בוקר טוב
(איזה בוקר, התעוררתי ב8 - ראיתי 7:58 שכזה על השעון ונכנסתי לטראומה
ואחרי שנרדמתי די מהר התעוררתי שוב ב9 ומשהו וזהו עד שקמתי ב11 וחצי :{ )
הייתי אתמול בערב במסיבת סוף השנה של בית הנוער (הם סוגרים את הקיץ עוד שבוע ביום חמישי). הילדים העלו מופע מגניב ומצחיק (המדריכים מן הסתם בנו אותו, אבל הילדים הם שהופיעו) והם היו כאלה חמודים!
(זה לא בדיוק מה שנראה אצלם בתחילת השנה... אסור היה לנו להתרגל לזה. XD) היה מגניב לגמרי. המדריכים בעצמם במקום נאום כמו שאר האנשים שדיברו עשו מן סיפור חצי-מומחז קורע מצחוק. היו שם עוד 3 בנות מהצוות שלי, ופגשנו את המנהלת שתהיה לנו. ^^ הלכנו לראות את הבניין שנגור בו - שנראה בדיוק כמו כל הבניינים שצמודים אליו באותה שורה XD אחת הבנות אמרה שאמרו לה חוץ מהכתובת גם את הקומה בבניין - קומה 7. נלחצנו אבל יש מעלית אז זה בסדר. P:
סיימתי אתמול את הספר שלי. :{ (חיי פיי) הייתה תקופה לאחרונה שלא ממש נגעתי בו כי אני לא רגילה לקרוא בבית ולא היו לי נסיעות באוטובוסים
אבל אתמול בנסיעה הלוך קראתי (בחזור היה חשוך
), וכשהגעתי הביתה לא היה לי כוח להדליק מחשב אז קראתי לפני השינה וסיימתי. זה היה ספר כזה טוב. :{ אבל אמג הוא מפוצץ בתיאורים מזעזעים ובתור אחת שנגעלת בטירוף מהמון דברים, נהרסו לי החיים מחדש כל שלושה עמודים בממוצע.
עכשיו אני צריכה להחליט מה לקרוא שוב! יש לי את הנסיך הקטן בצרפתית שאולי כדאי לקחת אותו עכשיו כדי לא לשכוח את כל הצרפתית שלי עד שאגיע אליו בהמשך (גם כדאי למצוא עוד ספרים בצרפתית). ויש לי חוץ ממנו די הרבה ספרים חדשים (חלקם חדשים-מלפני-שנה-או-יותר :X) אבל כולם בעברית. אני צריכה גם להשיג ספרים באנגלית ואיכשהו גם בפינית. כ"כ הרבה ספרים ואני לא יודעת מה לבחור.