כן,אני בודדה הלילה.

osnatna

New member
כן,אני בודדה הלילה.

אהלן מעריצים יקרים , אלויס הקליט בזמנו את הלהיט האדיר 'האם את בודדה הלילה?" בתוך זמן קצר הקליטה איזו זמרת אלמונית (לפחות לי)שיר תשובה "כן , אני בודדה הלילה" שיר שנוגן הרבה מאד פעמים באר"הב כך סופר לי, האם מישהו מכם שמע או יודע מי היא הזמרת והאם השיר נמצא על תקליט\דיסק כלשהו?? תודה מראש, שמוליק נ.

אכן יש את השיר...

הוקלטו כמה וכמה שירי תשובה לשיר הנפלא הזה של אלביס השיר: "כן, אני בודדה הלילה" הוקלט ע"י הזמרת דודי סטיבנס Dodie Stevens ב- 1961 השיר נמצא בדיסק הכפול: Elvis Mania שיצא ב- 1995 וכולל 52 שירי מחווה \ תשובה לאלביס. ליאור

osnatna

New member
תודה

elvis המקורי המון תודות, אני מעריץ של אלויס מזה 45 שנים כנראה שיש לי עוד הרבה מה ללמוד מכם, אנסה לאתר את התקליט כאן בחיפה ,מי יודע אולי נמצא אותו, להשתמע - שמוליק נ.

YGep

New member
ליאור../images/Emo124.gifלפעמים נדמה

שאתה יודע דברים יותר מאלויס בעצמו

Jen74

New member
אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש ../images/Emo8.gif

כשאני כבר חושבת שלא תפתיע אותי יותר בידע שלך...
איזה ידע!!! זכרתי משהו על שיר תשובה אבל לא זוכרת ששמעתי אותו אי פעם., מעניין אם יש אפשרות למצוא את האלבום הזה גם כיום...

osnatna

New member
אלויס מניה

בדקתי וחיפשתי ואכן הדיסק נמכר באתר 'אמאזון" במחיר שמתחיל ב-29 $ למשומש במצב טוב . שמוליק נ

Jen74

New member
../images/Emo122.gifאמזון בעייתי, זה רק לבעלי כרטיס אשראי

אם יש באמזון אז אולי גם בטאואר רקורדס אני אוכל להזמין את זה.

שלנז

New member
אלויס מניה

בטאור רקורדס אין בקטלוג, ובאמזון יש במלאי, להם יש כל מה שקיים, ובאשר להעביר את השיר המיוחד הזה לפורום אנא מי שיכול עשה זאת בבקשה כי באמת למה לקנות 2דיסקים בשביל שיר אחד , למרות שהדיסקים הללו הם שירי אלויס בגרסאות שונות על ידי אמנים שונים. אז...... שמוליק נ

osnatna

New member
אלויס מניה

בדקתי וחיפשתי באתרים ואכן הדיסק נמכר ב"אמאזון" במחיר - 29$ למשומש במצב טוב , אך נדמה לי שהם לא עובדים עם ישראל. שמוליק נ

elik70

New member
ניתן עדיין להשיג דיסק זה לדעתך ????

אשמח לקבל פרטים ממך האם ניתן להשיג הדיסק elvis nania תודה מאלי קורן !!!

אלי אם אתה רוצה רק את השיר

אני יכול להביא לך אותו אישית עד למוסך. חבל לקנות דיסק של זמרת רק בגלל שיר אחד

elik70

New member
היי שמוליק!!!!

תודה תודה לך שמוליק אשמח מאוד !!!!!

שלנז

New member
השיר כן אני בודדה הלילה

שלום לשמוליק מאשדוד משמוליק מחיפה, אני מאד מאד מעוניין להשיג את השיר הזה ואולי את 2 הדיסקים של אלויס מניה, האם ישנה אפשרות שתקליט לי או תצרוב לי את השיר או הדיסקים??(אני קצת חוצפן כנראה ומעריץ אלוויסאי מזה 45 שנים) אם תוכל אנא השאר הודעה בפורום ואני אצור קשר אתך, תודה שמוליק נ חיפה.

הי שמוליק

אני כבר שולח לך קישור במסר, משם תוכל להוריד את השיר בעצמך. אני שולח גם לאלי, כדי שהיא לא תהיה בודדה הלילה

שלנז

New member
תודה

שלום לשמוליק משמוליק, תשמע אתה גדול כל כך מהר שלחת את השיר אך לצערי ישנה איזו העיה ותכנת חלונות לא נותנת לשמוע, בכל אופן המון תודות ונמשיך להשתמע בפורום, שמוליק נ

אז הבעייה היא אצלך במחשב

כי בדקתי את זה שוב והצלחתי להוריד מאותו הקישור ששלחתי. אני מוכן לשלוח לך למייל / מסנג'ר, אם תעביר לי כתובת

שלנז

New member
הורדת השיר

היי שמוליק משמוליק מחיפה, אכן יש כנראה בעייה קלה במחשב, שלחתי את הלינק עם השיר לבת שלי והיא תוריד לי אותו כמו כן הייתי בקשר עם חבר בארה"ב והוא כנראה ישיג לי את הדיסק "אלויס מניה". ושוב תודה.

למעלה