כמעט שבוע...

כמעט שבוע...

ילד קטן בעל תלתלים זהובים, נרדם תוך כדי האזנה לרעש המונוטוני הזה של המטוס, ראשו נוטה הצידה ונח על כתפי.. סימנים קלים של התרגשות החלו לתת בי את אותותם.. הילד התרומם מעט כמרגיש את השינוי שחל בי ובעיניים חולמניות מביט מבעד לחלון הקטנטן.."אנחנו נוחתים"! לאחר נסיעה קצרה למלון והנחת המזוודות, שמנו פעמינו לעבר גשר קארל במרכז פראג, האוויר הקר תופח על פנינו ללא רחם , המעיל , הכפפות וכובע הצמר הם מצרכי חובה בעונה הזו של השנה, נהר הוולטובה החוצה את העיר היפייפיה הזו , שוצף עכשיו במיימיו הקרים וממשיך הלאה בדרכו לגרמניה. בכל פעם שנישא את עינינו ,נראה כנסיה מפוארת או בנין עתיק שכתליו כמו מספרים על שנותיו הרבות..טירות גבוהות , מגדלים ובראשם שעון ושבילים עם אבני מרצפות...קטדרלות, חצרות גדולות , בתים ציוריים וצבעוניים -כל אלה הם הנוף המהווה את העיר. מה שעוד נפלא בתקופה הנפלאה הזו הם עצי האשוח בכל פינת רחוב בכל חנות, בכל שער וכניסה..וכשהאור מתעמעם בשעות בין הערביים ניתן להבחין באלפי מנורות כאלפי כוכבים הפזורים בכל העיר. את המשטרה מזעיקים כשעץ אשוח נפל ברחוב. הפקחים מגיעים כשחשמלית נעצרת ללא סיבה. השלווה שעוטפת את הסביבה מצרפת גם אותנו למחול הזמני הזה.. הילד בעל התלתלים הבלונדיניים מתבונן בעיניים פקוחות לרווחה בעד החלון הקטנטן, כאילו רוצה לשמר את המראות האחרונים בזכרונו זרזיפים של גשם מטשטשים את התמונה הנפלאה שהולכת ומתרחקת... המראנו בדרך חזרה.... על אוסטריה ...בפעם הבאה...

מיכל31

New member
תמי

אז לשם נעלמת???? מפרגנת לך . למרות שבתקופה זו בה כל העולם גועש נראה לי שהמקום הכי בטוח לנפוש בו זה דווקא כאן... אבל מצד שני בל נשכח את ענין הגורל. ברוכה הבאה.

יו- גם את ? איזה יופי...

"הילד בעל התלתלים הבלונדיניים מתבונן בעיניים פקוחות לרווחה בעד החלון הקטנטן, כאילו רוצה לשמר את המראות האחרונים בזכרונו זרזיפים של גשם מטשטשים את התמונה הנפלאה שהולכת ומתרחקת... "
[תיקנו כבר את נזקי ההצפות?]

sahr12

New member
יש לי גלויות של פראג...

עיר מהממת......חחחחחחח ועכשיו כשהתחילו לירות טילים על מטוסים ממריאים...... בכלל.....הטיסה התרחקה ממני שנות דור ודור....חחחחחחחח תמי??שאלה אינטימית..אפשר??חחחחח

מישו אמר לי פעם...

שיום המיתה שלנו נקבע למעלה...לא נראה לי שיש אשפרות לשנות את זה... אז...לא משנה באיזו צורה נמות...זה יהיה ביום שנקבע אז מה ´כפת לי שזה יקרה בפראג...חחח לומדים לשלוט בפחד...

sahr12

New member
יש אשפרות ......חחחחח

אני לא פחדן..זה לא קשור..זו מחלה!חחחחחחח

נעמי 1

New member
תמילה...

יש לי זכרונות נפלאים מפראג... עיר מהממת ביופיה. תמשיכי להנות תמיד. טוב להתאורר מחוץ לבית. נעמי

למעלה