כמעט

rambling

New member
כמעט

טיול יום ראשון (Sunday) מאורגן על ידי הונדה תאילנד, הסניף של בנגקוק, הטיול מסווג כרגוע ומתאים לכולם אבל רוב הרוכבים היו מנוסים (אני חדש). כביש לא מוכר, קצת מהיר די, קצת איבוד ריכוז כנראה (12 בצהריים). שאר ה-510 ק"מ שרכבנו באותו יום, שמונה בבוקר עד שמונה בערב, עברו ללא דופי.

 

v f r

New member
תשמע,כל הכבוד על התושייה

הרבה רוכבים היו נועלים את הקידמי בנסיון לבלום ויוצאים לטיול ביער הסמוך,שאפו
 

omkgu

New member
בסוזוקי זה לא היה קורה

וברצינות, היחלצות יפה ממצב ביש
 

v f r

New member
אם לסוזוקי יש abs בטוח זה לא היה קורה,כנראה שגם בהונדה יש

 

rambling

New member
תודה על התגובות, ה-ABS

לא נכנס לפעולה כי לא ירדתי על הבלמים, במהלך הארוע הייתי בטוח שאני עף ורק רציתי להאט כדי להקטין נזקים כש"הבלתי נמנע" יגיע. כנראה היה לי גם הרבה מזל, פיספסתי שם כמה אבנים ובורות. היה יכול להיגמר לא נעים.

באותו זמן, מיד לאחר שזה קרה, חשבתי שהמהירות וחוסר היכרות עם הכביש והפניות היו הגורם המרכזי, היום כשאני מסתכל בוידאו זה נראה לי איבוד ריכוז ובחירה לא טובה של מיקום בנתיב, אולי מתוך חשש מרכבים שבאים ממול.
 

rambling

New member
סוני

מדגם HDR-AS100V יש לה GPS מובנה שמקודד את המידע בקובץ וידאו ואז תוכנת המחשב שבאה עם המצלמה יכולה לייצר סרטון חדש עם המידע מה-GPS מולבש על גבי הסרט.

החיסרון המרכזי של המצלמה הזו זה שאין לה מצב של loop זה ממלא את הכרטיס זיכרון וצריך למחוק ידנית. איכות התמונה במקור, לפני הקידוד של youtube, הרבה יותר טובה דרך אגב, גם ב-720p.

 
למעלה