כן או לא

זאב לבן

New member
כן או לא

אין לי עוד מילים יפות אלייך אין לי מה לומר לך עוד ילדה אני רוצה אותך איתי עכשיו ואת לא רואה ולא מסתכלת את יודעת שאני נמשך אלייך,אבל את לא מתייחסת נותנת לי להתאמץ, נותנת לי לחזר ואני מתאמץ אך לא מוצא! לא מוצא את התשובה... התשובה לשאלה למה את לא אומרת לא? למה את נותנת לי לחלום,פשוט תגידי, תגידי כן או לא? זאב לבן

pank

New member
זאב לבן!

נכנסת למילכוד האש הקטנה, הבחורה שפועלת מתוך האגו הנשי שלה, נהנית לדעת שיש בחור שמעוניין בה, זה מחמיא לה מאוד, לעומת זאת לא נראה שהיא שותפה לרגשותיך, ואם זה תלוי בה היא תשאיר אותך כך לנצח, למרק את האגו המנופח שלה. בכלל אסור להוסיף לאנשים נפח. היה אמיץ ושלוף את הפקק תן לכל המים העכורים לרדת. להזכירך יש עוד הרבה ילדות יפות וטובות שאולי אף ישיבו את אהבתך.

זאב לבן

New member
פנק ידידתי היקרה!

זהו משבר שכבר מאחורי ובכל זאת רציתי לשתף אותכם בו כדי שלכן הנשים יהיה מושג על הקו מחשבה הגברי ושתמנעו ממשחקי אגו מיותרים. מלבד זאת אני כבר לא חושב שהאהבה קיימת יותר מלבד תחילתו של קשר חדש ולכן אני לא חושב שקיימת הבחורה שתשיב לי את רגש ה-א-ה-ב-ה(זה קיים רק בקולנוע)

pank

New member
זאב לבן!

שמחה לדעת שהמשבר מאחוריך, אל תהיה קטן אמונה, יש אהבה! ובקולנוע יש אשליה אופטית. אני באופן אישי ago-less מושג בבודאיזם שאני מאוד דוגלת בו כשגבר עוזב אותי או מכאיב לי האגו שלי לא מתכווץ ושגבר מחזר אחרי האגו שלי לא מתרחב, בגלל זה כשאני נפגעת זה תמיד בלב. מבינה את הרצון שלך לבעוט באהבה, וקצת שותפה לה. אם איני טועה אתה מאוד צעיר, לכן אני יודעת שעוד מספר שנים תשתנה השקפת עולמך. מאחלת לך לגלות את כל נפלאות האהבה מאלף ועד תף. אדם הוא כמו קטר תמיד נוסע ישר במסילה אנשים יורדים ואנשים עולים בכל תחנה, אבל הקטר נותר על המסילה..

לך זאב לבן.........

העולם במה-וכולנו שחקנים..... לא רק הבנות משחקות גם הבנים המשחק הוא הדדי.. אבל אהבה יש.,, היא נמאצאת והיא קיימת אולי כשמאוכזבים לא רוצים להאמין אבל גם אני התאכזבתי ואני עדיין מאמינה בגדול באהבה אהבה זה רגש שיש בו הכל.... גם שמחה,,,גם עצב,גם התלהבות,,גם אכזבה אבל הכי הרבה יש בה אהבה....... אף פעם אל תפסיק לאמין......... כי האהבה גם מפתיעה וכשלא תצפה לה... היא תבוא ותסחוף אותך בגדול......... חוקרת

blue love

New member
מסכים איתך..כמעט עם הכל..

זאב לבן...אני חושב כמו pank שאין פידבק לאהבה שלך בצד השני.. אך לדעתי לא האגו הנשי משאיר אותה לללא מילים..פשוט לא קל להגיד ``אני לא מעוניינת``..לא קל לאמר לאדם אוהב שהלב לא משדר אהבה כלפיו.. נסה לשכח...נסה להמשיך הלאה...זה קשה ודאי אך לא בלתי אפשרי... blue

למעלה