כמעט סוף שבוע!

Brombit

New member
מימים קודמים... ../images/Emo115.gif

ראיתי אותו עם החמודה של הגף והתפוצצתי מקנאה כמו ב'ימים ההם'
במסיבה התנהגו יפה והביאו פלאפל
לאהובי לקח המון זמן למצוא את המטמון הזה
צמחונית אחרת היתה סקפטית
ואחרים הגיעו לפלאפל וחיפשו את הבשר כאילו מישהו החביא אותו
הסטנדאפיסט היה צולע אבל בסוף הוא הצליח איכשהו אהובי קיבל הצטיינותנותנות בינתיים 'טייסתית' ומועמד לבסיסית. רקדתי מרוב שמחה כשקראתי את זה
הרגשתי כמו אמא גאה
נראה לי שהוא (וגם שני המצטיינים האחרים שלנו) לא יודע על זה שבוע לשיעעעעעעעעעעעעור שלי. 10 דקות התהילה

זה יהיה ממש ארוך :X

יום שני: תחילת החפיפה. הכרתי את המבנה ה(יחסית)חדש של בית הנוער (כשביקרתי שם ביום סיור הוא היה במבנה אחר), הכרתי קצת יותר את הש"שים והמנהלת של השנה, והכרתי בפעם הראשונה את הבנות שיהיו איתי בצוות. זה היה היום הראשון ועוד די היינו בשוק. P: לא ממש עשינו כלום, רק צפינו וכאלה. בערב אחרי שבית הנוער נסגר אנחנו נשלחנו למשחק שבו שוטטנו לבדנו קצת ביפו ובעיקר בת"א, כדי להכיר את האזורים החשובים. הלכנו קצת לאיבוד אבל היה נחמד, ואכלנו גלידה טעימה. ^^ הגענו לקראת 10 אני חושבת לקומונה שלהם, והש"שים עוד לא היו שם אבל כן היו שם הש"שים של בית נוער אחר שגם גרים באותה דירה, אז לא נשארנו בחוץ או משהו. היינו קצת בגג עם ש"שים משתי הדירות (יש שתי דירות של כמה צוותים, אחת מעל השנייה באותו מבנה), ומתישהו יפו הגיעו. היינו עוד כמה זמן בדירה, דיברנו ושאלנו וסתם ישבנו וכאלה, ואז התארגנו והלכנו לישון. אוווו לישון. *-* שלישי: ביום השני כבר התחלנו לעזור בדברים - הכנו בשביל הש"שים (ע"פ הוראות שלהם כמובן) עזרי הדרכה, ועזרנו לארגן דברים בבית הנוער ועזרנו בתורנויות (לאסוף את הילדים הקטנים יותר מביה"ס, להכין ארוחת צהריים וערב ולפנות אחרי ארוחת הערב). שוב נכנסנו לפעילויות של הקבוצות, וביום הזה אני נכנסתי לפעילות של קבוצת ד'-ה' ונכנסתי להלם
הם הקבוצה הכי קשה מבחינה משמעתית, ובאמת שהם לא הגזימו כשאמרו לנו את זה.
אבל בשנה הבאה לא אמורה להיות קבוצה כזו כי הם יתפצלו, כי הם עולים כיתות וכאלה. P: אבא שלי הגיע לאסוף אותי ב5 כי היה טקס סיום כיתתי שכזה. זה היה יותר ארוך ממה ששולה אמרה לי שזה יהיה, וזו הייתה בעיה כי תיכננתי שזה יגמר לפני 8, אני אספיק להתארגן קצת בבית (אפילו אירגנתי את התיק לפני כי הגענו הביתה מספיק זמן לפני שהטקס התחיל) ואחזור להמשך החפיפה, במקום להישאר בבית ולא לחזור. אז עזבתי לפני שזה נגמר (לא נשארו דברים נורא חשובים), התארגנתי ממש מהר ואבא הסיע אותי לתחנה. אבל רק ב8:30 הגיע אוטובוס כך שבכל אופן הייתי מגיעה אחרי 9. אה כן, הייתי אמורה להגיע לפני 9 כי ב9 הייתה להם ישיבת קומונה שאמרו לנו שכדאי להיות בה, וכי אחרי שזה מתחיל הם לא יוכלו לבוא לאסוף אותי מהתחנה המרכזית.
בסוף החלטנו שישלחו אליי את הבנות של הצוות שלי ופשוט יראו להן קודם את הדרך. אבל
היה פקק באורך של נורווגיה, ובמשך כמעט שעה התנועה פשוט עמדה, ליטרלי. הייתה תאונה איפשהו והתנועה נחסמה לחלוטין. אחרי 4000 שנה זה התחיל לזוז שוב והגעתי ב10:10.
אח"כ הבנות קצת הלכו לאיבוד בדרך אליי, המסכנות הגיעו ליפו ולקח להן איזה 40 דקות. :X הן באו כולן כדי שנעשה משהו ובסוף סתם ישבנו על גלידה/מילקשייק במקדונלדס.
חזרנו ב11 ומשהו לקומונה ודי מהר כולם הלכו לישון, כולל אותנו. הו, העייפות.
