כמעט...

כמעט...

כמעט הצלחתי לבשר לך בשורות טובות הבאתי, כמעט חשבתי שאני מוכן לומר מה שרציתי כל כך רציתי, אני עוד מנסה כל יום אני כמעט מוכן לספר לך משהו שקראתי רק אתמול כשהיה לי די משעמם מכדי ליפול אני אספתי בשורות טובות כדי לבשר לך וכמעט שבישרתי לך היום כמעט ידעתי לעשות לך אושר שאיתי הבאתי, כמעט חשבתי שאני יודע מה בכלל רציתי כל כך רציתי אני עוד מנסה כל יום אני כמעט נזכר לספר לך משהו שעשיתי רק אתמול כשהיה לי די משעמם מכדי ליפול אני חשבתי מחשבות טובות כדי לומר לך וחשבתי שאומר אותן היום כמעט ידעתי איך להתמודד עם החיים האלה כמעט הצלחתי להבחין בין החופשי לבין הכלא לבין כל האלה, אני עוד מנסה כל יום אני כמעט זוכה להשתחרר ממשהו שקרה לי רק אתמול כשהיה לי די משעמם מכדי לסבול אני חשבתי מחשבות טובות כדי לומר לך וחשבתי שאומר לך אותן היום אני אספתי בשורות טובות כדי לבשר לך וכמעט שבישרתי לך היום...(עמיר בניון) מוקדש לאחת והיחידה (נשמה שלי, את יודעת מי את אין צורך בפרסומי ניסא...)

מושיקו נשמה.......

כפי שקראתי בציטטה מהמסינג'ר של הילדה היפה שלי (ורד כמובן.......).....
......"יותר טוב כלום מכמעט....." אז שיהיה לך המון בהצלחה עם האחת והיחידה (היא כנראה מיוחדת מאוד.....) נשמתי (פרחה כמעט מרוב שמחה)......

תודה רבה נשמה

על כל העזרה והתמיכה. וכן היא מיוחדת מאוד מאוד ואין עוד אחת כמוה ב"ה...

מושיקו נשמה................

אם אני הייתי האחת והיחידה - בטוח שלא הייתי מוותרת עליך בקלות........................אבל אני לא, אני חטיארית מדי בשבילך שיהיה לך הכי בהצלחה ו..............על איזו תמיכה אתה מדבר? אתה הכי מתוק בעולם.......אם האחת והיחידה לא יודעת את זה אז תגיד לה להיכנס לפורום עמיר בניון ולקרוא את הדברים האלה, אתה יחיד ומיוחד ומתוק ומאמי וכדאי לה
ואני מקווה שניפגש בב"ש בעז"ה

גילי

אני מודה לך על המחמאות אך נראה לי שאת מגזימה אני בסה"כ בן אדם פשוט אין בי משהו מיוחד במינו שעושה אותי יותר שווה מאחרים. בקשר לב"ש אני מקווה להגיע רק יש לי בעיה קטנטנה והיא שיכול להיות שהמעסיק שלי יחליט לא להעסיק אותי יותר מה שאומר שאני ככל הנראה צריך למצוא מקום עבודה חדש. בכ"א שוב תודה על הכל! ולכולם/ן אני אומר לא לשכוח שהכל לטובה וכל מה שהקב"ה עושה לטובה הוא עושה. יאללה אמצע שבוע טוב מהנה ובריא לכולנו!
תנו חיוך הכל לטובה!

מושיקו

לא אמרתי שווה יותר מאחרים, אמרתי מיוחד וכל אחד והיחודיות שלו, לכל אחד מאיתנו יש משהו מיוחד, בכל אופן - בנוגע לעבודה - תחשוב חיובי יהיה חיובי ויהיה לך איך להגיע להופעה.......שחף ועדן תהיינה שם...........

odery

New member
אני מסכימה עם גילי היא בטח מיוחדת

נורא... (גרצי, ורד ,תמחקו תחיוך)

טל טל 20

New member
לגילי../images/Emo26.gif

אני חושבת שאני אקנה כרטיס להופעה בעיקר כדי לראות את שחף ועדן שתי בנותייך....

טל טל

כדאי לך, ככה תרוויחי פעמיים, סליחה שלוש - עמיר, עדן ושחף ויש לי שתי ילדות מהמממממממממממממממממות ויפות

טל טל 20

New member
שיכנעת אותי!!! ../images/Emo99.gif

אני אבדוק אם יש מקומות טובים, והשאלה איך אני מגיעה...............זו שאלה טובה מאוד

למעלה