל!! זה לא שאני נגד עצלנות-כי אני בעד. אני אפילו אחד נלהב מהם. אבל אני לא מצליח להבין לאיזה שיר מדברים. דוגמא:" תגידו שמעתם את yok בגרסה החדשה? אבל הכי אני אוהב אצל אלאניס את scc זה הדיסק הכי טוב !!" . אלה שני הקיצורים היחידים שאני מבין. אה, וגם את ג'אג אה ליטטל פיל. מישהו בבקשה בבקשה יכול לכתוב את כל הקיצורים שעולים לו בראש כרגע. זה יהיה מצוין. תודה (ואל תתביישו לחזור אחד על השני. אם אני אקרא את זה כמה פעמים יהיה יותר טוב..) שוב תודה מראש.

סבבה................

JLP ג'אגד ליטל פיל URS - UNDER RUG SWEPT TIWBG - THAT I WOULD BE GOOD FOS - FEATS ON SCRAPS ואני לא ארשום עכשיו את כל הקיצורים של השירים יש אולי 90 או מאה כאלה

Rוית

New member
יש באמת המוני קיצורים

אבל לרוב הקיצורים פשוט בנויים מהאות הראשונה של כל מילה.. אז נכון, NTD (NOT THE DOCTOR) יכול להיות יותר קל לזיהוי PI (Precious Illusions) אבל זה הכל על אותו עיקרון.. אז אם אתה רואה משהו שאתה לא מבין פשוט תעביר בראש בזריזות שמות של שירים שמתחילים באותה אות

dilan angel

New member
או שיותר קל-

במקום להריץ את כל השמות בראש פשוט תשאל מה שאתה לא מבין...ויענו לך

Lotzifer

New member
דווקא הדוגמא שלך היא בעיתית....

PI זה שני שירים, גם פרשס ילוז'נס, וגם פרינסס פמיליר....

Rוית

New member
Princes Familiar זה יותר PF ../images/Emo8.gif

אבל PF זה גם Pollyanna Flower
בקיצורו של עינין (משחק מילים משעשע כמובן) מה שלא אפשר פשוט לשאול

Lotzifer

New member
אוף, אני תמיד מתבלבלת בינהם.....

סתומה סתומה סתומה.... תסלחו לי, אני לא כ"כ מאופסת ביום האחרון...

AlanisJunkie

New member
ואם אנשים רוצים להיות יותר נחמדים

ופחות עצלנים, פשוט לכתוב את אחת המילים מהשיר. הקצרה ביותר. :)

תודה ענקית לכולם!!!!!

מכל הלב (אם הייתי יודע איך לצרף לב אז הייתי אבל אני אפס במחשבים)..

Rוית

New member
נצל"ש - תמונות מהמפגש פורום שהיה../images/Emo70.gif

סוף סוף פותח הפילים ובקרוב (בשניה שיהיה לי סבלנות וכוח לסרוק
) אני אעלה לפורום! (לא להתלהב אין הרבה.. אבל ממה שיש הן יפות!!!) מי שהיה במפגש ולא רוצה שתמונתו תפורסם (למרות שלא זכור לי שיש מישהו כזה) מוזמן להעיר לתשומת ליבי..

AlanisJunkie

New member
*שיעול* אפשר לראות קודם? :)

חובה שאראה קודם! אלוהים, הייתי כל כך שמן. תקופת הטרום ספינינג שלי. לא רוצה שיראו אותי.

אני רוצה עוד מפגש פורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא פייר אני שנתיים בפורום ולא הייתי במפגש אחד.......טוב כי הייתי חולה אבל מי זוכר??????...............

Lotzifer

New member
יאי, עוד תמונות!

יש לי אובססיה לתמונות.... אבל רק אתמול שלחתי את הפילים לפיתוח.... עצלנית שכמותי.... ובי דה ווי מפגש פורום, החופש מתקרב אהם אהם......

jumper2000

New member
טוב אז מהיום...

נכתוב מילה ראשונה של השיר כדי שכולם יבינו.

למעלה