כמעט סוף שבוע...

ZAHAV2006

New member
כמעט סוף שבוע...../images/Emo140.gif

חזרתי היום לעבודה,אחרי יום שלקחתי לעצמי למנוחה בבית... קצת התחרפנתי בבית כי לא יצאתי כל היום(למרות שהיה תכנון להיפגש עם חברה אחר הצהריים,אבל בסוף לא יצא...)אבל,התחלתי את היום בכיף כזה...הכנתי לי ארוחת בוקר טובה,ושמתי לי את הסרט:השטן לובשת פראדה,ונורא נהניתי מהסרט,וזה דיי הזכיר לי דברים מחיי!אני ממליצה בחום לכל מי שלא ראה את הסרט!!! כמו כן,לא ממש הייתי רגועה כל היום,מרוב מחשבות ולחצים שנובעים ממציאות לא מספקת כיום!וניסיתי לישון(כי בלילה לא ישנתי טוב)ולא הצלחתי בגרוש...וזה פשוט נורא להיות כזה חסר מנוחה!לא מאחלת את זה לאף אחד... כמו כן,הגעתי למסקנה כי אני סובלת מדיכאון,כי זה נראה לי יותר ממצבי רוח רעים...ואני מאוד רוצה לקחת כדורים נוגדי דיכאון שיעזרו לי להרגיש טוב יותר ולא להגיע למקומות נמוכים,אבל בגלל הרצון שלי להיכנס להריון בחודשים הקרובים,והצורך לנקות את הגוף מרעלים,אני לא ממש יודעת אם זה מומלץ?אבל אני מנסה לברר... מחר ,יום כיף!חברתי ואני החלטנו לנסוע ברכבת לצפון לאיזה שהיא מערה שיש בה אנרגיות טובות(איזה מתקשרת המליצה לחברתי לעשות זאת,ואני מצטרפת אליה...)ואני מתכוונת להגיד כמה תפילות שכולי מקווה שיעזרו לי,ולבעלי במצב הקיים! בכל אופן,אני אספר לכם חוויות מהטיול... בינתיים אני נאלצת לחזור לעבודה המשעממת שלי...ולהמשיך להחזיק מעמד,עד שאמצא עבודה שתהיה לי טובה! אז שיהיה המשך יום נעים ומלא אור ואהבה... אמן!!!

סופ"ש נעים ומהנה ../images/Emo140.gif

תהני ותזכרי שהכל יכול בקלות להיות פשוט יותר, את בעצם זו שקובעת מה משפיע עלייך ומה לא. הצעד הראשון שלך יהיה למצוא עבודה טובה יותר ובזה סילקת את הגורם הראשוני, פשוט תדחפי את עצמך למצוא אחת חדשה. לגבי השאר אני לא רופא אבל כדורים נראים לי כמו כיבוי השריפה במקום במקום כיבוי הגחלים הלוחשות שימשיכו לרחוש מתחת לפני השטח. תזכרי שמתקשרת, מערה, תפילות, ספרים, כל אלה הם רק עזרים אף אחד לא יוכל לעזור לך אם לא תרצי לעזור לעצמך, האחריות והבחירה הם בידייך אף אחד לא יכול לקחת אחריות על מצבך חוץ ממך. אין פתרונות קסמים
הכח טמון בתוכך פשוט קחי החלטה עם עצמך שאת מוכנה לוותר על מה שהיה וללכת קדימה למקום חדש שהוא טוב יותר בריא יותר ומקדם יותר עבורך. בהצלחה וסופ"ש מהנה ורגוע

ZAHAV2006

New member
הי שוב...בועז

כמה שאני שומעת את זה הרבה...הכל תלוי בך! את צריכה לעזור לעצמך...אף אחד לא יעזור לך...וכו'... ולא שאני לא חושבת שזה נכון,אבל זה קצת חוזר על עצמו מכל הכיוונים... בכל אופן,רציתי להגיד לך שאני כן רוצה לעזור לעצמי,וכן רוצה לצאת מהמצב ה"רע" הזה,כי הוא ממש לא בריא לי...אבל אני שרוייה במן מקום חסר אנרגיות כזה,ואין לי כוחות של ממש,ואני לא יודעת מה לעשות כדי שיהיו לי כוחות?המקום הזה עם אנרגיות שליליות וזה מתיש אותי!!! רק שאני מחוץ למקום עבודה שלי אני פתאום משתנה,ויש לי יותר כוחות ומוטיבציה... לגבי הכדורים,אני לא ממש מסכימה עם מה שאתה אומר,כי מי שבדיכאון חייב עזרים כימיים ,אין מה לעשות...אבל אני מסכימה איתך שצריך גם לטפל מבחינה פסיכולוגית! שיהיה גם לך סוף שבוע מהנה ומלא אור!!!

אוקי ../images/Emo13.gif

לגיטימי שלא נסכים על כל מיני דברים, מה שאני אומר נאמר לפי המידע שאני מקבל ומרגיש זה לא אומר שזה נכון, אני אישית לא נוטה להסכים עם כל מיני קביעות. תתפלאי כמה דברים אפשר לעשות בלי שימוש בכדורים, בעיני הכדורים הם כמו בריחה למקום הנוחות, כמו בחירה בדרך הקלה והקצרה שמועילה רק בתור טיפול בסימפטום ולא בשורש הבעיה, אני רואה אותם כמוצא אחרון בהחלט ובמצב שמרגישים שעשינו הכל ואין יותר ברירה. יש המון שיטות טיפול ברפואה הטבעית שעשוים לחולל פלאים ובכך לטפל בכל המכלול במקום רק בסימפטום וגם זה עשוי להיות מהנה. אני לא רוצה לטחון שוב את אותם דברים שבטח שמעת מכל כיוון
ואני בטוח שקל יותר לדבר אבל אני מאמין שגם קל עוד יותר לעשות, אני משתדל לא להשאיר אפילו פתח לאופציה השלילית. אני כותב את זה מנקודת המבט שלי אז תעשי בה כרצונך- אני אישית לא הייתי נשאר דקה אחת במקום שלא טוב לי בו
. שום דבר לא שווה את הבריאות שלך, רע לך מרגישה מורעלת תתפטרי
, שום כסף לא שווה את הבריאות שלך. אני רואה את זה ככה שכל עוד שאין לך משפחה לפרנס את יכולה לעשות מה שבא לך, ועדיף שתהיה לך משפחה לפרנס כשתהיי בעבודה טובה ולא כזו שמרעילה אותך. תסלחי לי אם אני יהיה קצת נוקשה או ישיר או מעט אפילו בוטה אין זה אישי נגדך
אלו פשוט פני הדברים כפי שאני רואה אותם. את כל הזמן מתלוננת שקשה לך, שאין לך אנרגיות, שזה מתיש אותך, אני לא אומר שזה לא נכון, דבר אחד אני לא מבין מכאן. למה את לא עושה כלום וממשיכה לסבול
, מה זה משרת אצלך
, האם את מעדיפה להמשיך להרעיל את עצמך בעבודה שמזיקה לך לדברייך מאשר להתעמת עם הפחד להתפטר ולחפש משהו אחר
. או בעצם מה מונע ממך להתקדם קדימה ולמצוא משהו טוב יותר ? סופש נפלא ורגוע

למעלה