כן או לא?
H Hadar107 New member 4/11/03 #5 טוב...אז קראתי פה ומההה?../images/Emo12.gif תקראו שנייה ת'דו שיח שלכם פה...עם הכן ולא..וברור..ותתפקעו מצחוק....
טוב...אז קראתי פה ומההה?../images/Emo12.gif תקראו שנייה ת'דו שיח שלכם פה...עם הכן ולא..וברור..ותתפקעו מצחוק....
L LikeMe New member 5/11/03 #8 תני לי לחשוב על זה ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif אני חושבת שלא אבל נוטה לכן משחדים אותי ללא ולבסוףףףףףףףףףףףף אני לוקחת את הכסף ואומרת כן מואהאהאהאהאהאה
תני לי לחשוב על זה ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif אני חושבת שלא אבל נוטה לכן משחדים אותי ללא ולבסוףףףףףףףףףףףף אני לוקחת את הכסף ואומרת כן מואהאהאהאהאהאה
L LikeMe New member 6/11/03 #10 ../images/Emo26.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif
P ParanoidLq New member 6/11/03 #12 אולי! ותפסיקי להגיד כן כי זה ממש לא במחשבה שניה אני נוטה להסכים איתך אבל בכל זאת לא בטוח.
P ParanoidLq New member 6/11/03 #15 ! יש שמועות שזה יגיע לכדור הארץ ודווקא אנחנו ניהיה הראשונים שנדע את זה!!! אתם קולטים את זה אנחנו!!!
O olly v New member 7/11/03 #16 חח....אנשים שפוכים פה רצח../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif ואני עדיין מצדדת ב"כן"....