כן או לא? מה להחליט?

monagov

New member
כן או לא? מה להחליט?

-אני יוצאת עם מישהו איזה 4 חודשים ואנחנו התקרבנו אבל בוא נגיד שרמת האינטימיות שלנו לא בשיא! בכל מקרה הוא הזמין אותי ליום האהבה לסדנה לשנינו עם מדריך שמלמד אותנו איך לעשות שיאצו ואנחנו עושים אחד לשני. לפי מה שאני יודעת שיאצו זה לחיצות בכל הנקודות בגוף ומעבר לזה שזה נשמע כיף לא נורמאלי, אז יש את העניין שאני לא יודעת אם אני מוכנה לכזו אינטימיות. מצד אחד בא לי מסז ממנו וארוחת גורמה עם יין כל היום ומצד שני אני לא בטוחה לגבי רמת הקרבה בנינו. מה לעשות?

נ ט ע 9 1

New member
לא בטוחה

אל תלכי על זה.. הכי מעצבן זה לעשות משהו ולהצטער עליו, למה לעשות משהו שאת יודעת מראש שיש מצב שאת לא מוכנה אליו עדיין.. אני חושבת שאינטימיות היא דבר שמרגישים רצון בו, ושלא יבוא לך אפילו עם טיפ טיפת כפייה כי זה הופך את זה לאוףףףף אז תזרמי בקצב שלך, חוצמזה למה לא לברר פשוט מה זה שיאצו ואיזה לחיצות בגוף זה כולל יכול להיות שהלחיצות האלה הן ברמה שאת תאהבי, כדאי לברר.. אבל לא לעשות אם לא בא לך..

nate2000

New member
את נמצאת איתו 4 חודשים ואת לא בטוחה

????? זה לא נראה לך מוזר?

rotemsan

New member
לכי בכיף

לדעתי תלכי, זה גם נראה לי חמוד שהוא רואה ביום האהבה הזדמנות לאינטימיות. את לא חושבת שזה מקסים? אני חושבת שזה מפנק וכיפי ויום האהבה זה יום לפינוק.... הרי את יודעת, מעבר לקיצ'יות מה שנשאר זה באמת להתפנק. אל תחששי מאינטימיות היא גורמת לנו להתגבר על פחדים ולצעוד קדימה. אם תוכלי אז תשלחי לי קישור לסדנה הזו אם יש לך. שיהיה רק המון אהבה!!!!

monagov

New member
פחד.......

אתן לא מבינות יש לי פחד מאינטימיות, עבר הרבה מאוד זמן מאז שהייתי בקשר. אני נוטה יותר לכייון הכן אבל נחכה עד הבוקר. אני כאן בשביל לפתור את זה בנות.... מי שביקשה ממני זה 6044044 בית דרך חיים בנמל תל אביב , אם היה לי סורק הייתי סורקת לך את העלון אבל אין לי סורי.

משוגעת17

New member
אם יש לך פחד מאינטימיות

אפשר להבין מדוע זה מרתיע אותך. אולי כדאי שתשתפי אותו בפחד שלך ותאמרי לו מה שאת מרגישה, למשל שאת מאוד רוצה להגיע איתו לאינטימיות (אם זה נכון) אבל זה לוקח לך זמן וכו'.

ChulChul

New member
נראה לי טרול

כל הזמן אנשים שונים מדברים כאן על הסדנא הזאת של השיאצו. פעם מישהי שבעלה הכין לה הפתעה. עכשיו זאת. פעם אחת סתם פרסומת. לא שמתם לב?

למעלה