כן או לא?..

TempGuest

New member
כן או לא?..

היי כולם

אני חובבת חתולים מושבעת, גדלתי עם חתולים ותמיד היו לי חתולים בבית.
עקב לימודים עברתי לחו״ל, כשאסיים אותם אני מקווה להישאר במדינה הזו או לפחות להישאר באירופה.
נורא קשה לי בלי בע״ח בבית...
שקלתי מספר פעמים לאמץ חתול אבל אני לא רוצה להעביר אותו את הסיוט של טיסות כל פעם שאני חוזרת לארץ (פעם בשנה, לחודשיים בערך. מה גם שיש לי חתול קשיש בבית שלא הייתי רוצה לערער את מצבו).
עוד שיקול הוא שאם אני אאמץ חתול אני רוצה אחד עיוור או אחד שמחפש בית כבר הרבה זמן/אחד שקשה למצוא לו בית.
מה שאומר שאני לא אוכל להעביר אותו את סיוט הטיסות...
יש לי פה בן זוג שגם נורא רוצה חתול ומוכן לשמור עליו כשאני אחזור לארץ, אבל התרחיש שמפחיד אותי זה מה אם ניפרד (למרות שזה לא נראה בעתיד הקרוב ומקווה שגם לא ברחוק).
אם אני אאמץ חתול עיוור זה גם אומר שמי שיטפל בו יצטרך לבוא יום יום לדירה שלי כי זה נראה לי מאד אכזרי לשנות לו פתאום בית ואת הסביבה שהוא מכיר.

מה אתם חושבים? לחכות עד סיום הלימודים ושיהיו לי מגורים קבועים? או שעדיף להוציא מסכנון כזה מכלוב כבר עכשיו ולהסתכן בסיבוכים?..

Bogen2

New member
לאמץ!

מאמינה שתסתדרי!
כשאני חייתי באירופה, היתה לי בעיה בהטסת כלב בתא המטען-לכן שימשתי שם כאומנה.
חתולים טסים בכלוב יחד עם הנוסעים, ואפשר לתת תרופות הרגעה אם יש צורך...
שולחת לך כאן את גמדי, בעל הרגל המשותקת-אם מעניין אותך לשקול לאימוץ....
הוא מגרגר כמו טרקטור וכבר מסורס.
אם חוששת-תמיד אפשר לשמש אומנה זמנית!
צולע או עיוור-בהצלחה בכל שתבחרי!

TempGuest

New member
לצערי אין פה צורך באמנות

כבר התעניינתי דרך כמה וכמה עמותות וכולם אומרים לי שאין להם צורך בזה...
אחרת הייתי ישר לוקחת :) למרות שנורא קשה לי להיפרד אח״כ (בארץ שימשתי ״אמנה״ לכמה גורים שמצאתי ברחוב ואז מצאתי בתים).
גם להתנדב זה בלתי אפשרי כי כל העמותות פה נמצאות באיזורים שלא מגיעה אליהם תחבורה ציבורית וכמובן שאין לי פה רכב..

למעלה