"כמעט"

charls bronson

New member
"כמעט"

איזה שיר גדול יאאלה.. בהתחלה לא כל כך היתלהבתי ממנו אבל אחרי כמה פעמים ששמעתי אותו היתחברתי אליו לגמריי. שיר אחד היפים בדיסק לכל מילה ומשפט יש משמעות ענקית. טוב זה עמיר אז אני לא מתפלא כל כך... בנאדם גאון!!

טל טל 20

New member
בדיוק אתמול חשבתי ...

יש שירים ששומעים אותם תקופה וזה עובר. האלבום "הכל עד לכאן" נראה לי שבחיים לא יעבור תקופה "וזה ילך" כמו כמה שירים משמעותיים "כמעט,שיגרה,הכל עד לכאן ובורח" אלו מתוך רבים שלעולם לא יפסקו מלאהוב אותם. כנ"ל לגבי כל הדיסקים של עמיר. לעומת זאת יש שירים ש'חורשים' עליהם בכל מיני תחנות רדיו ובשלב מסוים מואסים בהם.

שאלה?:מה הופך שיר לבלתי מאוס?..

הרי גם שירים שנמאסים הם שירים יפים שכיף לשמוע וה"חרישה" עליהם לא היא שהופכת אותם למאוסים כי שיר שלא נמאס גם נשמע הרבה ולא הוא לא נמאס המילים ? הלחן" הרוח שבו" מה???

טל טל 20

New member
יש המון שירים "יפים" ששומעים בממוצע..

10פעמים בשבוע (במקרה הטוב) והם נמאסים בכל המובניםםםםםםם לא נתקלת בתופעה הזו ? (חוץ משירים של עמיר שאליהם אין מקום להשוואה בכלל) לא קרה לך? זה זה קרה יותר משיר שניים בתקופה. ויש הוכחה שבזמו ש'חורשים' עליהם בתחמות רדיו אחרי חודש-חודשיים הם נעלמים מעצמם כלא היו ולא נבראו!

טל טל 20

New member
זה מרוב עייפות / סלחו לי ../images/Emo12.gif

תיקון: *ויש הוכחה שבזמן ש'חורשים' עליהם בתחנות רדיו

זה הפרט אבל מה הכלל...?

מה הופך אותו להיות בלתי מאוס? מוזר לא?, שיש מאוסים ויש שלא יחוד כזה שצריך הסבר

טל טל 20

New member
אוי אלמוג שאלה טובה!

כל אחד שיענה מהבטן... אני מזדהה עם כל השירים שלו ושרופה על הרגש העמוק שהוא נותן בשירה, אין שיר אחד אפילו שיהפך למאוס! ואגב,לדעתי שיר שאני אוהבת בחיים לא יקרא בעיניי 'חרוש' לא כך ??? בודדים הזמרים שכותבים שיר היום, ומשמיעים אותו לאורך כל התקופה. מחמאה ענקית לעמיר שבשירין לא מואסים אף פעם!

טל טל 20

New member
*שבשיריו

דיי אני הולכת לישון וזה סופי!
לא רואה בעיניים ממטר

אסף ב3

New member
../images/Emo88.gif לא סולחים !

תלכי לישון איזה יום היה לך! בנית ביניינים בשמש בחום פרויקטים בלאגן עיניינים!!! ואלמוג יש לך המון תשובות ראה למעלה תגובתו של יואב ו של drumsking לפני השאלה ששאלת הגברים בחיינו- לא עושים את מה שהם אמורים לעשות ככה?? סבבה!

למעלה