כן או לא???

פיקסון

New member
ת.ז. לא תמיד נכונה

ומה אם הוא פרוד או שאפילו עוד לא החליף ספח של ת.ז. (בלי קשר לשרשור)

אז הכחיש. אז מה?

אם הוא נשוי אז הוא שקרן כבר מהרגע שקבע להיפגש איתך (ויש שיגידו שעוד מקודם). עכשיו הכדור בידיך. אם את מעונינת בשעשוע מזדמן, מה שאמור לעניין אותך, לדעתי, זה : 1. האם הוא "עושה" לך את זה 2. האם הוא נקי 3. האם הוא עושה לך את "זה" 4. האם יש על מה לדבר בין הפעם הראשונה לפעם השניה 5. האם הוא מסוגל את הפעם השניה. אה... ולא לשכוח. זו את שמשתעשעת. ז"א, בזמן שלך, לצרכים שלך וכולי. רצוי להימנע מלפתח רגשות.

אתה צודק בהחלט

וזה הכיוון שלי. כי הוא באמת עושה לי את זה, ולא חסר לי על מה לדבר איתו.

vered 37

New member
כתבת

אשה במבוכה.... את צריכה להיות במבוכה ממש לא ! לא הולכת לחדש לך משהו אחר ממה שאחרים כתבו כאן. כשנוצר קשר הכל צריך להיות פתוח וגלוי. הא לא עונה בערבים אף פעם ומתעקש להפגש רק בבקרים זה מדליק נורה אדומה ואומר דרשני ! אין מה לשאול אותו אם הוא נשוי כי הוא יכחיש הרי.. וגם לא לבקש ת.ז.. פשוט משהו כאן "מסריח " ועם כל הכבוד לבחור.. המקסים הנאה איש שיחה מעניין בלה בלה שלחי אותו ...שחררי אותו... שילך לחפש מי ינענע אותו.... ו....NEXT ולך....
מגיע משהו טוב. בהצלחה.

ורד, אני לא במבוכה מהמצב הזה.

אפילו לא מבולבלת, פשוט מאד זה לא מסתדר לי ולכן רציתי לדעת מה אחרים חושבים ומסתבר שדעתם כדעתי. תודה לך על המלצתך אכן מגיע לי טוב יותר.

נשוי, לא פנוי, בלה, בלה, בלה

אם הוא רוצה להסתיר הוא יסתיר, זה לא שאם תשאלי אז פתאום בום טראח הוא יחליט להגיד את האמת. מה שמעניין זה רק מה הוא יבחר להגיד...<בחור "יצירתי"?!...> אחרי הכל אי אפשר להגיד, שאין בסיס לחשדות שלך.... אם מישהו לא "זמין" באופן קבוע בשעות מסויימות, הדבר מעורר חשד וצריך לעורר חשד. האם הוא נשוי, לא פנוי <כלומר יש לו בת זוג> , זה לא לך ולא לנו לנחש. ברור שמשהו כאן מסריח. מפגש אינטימי בבוקר, כן או לא, לא זאת השאלה. יש כאלה שמתאים להם ויש שלא. אין בזה שום דבר שלילי. הבעיה היחידה זה המחסור באמת. נדלקה אצלך נורה אדומה ולא בכדי. גם אם הוא נשמע מעניין, גם אם הוא מושך ועוד כהנה וכהנה, אין הדבר מבטל את התחושה הזו שלך. השאלה אם את רוצה להמשיך איתו כשאת מרגישה כל הזמן שמשהו חשוד??!!

נשמע נשוי מאד וגם חלקלק מאד... אני

הייתי מבררת עם עצמי אם מתאים לי קשר עם נשוי שכזה, אם כן הולכת על זה , אבל אם זה מעבר לקווים האדומים שלך(שלי כן..) אז הייתי מנתקת סופית. אם את מגיעה למצב שאת צריכה לבדוק אותו ולא מאמינה...אז הכל לגמרי מיותר. אם אין אמון בסיסי, אם משהו "מסריח" לך זה לא אומר שאת חשדנית יותר מידי אלא שהוא חלקלק יותר מידי...

miri362

New member
מגיבה אומנם מעט מאוחר אבל מגיבה

תרשי לי לספר לך משהוא אני באיזו שהיא מערכת יחסים של כמה חודשים און אנד אוף עם מישהוא שרוב הזמן הוא לא נימצא בארץ וכשהוא בארץ אז הוא עובד כמו חמור מצאת החמה עד צאת הנשמה אז כך שגם אם אנחנו מיתראים זה למעט מאד זמן לי הוא סיפר שהוא גרוש ושהוא עדיין חי עם גרושתו באותה דירה כי הם לא מצליחים למכור עד היום אני לא שואלת לא מתעניינת לבנתיים כל עוד ואין לי כלום אחר טוב יותר נח לי עם המצב הזה אז יש ביידייך 2 אפשרויות או להנות מהמצב ולשתוק או לשלוח אותו ליאשתו חזרה !!!!!!!!!![ בהצלחה

rachelko

New member
וכמו שורדה אומרת תזרקי אותו....

הבחור לא פנוי....זה לא משנה לגבייך אם הוא גרוש או נשוי...העובדה שהוא לא פנוי בשבילך....הוא לא כן איתך....לאן נעלם לאחר הפגישה הראשונה??. טוב, וכמו שורדה אומרת תזרקי אותו....

ע פ ר ל ה

New member
הסיפור הזה

מתחילתו ועד סופו נשמע מעפן ומצחין. יש מקום להתלבטות בכלל?
לא מבינה ת'ראש של האנשים לפעמים...

למעלה