כן, אני פסיכית...

NasTy GirL

New member
כן, אני פסיכית...../images/Emo108.gif

היום אני וחברות שלי, הלכנו מול הכביש הראשי של ראשון [לגרים באזור: הגשר להולכי רגל], לכיוון התחנה החדשה, ודיברנו ביחד, ובאיזהשהוא שלב אמרתי משהוא ביצ´י כזה בצחוק- אז אחת מהן אמרה לי בצחוק שאני כלבה... אז התחלתי לצרוח, ככה באמצע השדרה ההיא... I´M A BITCH I´M A LOVER I´M A CHILD I´M A MOTHER עם הדגש על המשפט הראשון... והיו שם כמה אנשים שלא ראיתי [אני לא רואה מרחוק] והם פתחו עליי עיניים... רק בשביל שתדעו, שאלאניס משפיעה עליי
[לרעה או לטובה? תחליטו לבד...]

InvisibIe

New member
זה לא שיר של אלאניס.

אין לי מושג למה מלא אנשים מתבלבלים, לזמרת ששרה אותו קוראים בכלל מרדית´ ברוקס. אני בהתחלה הורדתי אותו בקאזה כי היה כתוב בartist אלאניס מוריסט, אבל אז למרות שהשיר מאוד יפה ראיתי שזה לא הקול שלה, אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי מי שרה אותו באמת. יש למישהו מושג למה כל כך הרבה אנשים חושבים שזה שיר של אלאניס?

Rוית

New member
עשינו על זה שירשור כבר...

לחצו פה כדי לראותו.. ובקשר ללמה מתבלבלים עם אלאניס ועם השיר BITCH של מרדית´ ברוקס יש כמה אפשרויות.. 1-השיר הזה ברוב תוכנות החיפוש מופיע תחת השם של אלאניס, ומי שמוריד ולא מכיר לא את אלאניס ולא את מרדית´-בטוח שזו אלאניס. 2-שוב, מי שלא מכיר את אלאניס ורק מכיר את הסגנון המוזיקלי שלה, יכול בקלות לטעות בשיר הזה כשיר שלה, כי יש לשיר סגנון מוזיקה מאוד "אלניסי"
3-אנשים פשוט לא מכירים את אלאניס טוב
זאת גם המסקנה הסופית...

למעלה