כמעט שבת שלום...:)

bhashia

New member
כמעט שבת שלום...:)

בוקר אור לכולם, רציתי בוקר רגוע אחרי אתמול, ממש כעסתי. אתמול גיליתי שאני משלמת לקופת חולים שלי (מכבי) יותר כסף. הרימותי טלפון ומיד הרגיעו אותי שמדובר בשדרוג, כעת אני מקבלת כיסוי רחב יותר, הרבה יותר. אמרתי להם לא תודה, אולי היה ניתן לשכנע אותי אבל לא אחרי שלקחו לי כסף...בלי רשותי... בכל אופן אחרי שסגרנו על כך שאני כועסת והם הבינו הם אמרו לי שאני לא יכולה להשאר עם מגן "הזהב" שלי אלא אם אני לא רוצה את השדרוג אני יורת למגן "הכסף" וזה אומר מאבדת הטבות. מה שהחל כשדרוג התהפכה...מה?!?!!? מיותר לציין שהבוקר הייתי צריכה לקנות טלפון חדש כי השפורפרת נותתצה..:) כן עכשיו זה מצחיק אבל עכשיו אני צריכה לעבוד קופה, להתחיל מחדש וותק ובלה בלה בלה...

goni654

New member
מצחיק ודרמטי....:)

שמעתי על הקטע הזה של מכבי מבאס כשאין לך את הכמה גרושים או שאתה מעדיף לחסוך. זה קטע עכשיו של הקופות חולים, הם כולם מרחיבים את הכיסוי שלהם (שב"ן-שירותי בריאות נוספים) לתת אלטרנטיבה לביטוחים הפרטיים היקרים. אני עכשיו הצטרפתי לפלטינום של הכללית, בכל אופן את לא צריכה להתבאס על הקטע של הוותק, בכללית מתחשבים בשהות שלך בקופה אחרת כשאת עוברת...תעשי בירור... מה שכן סיפור מצחיק...:) שבת שלום !

bhashia

New member
תודה תודה..

אז זהו, הקטע זה לא שאני רוצה לחסוך אלא אני מבוטחת מהעבודה בביטוח רפואי פרטי...את מבינה? זה מטריף אותי, מטריף! שאני או משלמת יותר או מאבדת את המגן זהב "הלא משודרג" שעליו שילמתי ואני משלמת כל חודש כל חיי הבוגרים ויורדת לפחות הטבות במסגרת המגן כסף...בקיצור אני ממש שוקלת לעבור. תודה על הטיפ, אני אעשה עוד בירורים..

goni654

New member
בהצלחה..

זה מה שטוב, בכללית הם מפרידים את המושלם מהפלטינום, ככה אנשים יכולים לשמר את המצב או לשדרג לפי רצונם...מוזר שזה "הוגן"...קיצר בהצלחה בחיפושים ושבת שלום

למעלה