כן או לא

מצב
הנושא נעול.
כן או לא ../images/Emo35.gif

כן או לא

הזרעה ביום ראשון לפני שבועיים. זקיק 1 - 22 יום חמישי האחרון - כאבי בטן של מחזור שבת בערב - בחילות, כמעט והתעלפתי בדיקת הריון ביתית - שלילי ועד עכשיו אין מחזור
גם אין כאבי מחזור ולא בחילות. בהזרעה הקודמת קיבלתי לאחר שבוע וחצי הגיוני

לכי לעשות בדיקת דם

כן או לא

הזרעה ביום ראשון לפני שבועיים. זקיק 1 - 22 יום חמישי האחרון - כאבי בטן של מחזור שבת בערב - בחילות, כמעט והתעלפתי בדיקת הריון ביתית - שלילי ועד עכשיו אין מחזור
לכי לעשות בדיקת דם
מהנסיון שלי רק פעם אחת לא קיבלתי מחזור שבועיים אחרי ההזרעה. מהטיפול הזה אני אמא. בטיפולים שנכשלו אפילו לא הספקתי לעשות בדיקה

הילי13

New member
../images/Emo45.gifקדימה לבדיקת דם!

כן או לא

קדימה לבדיקת דם!
אנחנו נחזיק אצבעות חזק חזק ונחכה לתשובה שכולנו רוצות לראות!
אל תשכחי לעדכן אותנו!

בדיקת דם - שלילי

כן או לא

בדיקת דם - שלילי
מצטרפת למועדון ההפריות

הילי13

New member
אוף! כל כך רציתי עבורךתשובה חיובית!

בדיקת דם - שלילי
מצטרפת למועדון ההפריות
אוי דושדושית, כמה מאכזב! איך מצב הרוח שלך? את שורדת את התשובה? כל כך קיויתי שתהיה לך הפתעה טובה, אבל לא. אולי החודש, יתהפך הגלגל, ותתחיל שנה טובה יותר! שולחת לך
. הילי

תודה

אוי דושדושית, כמה מאכזב! איך מצב הרוח שלך? את שורדת את התשובה? כל כך קיויתי שתהיה לך הפתעה טובה, אבל לא. אולי החודש, יתהפך הגלגל, ותתחיל שנה טובה יותר! שולחת לך
. הילי
תודה
לא יודעת מה עובר עליי. פשוט קיפאון. אין לי הגדרה אחרת. ביום ראשון בכיתי הרבה לאחר השלילי בבדיקה הביתית. אבל שוב התפתחו ציפיות כי המחזור לא הגיע. היום, השלילי הזה והמחזור שכן הגיע (יחד עם התשובה)לא הוציאו ממני שום תגובה.אני מתארת לעצמי שגם זה חלק ממה שאנו עוברות. אז מחר, אנו אצל פר' זיידמן, הוא החליט להפסיק עם ההזרעות ולהתחיל על ההפריות.מקווה לטוב. כבר אין לי מה להגיד לבן שלי. שוב הוא שאל אם יש לי תינוק בבטן. ושוב אמרתי "עדיין לא" הוא היה מאוד אדיב והציע לחתוך לי את הבטן ולשים בתוכה את התינוק. "ואז יהיה לנו תינוק".

מצב
הנושא נעול.
למעלה