כן אני חדשה! בבקשה אל תאכלו אותי! מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל קורה פה???? משעמם לי!
M m a r i New member 4/11/02 #1 כן אני חדשה! בבקשה אל תאכלו אותי! מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל קורה פה???? משעמם לי!
A avidadon New member 4/11/02 #3 היי היי! אנחנו לא אוכלים אנשים! חוץ ממקרים יוצאי דופן, כשהניק מגרה במיוחד .. מה קורה פה את שואלת? ובכן, אנשים נשים (טף כמעט ואין כאן) יוצאים בשאלה כותבים פה על נושאים שונים שמעסיקים אותם... ספרי לנו מי את, דתלשי"ת, חרדלשי"ת, או אולי כושית?
היי היי! אנחנו לא אוכלים אנשים! חוץ ממקרים יוצאי דופן, כשהניק מגרה במיוחד .. מה קורה פה את שואלת? ובכן, אנשים נשים (טף כמעט ואין כאן) יוצאים בשאלה כותבים פה על נושאים שונים שמעסיקים אותם... ספרי לנו מי את, דתלשי"ת, חרדלשי"ת, או אולי כושית?
A avidadon New member 4/11/02 #5 קודם שיתנו לי אשרת כניסה לארה"ב, אחר כך נראה מה עם הכלא.. ולי "כושית" מזכיר דווקא את העוגת שוקולד הטעימה הזו, כזו שאכלתי היום.. מה קורה ככה?
קודם שיתנו לי אשרת כניסה לארה"ב, אחר כך נראה מה עם הכלא.. ולי "כושית" מזכיר דווקא את העוגת שוקולד הטעימה הזו, כזו שאכלתי היום.. מה קורה ככה?
M m a r i New member 5/11/02 #12 נחמד../images/Emo13.gif אני דתל"שית אשכנזיה לגמרי(לבנה וכו´) ושייכת לקטגוריית הטף(בת 18) פיצית!!! אגב מחכה לך מחר ביקור ממני. תחכה בקוצר רוח!!
נחמד../images/Emo13.gif אני דתל"שית אשכנזיה לגמרי(לבנה וכו´) ושייכת לקטגוריית הטף(בת 18) פיצית!!! אגב מחכה לך מחר ביקור ממני. תחכה בקוצר רוח!!
ש שומרת נפשה New member 4/11/02 #9 כן מגיעה לך ברכת ברוכה הבאה! והמנהג פה הוא לא לאכול חדשים אלא להגיש להם פרוסת עוגת גבינה של גל וכוס קפה וירטואלית . אולי כדי שלא יאכלו אותנו תהני ותבלי
כן מגיעה לך ברכת ברוכה הבאה! והמנהג פה הוא לא לאכול חדשים אלא להגיש להם פרוסת עוגת גבינה של גל וכוס קפה וירטואלית . אולי כדי שלא יאכלו אותנו תהני ותבלי
M m a r i New member 5/11/02 #14 אני אלך על תה ללא קפאין וירטואלי גם. אני מהאלה שאומרים שהם אוכלים בריא כתרוץ לדיאטה הסמלים פה מגניבים למצב
אני אלך על תה ללא קפאין וירטואלי גם. אני מהאלה שאומרים שהם אוכלים בריא כתרוץ לדיאטה הסמלים פה מגניבים למצב