כן או לא? - Tablet PC

Azazel

New member
כן או לא? - Tablet PC

כבר כשנה אני תוהה לגבי רכישת TABLET PC, לא יותר מדי ברצינות. לאחרונה, ההיסחבות עם ניירות ומספר רשימות הולך וגדל, מתחילה לשגע אותי. אני באמת מעוניין בTABLET PC, וככל שיותר קרוב למחברת אלקטרונית, כך יותר טוב. מה שחשוב לי הוא, היכולת לרשום, והיכולת לקרוא מסמכים ( כגון מסמכי אקרובט ווורד), כאילו היו מודפסים. מה הניסיון עם טבלטים שהיה לכם, האם תוכלו להמליץ לי על דגם? לצורך העניין, נגיד ולמחיר אין משמעות. בתודה מראש,

coaxcable

New member
זה מזכיר לי - האם בויסטה פרימיום או בכלל

TABLET PC התוכנות שעולות עם המחשב, כדאי להורידן או שזה יפגע במשטח נגיעה של המחשב הנייד שלי LENOVO 3000 N200?

Azazel

New member
הקפצה

אני מקפיץ, הנושא מאוד חשוב לי, בבקשה תעזרו.....

יאיר B

New member
ה-N200 הוא לא טבלט PC.

כך שאני לא מבין מה הקשר בין תוכנות למסך מגע (למה יש לך כאלה בכלל?) למחשב שלך.

coaxcable

New member
כשאני מריץ ויסטה בלנובו שלי

יש תוכנות שעולות עם טעינת חלונות. אלא מה, שאני לא יודע אם הן של משטח הנגיעה או טבלט פיסי כי כשניסתי להוריד הייתה לי הודעת אזהרה לגביהן, ולכן לא הורדתי כדי לא לפגוע בפעולת המשטח..

sb21

New member
אין הרבה דגמים, כך שעדיף לחפש באתרי...

יצרני המחשבים דגמים שונים, ותוכל לשאול כאן. נקודה חשובה: פענוח כתב היד לטקסט לא תמוך בעברית.

mizeman

New member
לי יש מחשב טאבלט X61

קניתי אותו לפני חודשיים ואני מבסוט... לא צריך יותר דפים, ולאחד בלאגניסט כמוני, אין טוב מזה... רק חשוב לגבות... יש לי סיקור על המחשב, תחפש בסיקורים פה... אם יהיו לך עוד שאלות אחרי שתקרא את הסיקור... פנה אלי, אני אשמח לעזור...

למעלה