יש כל הזמן אבוקדו, לפחות אצל הירקנים ברחוב.מישהו כבר קנה אבוקדו ויכול להמליץ? הם נראים לי עדיין טיפי בוסר
אבוקדו עלול לגרום לי להקיא וחצבים טרם ראיתי השנה אבל מעל מרפסת ביתי חולפות בכל בוקר להקות ציפורים במעופן דרומה. הלוואי והיתה משקפת עם אפליקציה שמזהה אותן.אם החצב מבשר הסתיו והוא כבר פורח, סימן שסתיו, לא?
לא.
כי החצב מזמן התבלבל ויש פריחה כבר באוגוסט.
אבוקדו, אם צריך לקנות רק מאוחר יותר, בינואר. כמו ש"הרגילו" אותנו האבוקדואים בחצר ילדותי, שנקטפים מינואר.
יש המון שירי סתיו. קחי בתמורה את
וגם את
אחד האבוקאדואים הטעימים בשנה החולפת היה מבציר הסתיו. שמעתי ברדיו חקלאי אומר שיאללה לקנות, קניתי, נהניתי (מאד) ומשם היתה רק ירידה. מקווה שוב למצוא משהו טעים. מתה על אבוקדו, אבל אי אפשר לסמוך עליואם החצב מבשר הסתיו והוא כבר פורח, סימן שסתיו, לא?
לא.
כי החצב מזמן התבלבל ויש פריחה כבר באוגוסט.
אבוקדו, אם צריך לקנות רק מאוחר יותר, בינואר. כמו ש"הרגילו" אותנו האבוקדואים בחצר ילדותי, שנקטפים מינואר.
יש המון שירי סתיו. קחי בתמורה את
וגם את
אתה צריך כבשה או עדר. הן ידועות כפותחות שבילים חסומים בקוצים. מדהים שהן יכולות לגרוס ולעכל קוצים.אני אשמח שיבוא החורף כי בשביל הכניסה ליער קוצים השתלטו על כל השטח, כולל השביל עצמו, כך שכבר אי אפשר לעבור בלי להידקר.
וכששאלתי את ה AI מה יהיה איתם, אמר לי שהם יתפרקו מעצמם עם החורף.
השביל המסכן הזה סובל גם מקריסת עצים. היתה איזו סופה לפני כמה חודשים וכמה עצים קרסו על השביל. נשאר רק מסלול צר ביניהם.
שאותו חוסמים הקוצים.
אז זה די אתגר לעבור שם.
גם בהמשך קרס עץ וחוסם את השביל וצריך לעבור מסביב.
ולפני חודש קרס עוד אחד, על אותו קטע של כמה עשרות מטרים. וחסם לגמרי. שברתי חלק מהענפים בשביל לעבור.
כשבאתי אחרי כמה ימים ראיתי שגם שאר הענפים סולקו. אז יש עוד מישהו אחד לפחות שעובר בשביל שלי. ומתמודד בקוצים והעצים החוסמים.
אבל קק"ל לא טורחים לבוא ולסדר.
אז שיבוא החורף ולפחות הקוצים יתפנו. עד הקיץ הבא.
זה עיזים.אתה צריך כבשה או עדר. הן ידועות כפותחות שבילים חסומים בקוצים. מדהים שהן יכולות לגרוס ולעכל קוצים.
מה זה מהסיפור על היהודי והרבי? ואחר כך תגידו לי עכשיו להוציא את העז?זה עיזים
הסיפור על הפולניות זה על פרה, לא על עז.מה זה מהסיפור על היהודי והרבי? ואחר כך תגידו לי עכשיו להוציא את העז?
יש לי פולניות בחיים לא צריך להוסיף גם עיזים.
מהפולניות גם הרבי יתייאש.
לא מכירה פרה.הסיפור על הפולניות זה על פרה, לא על עז.
לא, אלו עיזים אחרות.מה זה מהסיפור על היהודי והרבי? ואחר כך תגידו לי עכשיו להוציא את העז?
יש לי פולניות בחיים לא צריך להוסיף גם עיזים.
מהפולניות גם הרבי יתייאש.
אם אין לחם יאכלו קוצים ?מסתבר שכבשים אוכלות קוצים בלית ברירה.
ירצו יאכלו.אם אין לחם יאכלו קוצים ?
בבית העיזים התרגלו לאכול קש, כותנה, פשתן וכד שהן מוצאות בקלות בבית. מדוע שיאכלו קוצים?אם אין לחם יאכלו קוצים ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.