כמעט שנה ביחד...

ליאתי1989

New member
כמעט שנה ביחד...

אז חלפה לה שנה של עליות וירידות.. בעיקר ירידות.. ביחד...
חשבתי שאהיה קצת יותר נלהבת לתכנן מה נעשה לשנה שלנו, אבל אני לא נלהבת, להפך, אני שוקלת, שוב, להיפרד ממנו...
אני לא רוצה לעשות את זה בשבועיים הקרובים כי זאת תקופת מבחנים וזה גם ככה נושא מאוד רגיש ואני בכלל לא בטוחה שזה הדבר הנכון להישאר ביחד או להיפרד.

אבל זאת בעיה אחרת, הבעיה השטחית כרגע היא מה עושים לשנה ביחד... אנחנו לא עשירים במיוחד (סטודנטים) ואנחנו בתקופת מבחנים אז ככה שהכול די מצומצם..

אשמח לרעיונות לא קיטשיים מידי אלא משהו צנוע עם תקציב מוגבל חח
ולגבי הבעיה האמתית - מה עושים אחרי זה.. נראה לי שעוד אחזור ואפרט ואשמח לשמוע את דעתכם בעניין...

תודה רבה ושבוע טוב!

LadyIINpinkkk

New member
יש לי כמה רעיונות...

כאשר אני חגגתי ביחד עם בן זוגי שנה, אז גם אנחנו באותה תקופה חסכנו המון, ועשינו את זה בקטע של סמליות. עשיתי לו ארוחה על השטיח עם המון כריות, כאשר מסביב היו המון נרות... ממש אווירה רומנטית.... והזמנתי לו ספר שסימל את כל מה שעברנו ביחד עם כל התמונות שלנו ביחד. דרך אגב, קראתי את הכתבה הזאת שיש שם עוד רעיונות לחגוג ביחד את השנה, אולי זה גם יעזור לך.
ובקשר לבעיה הראשונה.. תעברו את התקופה הלחוצה של המבחנים, ואז תדברו על המערכת היחסים שלכם, באווירה רגועה ורומנטית. כאשר אין לחץ באוויר, אז אפשר להחליט החלטות טובות יותר!

לא הייתי עושה כלום

כל דבר שתעשי, אם זה לא בא ממקום אמיתי - נדון לכשלון.
זה יתבטא בהבעת הפנים שלך, בכעס שלך מהתגובה שלו,
מהחרדה התמידית 'מה יקרה הפעם'...
עדיף לא לעשות כלום.
בעצם... אולי עדיף שתלכו לחוף הים, תכיני איזה פיקניק - ותדברו ותדברו ותדברו,
עד אשר תחליטו אם זה לכבוד יום השנה - או הארוחה האחרונה...

למעלה