רביעי: בימי שלישי הילדים מגיעים לבית הנוער מוקדם מהרגיל כי הם מסיימים ללמוד מוקדם, אז אנחנו הגענו עם הש"שים ב9 כדי להספיק להיות בעבודת הבוקר וההכנות והכל, כי זה קצר יותר באותו יום. אבל ביום רביעי היינו צריכות להגיע עד 11, אז קמנו קצת יותר מאוחר וכתבנו מכתב תודה שכזה לש"שים של יפו ופתק "תודה על האירוח" לכל הקומונה, וגם ישבנו בארומה לארוחת בוקר והגענו כבר ב10:30 לבית הנוער!
גם הפעם הלכתי מוקדם.
לגבי ההחלטה שלי לחזור, אגב - מראש הייתי אמורה לחזור יום קודם כדי ללמוד לבגרות בביולוגיה, שהייתה היום. אבל אז הגעתי למסקנה שאין לי באמת כ"כ מה לתרגל כי החברות שלי תרגלו את כל הבגרויות בעולם בערך לקראת המתכונת, ולמרות שאני לא, אין טעם לתרגל לבד. הרעיון הוא שזה עם אנשים אחרים שעוזרים ומתקנים וגם אם נדמה לי שעניתי נכון לפי החומר אולי חסר לי משהו או שפשוט לא הבנתי את השאלה. אז באמת שלא היה טעם שאשאר בבית ואשן כל הבוקר ואלמד קצת אחה"צ. אז קצת לפני 3 יצאתי מבית הנוער וחזרתי הביתה, הגעתי ב4 ומשהו אני חושבת. אכלתי וחייתי קצת וכאלה והלכתי ללמוד עם רוני ושחר. אמא של רוני מורה לביולוגיה אז הייתה לה מן חוברת עם החומר באחד הנושאים שלא למדנו לגמרי טוב במהלך השנה - לפי המיקוד. אז נעזרתי בזה לקצת חומר שהיה חסר לי, ואז תרגלנו שאלות והלך די טוב. בבית, בלילה, סוף סוףףףףףףףף הייתי במחשב החדש וה100מם שלי.
אבל כמו שבכיתי בהודעה אתמול, לא הסתדרתי יותר מדי.
לא מותקן לי כמעט שום דבר, היה לי בלגן בכמה דברים שהיום די סודר, והווינדוז 7 די טריקי. ואמג, איך זה הגיוני שסרגל גוגל קיים באינטרנט אקספלורר ובפיירפוקס ולא בגוגל כרום? זה עדיין מפליא אותי
(ומבאס, כי סרגוגל זה אחד הכלים הכי יעילים מבחינתי ואין לי אותו...) היום:
פשוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט סיימתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי את כלללללללללללללללללללללללללללללל הבגרויותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בואו נחווה רגע את העובדה שסיימתי את כל הבגרויות בחיים האלה. אתם חווים? אני חווה.
באופן כללי:
השרב הזה היה מזעזע. :| ועוד בתל אביב. :| טוב שיש מזגן באוטובוסים ובבית הנוער ובקומונה שלהם. :|
מסתבר שכנראה נגור ב...בת ים.
מתל-אביב זה הפך ליפו ואז לבת ים
(אבל כלום עוד לא בטוח כי לפי מה שהבנתי עוד אין דירה בכלל)
קשה לי ליצור רושם ראשוני טוב כי אני לא יודעת להביע את עצמי כמו בנאדם נורמלי וכי לוקח לי זמן להרגיש בנוח עם... העולם, שכזה, אז אני חוששת שלא ממש התחבבתי על חברות הצוות שלי.
מסתבר שהמנהלת של יפו עוזבת בסוף השנה ולנו תהיה מנהלת אחרת. בהתחלה חשבתי שזו בעיה להתחיל עם מנהלת חדשה ואז גיליתי שהמנהלת הנוכחית התחילה השנה, ושמנהלות מתחלפות די הרבה בקדימה וזה ממש לא משפיע. העניין היחיד הוא שאותה כבר יצא לנו להכיר והיא מגניבה, ואת החדשה אנחנו לא מכירות. אבל הנוכחית פגשה אותה קצת ואמרה שהיא נראית אחלה. אני גם מניחה שלא תהיה מנהלת מגעילה או מרושעת או מעפנה במקום כזה, אז הפסקתי לחשוש מזה. P:
גיליתי בחפיפה כמה באמת העבודה של הש"שים שם קשה.
גם ראיתי את העבודה באופן כללי מקרוב ומצד אחד זה מלחיץ ומפחיד ומדאיג, ומצד שני זה מרגש ומעורר ציפיות ואני גם מתה מפחד וגם מתה להתחיל. בכל אופן הייתה לכל אחת מאיתנו שיחה אישית עם המנהלת והיא די עודדה אותי, שזה היה נחמד.
כבר ציינתי שיש לי מחשב חדש ו100מם????????????? כתוב על המארז שלו EZCOOL. ה-E מסמלת את השם שלו שעוד לא גיליתי מה הוא, ה-Z מסמלת את השם שלי וה-COOL מסמל את העובדה ששנינו מגניבים. D:
היה נחמד בטקס הסיום הכיתתי.
אתם יודעים שסיימתי את כל הבגרויות אי פעם????????????? (כן, יצא ממש ממש ארוך :X)

