כמעט תמיד

guffy

New member
כמעט תמיד

זה די מעצבן להיות תמיד כמעט... כמעט מאושרת כמעט עם מישהו כמעט בטוחה כמעט מספיקה כמעט רוצה כמעט יודעת שזה הסוף של הכמעט... והפעם הכמעט היה כל כך סופי. החיוך היה, האושר היה, המישהו היה... ופתאום, ברגע אחד, למרות הכל, הכמעט חזר. אני מאושר איתך וכמעט הכל מושלם, אבל.. אני רוצה אותך ואני כמעט בטוח שהבלבול הוא זמני... אנחנו כבר כמעט ביחד חודשיים, ומשהו היה חייב להפריע... ואולי תחשבו, וואו, רק חודשיים, מה הביג דיל שהיא עושה מזה... אבל... הוא צריך לחשוב, אני צריכה לחשוב, המרחק (ק"מ) שמרחיקים בינינו לא נראים קריטים לאחרים אבל כשאנחנו מתגעגעים כל נסיעה כזאת מאכזבת, שכבר כמעט ועדיף לוותר. לוותר עליו? אני ממש לא רוצה, והוא עליי? גם כן לא... ולקחנו כמה "ימי חופש", כל אחד ומחשבותיו. ועדיין לא דיברנו ואני כבר מתה להתקשר אליו... וכמעט התקשרתי... רק כמעט! עצות?

angel151

New member
החיפזון מהשטן .. תחשבי על כך..

החיים לא קלים .מה לעשות לפעמים צריך לעשות קצת מאמץ.. ולמה כל נסיעה מאכזבת לא הבנתי? ומה הפריע? אוקי ממה שהפסקתי להבין אוקיי תני לבחור לחשוב לאמת דברים ולראות אותם בזוית אחרת .. לי בכלל אין זכות לדבר על מרחקים כי לי היתה אהבה חזקה מאוד שעדין נמצאת בחיי ובליבי ולא ידוע לי עדין מה אני עושה בנדון והיא נמצאת הרחק בלוס אנג´לס.. בשבת האחרונה עוד דיברנו בטלפון בבוקר ואנחנו בקשר כבר שנה און אנד אוף.. מסיבה פשוטה שאני לא יודעת עדין מה להחליט .. המרחק המרחק באמת הרג והורג אותי באמת אז תלוי על איזה מרחק את מדברת.. חסרים לי פרטים אשמח לעזור לך .. לתת עצות ובאמת

מאו יין

New member
גופי....../images/Emo140.gif

לא כל כך ניתן להבין מדברייך מה בדיוק עורר את ה"כמעט" הזה ש"מחבל" בקשר שעושה רושם שזרם נהדר במשך חודשיים (וחודשיים זה מספיק זמן כדי לדעת שטוב ביחד או שלא...) רוצה לפרט קצת???

למעלה