כן או לא???

אני תמיד אבל תמיד דוגלת בישירות

דהיינו להפגש עם הגבר פנים מול פנים ולהסתכל לו בעיניים ולאמר אתה מאד מוצא חן בעיני אך מרגישה שמשהוא מאד מוזר בכך שאינך עונה לפונים בערב ולהתעקשות למפגשים רק בשעות הבקר האם יתכן שאתה נשוי? את כבר תדעי אם משקר.....

כבר הייתי ישירה

הוא כבר יודע שחשבתי עליו שהוא נשוי והוא מכחיש. לא יודעת בדיוק מה הסיפור שלו אבל אנסה ואראה.

dvir58

New member
אם היצור אשאיר אצלך ספקות....

זה כבר לא משנה עם הוא נשוי או לא... נכון? יש הרבה דגים בים חלקם יפיפים והאחרים כרישים... היי יצא לי חרוז. יש גם צלופחים... זה משהו ארוך חלקלק עם שיניים. איכסההההה. דביר. את צריכה חמודה למצוא מישהו שמרגע פגישתך עימו חוץ מחיוך של אושר שום דבר אחר לא מרוח לך על הפנים. מיץ לימון בריא אבל לא תמיד טעים ויש אחריו טעם לוואי... דביר.

dvir58

New member
אהה. שחכתי אני חדש וקוראים לי..

דביר. זה שמי. לא כינוי. ויש לי בלוג ואתם מוזמנים בהמונכם. ושמו בישראל "החיים אחר המוות" http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=dvir58 דביר.

amitshein

New member
משהו ארוך וחלקלק....../images/Emo35.gif

לא התכוונת להגיד במקרה "זהירות עם השיניים"?
וממש לא צריך לנחש מה הבחור

גלי10

New member
שאלת אותו ?

מגיעה לו זכות השאלה הראשונה ממך. אנחנו אחורי זה ... גלי , בשביל התמיכה . ניסית 144 ?

הלוווווווווווווווווו ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הוא נשוי
תברחי כמו מאש גרררררררררררררררררררררררררררררר
ת'צבני

חמודה צר לי לבשר לך אך הוא נשוי

לא בגלל הכרות איתו אלא הכרות עם העולם הזה ... מיפגש אינטימי בבוקר זה דיי יוז לנשואים את צריכה להסתכל לתוך עיניו כשאת שואלת אם הוא נשוי ואפילו לא לשאול אלא להציג את זה כעובדה ותראי את התוצאה . מכאן יש שתי ברירות או שאת נהנית מהקשר כפי שהוא או שאת מוותרת עליו . בהצלחה סחלב

folkman1

New member
לא מנומס

אבל למען הסר ספק לבקש תעודת זהות מצד שני יכול להיות גרוש שחי עם משהי וזה כמו נשוי

מאד נמשכתי אליו

הוא מאד לטעמי איש שיחה נעים ביותר ואין כל רע בשיגשוג קליל של בוקר או אחה"צ אבל חשוב לי לדעת את האמת.

Ianp

New member
הוא כנראה פנוי...

בבקרים...
את הרי מבינה בדיוק, רק שההחלטה לא קלה כי הוא מאד מעוניין... אז ההחלטה שלך ולא של הפורום

למעלה