LadySilkworm

New member
וואו.

פתחתי את ההודעה בעודי חושבת לעצמי שאת בטח סתם מגזימה, אבל זה באמת ארוך. :)

קרה לי היום משהו מה זה מוזר

הייתי בביה"ס אז הייתי עם התיק של הכבשה עליי והיד שלי הייתה מן מונחת עליו, והרגשתי דקירה כזו והזזתי טיפה את היד ואז הרגשתי עוד דקירה. אז בדקתי מה דוקר לי בתיק, או שאולי הכבשוןנשךאותי או משהו כזה
ולא מצאתי שום דבר דוקר :0 ואז התחיל לצרוב ולגרד לי ואחרי שגירדתי כמה דקות התנפחו לי *5* עקיצות באותו אזור במן שורה. X_X זה היה אחד הדברים הכי מוזרים בגלקסיה. וזה צרב וגירד וזה לא היה כיף. :{ אבל אחרי כמה זמן שלא נגעתי בזה זה עבר. משהו שעוקץ פשוט הסתתר לי על התיק :| ואז עקץ אותי מולטיפל טיימז :| או אולי לכבשון שלי פשוט יש פרעושים וצריך לקנות לו קולר כזה נגד :| Weirdddddddddddddddd.

larisa125

New member
מגן 100 בהיסטוריה ../images/Emo12.gif

יום נחמד בעבודה
ממוצע 96 בתעודה

Brombit

New member
המחיר של המצגת... ../images/Emo115.gif

אני עוד צריכה לעשות מקצה השלמות ושיפורים במצגת, ובין השאר לחפש תמונות של ההתעללות. אז שוב חזרתי אל התאורים הטרגיים... לפחות עכשיו אני יודעת להתמודד עם זה יחסית בקור רוח ולא לצאת מדעתי

Brombit

New member
סיימתיייייייייייייייייייייייייייייייי ../images/Emo115.gif

כיף
עכשיו נשאר לי רק להציג את זה, שזה הרבה יותר מגניב. נזכרתי ש"אנונימי" (זיוף מכוון) ממליצים בין השאר על ארגון הרצאות בנושא ההתעללות, ועם השיעור הזה אני עוד יותר "הולכת בדרך שלהם" ומשפיעה. ותכל'ס זה הרבה יותר יעיל מלהיות טבעונית בעצמי ולגרום לאנשים בעיקר לחשוב שאני מסכנה. (אני מסכנה, אבל לא בגלל זה
)

Sanguine Sky

New member
מה את מציגה? כלומר, מה הנושאים שתעלי?

מגניב שאני לא הטבעונית היחידה! *high five*

Brombit

New member
חמישה גבוהים! ../images/Emo115.gif

או: להקת בנים ז"ל
אני אספר על כמה דוגמאות בולטות להתעללות ממוסדת, ממש על קצה המזלג המסר יהיה עדין יחסית- לשקול קניה של מוצרים שכרוכים בהתעללות

למעלה