כמעט סוף שבוע

KarinDi

New member
כמעט סוף שבוע

בוקר טוב פורום יקר! איך עבר השבוע? מה התוכניות לסוף השבוע?! אני נאלצת שוב לדחות את הפינה למחר, נראה לי שנעביר אותה באופן קבוע ליום רביעי.... שיהיה יום נפלא בנתיים!

wintam

New member
התבלבלתי...

כתבת ביום חמישי שתעבירי למחר, אז איך רביעי הופך לקבוע?
בכל מקרה - מחכה בכליון...

KarinDi

New member
אכן, מתוסבכת אני :)

יש לזה הסבר פסיכולוגי ארוך....אבל אני באמת צריכה להחליט בין רביעי לשישי...כרגע רביעי נראה נוח יותר, כי שישי בבוקר אני לרוב לא בבית, ולא רוצה להעלות את הפינה בתוך תוכה של השבת כל שבוע...

דוריק30

New member
לא הייתי פה איזה יום וקצת

ומרגישה שהתנתקתי ליותר מזה
עבר עליי שבוע מטורף עם מלא אירועים עם שעות שינה מועטות והרבה עשייה רצופה עם הפסקות קצרצרות למנוחה עם הבנה שהגוף שלי לא תמיד רוצה להכיל את הטירוף הזה בסופ"ש אני נשארת פה לנוח וגם לעבוד
וזהו בערך שיהיה סופ"ש מהנה וקרין- גם אני מחכה לפינה שלך

KarinDi

New member
מזדהה

גם עליי עבר שבוע פסיכי לגמרי....עדיין לא מרגישה שנגמר! תשתדלי לנוח בסופ"ש, הגוף שלנו יודע מה הוא אומר, בדרך כלל (גם שלי ביצע קריסה קטנה אתמול, וביליתי בחתונה עם אופטלגין וקל בטן...) חשבתי לי על רעיון- אולי נארגן מיני מפגש פורום בצפון?! יש לי תחושה שמתהווה פה רוב צפוני, ואולי נהיה מעט, אבל איזו איכות?! עובדת על הפינה, מקווה להצליח להעלות היום, אם לא- מחר בבוקר תודה יקירה על הפרגון ושאת כאן גם כשעמוס!

דוריק30

New member
אני בעד ../images/Emo9.gif

יהיה נחמד אם נפגש, ואם זה יהיה בצפון אז בכלל טוב אני מוכנה לעזור לך להוציא את הרעיון אל הפועל

שבוע חווייתי מבחינה מקצועית.../images/Emo264.gif

הייתי בסדנה נפלאה של שילוב אומנות באימון אישי. "אומנות פורצת דרך" למדתי על האופן בו האומנות מחליפה את המילים וזה הטיפ הכי נכון לפורם רעיונות מקוריים... שבת שלווה לכולנו יום מחייך.
ריקי

KarinDi

New member
אשמח לשמוע עוד

נגעת לי בנקודה רגישה!!! אני בדיוק מבררת במרץ על לימודי תעודה של טיפול באמנות, להשלמת התואר הטיפולי שלי, כך שישתלב עם אהבתי האמיתית :) נשמע לי ממש בכיוון...ספרי מה למדת!

הייתי בסדנה יומית ../images/Emo140.gif

שהיא מעיין הצצה ראשונית לקורס שעתיד להיפתח (טרם גובש) אני סבורה שהתחושות איתן הגעתי לסדנה העצימו את החויה. יכולתי להנות ולהיתרם כאחד. הסדנה עסקה באופן הבלתי מילולי של הבעת רגשות ממש בשקט ללא תקשורת מילולית. נפתחה בדמיון מודרך והמשיכה לשימוש בכלים יצירתיים: צבעים, ניר דבק, מדבקות, חומרים שונים. על גבי צללית גופנו שציירנו בגודל טבעי. בסופו של היום ניהלנו דיאלוג זוגי (מובנה) לתהליך שחווינו לאורך היום, וזה פתח לנו צוהר לחשיבה (לשתינו) והרגשת סיפוק עילאית. תודה.

למעלה