כן או לא כן ולא

Stillwater

New member
כן או לא כן ולא

אני קוראת לכם להצטרף אליי לחרם הצרכנים שאני מארגנת נגד רשת חנויות האופנה כן ולא! גועל נפש!!! פשוט גועל נפש לקחת ילדות קטנות ולפתות אותן להפשט תמורת כסף ובגדים בחינם!!! שמעתי היום את מנהל הרשת בטלווזיה ולא השתכנעתי בגרוש ממה שהוא אמר! אני בטוחה שאף אחת מאותן הבנות שעמדה שם על הבמה במרכז ת"א לא רצתה להתפשט באמת בשביל ה500 ש"ח האלה או הבגדים בחינם! להשתמש בתמימות של ילדות בנות 14, כשכולם יודעים שהמצב הכלכלי בארץ הוא לא משהו וכולם רוצים להשיג הכל בחינם או כמה שיותר זול! אבל עד לאן הגענו??? עזבו כבר את עניין שחברות הבגדים מחלקות לנו חוברות פורנו. עזבו את העניין שבאותן חוברות פורנו יש עידוד לסקס לסמים ואלכוהול בקרב קטינים! עזבו אותכם מזה שמעלים את גובה המכנסיים כי כבר אין לאן להוריד! אבל להפשיט ילדות קטנות באמצע ת"א?!?!?!?!?!?! אמרו לא! לכן ולא!

kenvelow?

אף פעם לא שמעתם על החנות?
...

rAmikube

New member
בואו אני יסביר לכם וזהו...

קודם כל, לחברה קוראים KENVELO מהשם של :כן ולא", בעברית כמובן. החברה היא חברה ישראלית (נדמה לי בצ'כיה או לפחות בסביבה) ששם מנוהלות הגדולות יותר. לענייננו: היה איזה משהו שהם הציעו לכל מיני בחורות צעירות להתפשט ברחוב עם מחשופים די גדולים, ואותן בנות לא קיבלו כלום והרבה אנשים ראו וזה היה די לא נעים אני חושב...משהו כזה...אני לא זוכר במדוייק.

mE and Me

New member
הסבר -

חנות KENVELO החליטה לקדם מכירות בדרך מקורית: היא הציעה לנערות להוריד חולצה ולקבל חולצה במתנה וכד'... שימו לב מי הרוויח מזה: - הבנות שקיבלו חולצה במתנה - האנשים שראו אותן שקיבלו מופע במתנה
- החנות שקיבלה פרסום רחב אז מה לעזאזל הבעייה של אנשים לקלוט שלא נעשה כאן שום פשע..?! מה זה כאילו שהכריחו אותן להתפשט? לא. מי שרוצה - שתתפשט. זה כמו שהיה את הסיפור עם נערות בנות 13 שעבדו כזונות בחופש כי ה רצו "לעשות כסף". (שלוש השורות האחרונות מיועדות לפותחת השרשור - stillwater)

מה לא טוב בזה: ../images/Emo16.gif

1. שאסור להתפשט ברחוב. 2. שזה ניצול קטינים, במובן מסויים. 3. שזה מטומטם למדיי, לדעתי
. 4. גם זנות זה לא חוקי.
ניר

rAmikube

New member
היית שם מתי שזה קרה? אני

לא הייתי, אבל אם אני לא טועה החנות בשנקין שלהם היא לא קטנה בכלל. בכל אופן, הכל שם לא משהו.

cv blond

New member
ראיתי בגאי פינס..

ולא אמרו שום דבר שהבנות האלו לא קיבלו כלום
!!!!!!!!וזה חוצפה
!!!!!!! וגם הרבה בנים היתפשטו
ובטח גם לא קיבלו
..תאמת בימקומם הייתי תובעת
אותם זה חוצפה!

למעלה