כמעט שבועיים לבד.....

כמעט שבועיים לבד.....

זה נכון שהזמן הוא הרופא הכי טוב....., אני חושבת שזאת פעם ראשונה בחיי שאני כן רוצה להקפיץ באיזה לחיצת כפתור את השבעות קדימה, אני ממש רוצה להיות בעוד כמה חודשים.........בסדר, אני ידעת צריך לעבור את זה, אבל האמת- זהיותר קשה ממה שחשבתי. קשה לעמוד מול הגדולה שלי (בת ה7.5) ולשמוע אותה כשהיא על הריצפה רוקעת ברגילה (לא אופייני לה בכלל) וזועקת "אמא בשביל מה התחתנת אם את מתגרשת"? וגם שאני עונה לה בשביל שאת ואחותך תהיינה שלי.....וגם שאני מחבקת ומנשקת ומבטיחה שהכל יהיה בסדר לא מרגיע אותה......נשאר לי רק לעמוד, לדמוע ולהתפלל שזה יעבור כמה שיותר מהר עם כמה שפחות כאב. קשה לעמוד מול הקטנה בלילה כשהיא בוכה, אני רוצה שאבא יספר לי סיפור! והיא לא מעוניינת לדבר איתו בטלפון ולהגיד לו לילה טוב, כי היא רוצה אותו כאן ועכשיו. אז נכון ,אני יודעת שצריך להסביר ולהגדיר ולהציב גבולות והפיג את חוסר הוודאות שלהן ולהגיד מחר אבא בא/מחרתיים אבא בא וכו............... אבל הקושי הזה, הלעמוד מול העיניים העצובות והשואלות.זה קשה!!!! אז שבוע עבר, עם הרבה דפיקות לב וגם דמעות בעיניים, והיום הגיע והגדולה חזרה עם פרחים משוקלד מהקיטנה ,והיא אומרת לי "אמא אני אכין לך כאלה כשתתחתני........." אז אני מחייכת ואומרת לעצמי...קודם שאתגרש.....אבל אני גם אומרת לעצמי הנה, הבנות שלמענן דחיתי את היום הזה של לקבל החלטות של להתגרש מקבלות את זה יותר מהר ממני....... אז אני בטוחה שעוד יהיו הרבה ימים עם קשיים ושאלות ובכיי אבל אני יותר ממקווה שיהיו ימים יפים עם חיוכים ואף יותר....

yosi2009

New member
עד כמה שזה נשמע מוזר לילדים הרבה יותר קל

להסתגל למצבים חדשים זה נכון אגב לא רק לגרושין אלא להרבה שינויי מצבים אבל מה שכן יש לנו תפקיד חשוב בלעזור להם להיסתגל בנותי למשל הדבר שהכי בלט להם בהרגשה שגבר אין צעקות ואין מריבות ונכון יש וכעוד היו ימים לא קלים אבל זה עדיף על מצב של זוגיות רעה

מיקי*

New member
../images/Emo24.gif לא נותר לי אלא לחבק ולומר

שאנחנו איתך ואכן הדברים קשים, אבל הזמן יעשה את שלו וגם החיבוק האוהב והמנחם. חשוב להכיל את כאב הילדים ולתת לו מקום ולגיטימיות ולא לחנוק אותו.

e4u2

New member
ילדים בגירושים

בע"ה זה רק נדמה לנו שהם מקבלים את זה בסופו של דבר אך האמת היא שזה אף פעם לא מיתקבל אני יודע את זה מקרוב עד לילות ללא שינה הם רק לוקחים תפקיד של מבוגר ע"מ להיות בסוג של שפיות אבל בשלב מסויים זה צף הבת שלי בת 15 והיא לא יצאה מזה למרות שעברו כמה שנים טובות למרות הביקורים התכופים שלי החום והאהבה ששנינו מרעיפים עליה האוזן הקשבת שאנו מנסים להיות עבורה זה צף וזה תמיד כואב כל פעם מחדש אני מודה בפה מלא שלא זה היה הסאנריום שעלה לנגד עניי כאשר החלטתי את ההחלטה לעזוב חשבתי שזה יהיה לטובת כולם אך האמת שכולם ניפגעו והצלקות לא מגלידות אף פעם וההאשמה שלה תמיד באויר אתם החלטתם אתם יזמתם ואתם אחראים ואותי לא שאלתם איפה אני במישוואה למה אני לא חלק מקבלת ההחלטות זה רק חלק מההאשמות והריקושטים לא מאחרים לבוא בעיות היתנהגות קשיים בלימודים ועוד מריעין בישין חברה אני לא בא להעציב אך זוהי המציאות רוצים לקבל או לו זו עובדה ושאף אחד לא יספר לי אחרת כי הגירושין שלנו היו הכי מתחשבים בה בכל מובן אם זה קשר רצוף אם זה שיחות עם אנשי מקצוע בביה'ס או מחוצה לו אם זה קשר הורי עם אמא שלה על-אף הפירוד קשר מצויין עם המון רצון להיטיב עם הילדה ללא התחשבות בנו אלא רק היא לנגד ענינו מסקנה לא להיתפס לדברים הקטנים בזוגיות לא לשים את עצמך מול העניים אלא את הזוגיות לא לחשוב אני פרייר\ית זה לא דרך היתבוננות בזוגיות אני חלק מהשלם ואין אי אפשר יש לא רוצה נשמע מוכר מהצבא אוייייי כמה שזה נכון וזה נכון לשני בני הזוג אין מציאות שאדם רוצה להזיק במיתכוון עם האדם שהוא בחר כחלק מהחיים כחלק מימנו זה מצריך היתבוננות אחרת מה נגיד שהקדוש ברוך לא בחר את האדם המתאים עבורינו זו הרי כפירה בעיקר חס ושלום לא אני לא פאנטי אלא פרגמאטי ואדם מאמין נכון להיום.... מה שלא אוכל לאמר על עצמי לפני כן!!!! מי שעדיין נמצא בתהליך רגע ליפני תעצור\י תיתבוננו תיצאו מעצמכם תנסו להבין את הצד השני תנסו ליראות את דרך העניים שלו\ה ואים זה יהיה ממקום לא אנוכי תיראו שאפשר אחרת מאחל לכולנו שנדע לבער את החמץ האמיתי מיתוכנו חג חרות חג פסח שמח וכשר

מבינה אותך

שלום פוטוגנית, אני מאוד מבינה את הקושי ומחזקת אותך שאת לא לבד. תהיי חזקה בשבילם ובסוף השביל מחכים לך ולהם עוד הרבה חיוכים ושמש מחזקה ומאירה. אני עוד לא שם וחוששת מזה אך יודעת גם מה יבוא. אנו כעת בתהליך הסכם גירושין, הוא כבר מתחיל לחפש לעצמו דירה ואני אהיה עם הילדים. אני יודעת שכאשר הוא יצא מהבית יפלו המון אסימונים לילדים ושגם הילדים שלי (ב"ה 3) יגלו תסמינים כמו שתיארת. כבר סיפרנו להם לפני שבועיים והם הגיבו כל אחד לפי גילו אבל אני מאוד מבינה את הקושי ומחזקת אותך שאת לא לבד. השבת החלטנו להיות יחד עם הילדים כדי שירגישו קרקע יציבה אבל בחג שני הוא נוסע לבד לדודים ואהיה עם הילדים לבד.. רוצה ליסוע לאנשהו... תגידו, יש אולי שבתות מפגשים של משפחות גרושים/ות עם ילדים? זה רעיון בירח? שבת שלום. חזקי ואמצי

למעלה