כמעט סוף שבוע! ווהו! :)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצריכה עזרה! :)../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני צריכה רעיונות למתנה לגרמניה שאין לי מושג עליה חוץ מזה שהיא אלרגית לחתולים ומצפה לפגוש אותי. ולמשפחה שלה, שאין לי מושג עליהם. מתנות כלליות אך חביבות כאלה. פשוט לא עולה לי שום דבר לראש וביום ראשון אני הולכת לקנות...

soft Bean

New member
דברים ריחניים כמו קטורת ונרות או משהו שמקרין

ישראל, כמו מזכרת מהארץ..

זהו ש

מה אני אביא לה מזכרת מישראל? נו זה מהדברים שהוצאתי מהרשימה כי אין לי ממש משהו מזכרת מהארץ שאפשר לתת לה או למשפחה גרמנית.

../images/Emo45.gif דברים ריחניים זה תמיד טוב../images/Emo6.gif

או באמת נרות וכאלה, או כל מיני קרמים ודברי טיפוח. רק לא דברים שרומזים "את מטונפת"...

shirlapes

New member
../images/Emo45.gif ללין וכו'

פעם לבת דודה שלי שגרה בארה"ב [אבל מכירה טוב-טוב את הארץ] קניתי ערכה בריח פירות הדר. הייתי טינאייג'רית באותה תקופה ובאמת חשבתי שתפוזים הם אחד מהסמלים היותר בולטים של הארץ
ואז גיליתי שספרד אונסת אותנו בתחום.

קצת בנאלי

סט מוצרים של ים המלח או שתלכי לחנות כזאת של כלי בית, כמעט תמיד יש להם פינה של "תיירים", ובדרך כלל יש מין צלחות כאלה שהן יותר בשביל לתלות על הקיר, עם ציורים של אתרים בישראל. תחשבי שזאת צריכה להיות מתנה למשפחה שמארחת אותך, ולא לילדה עצמה.

וואי את מוכרת לי.

היית פה פעם, נכון? אני זוכרת את הניק הזה מהימים שרק נכנסתי לפורום הזה
ותודה על ההצעה, אני אשקול אותה. נראה לי טוב. אני רק צריכה לרפד את זה טובטוב אם אני בוחרת את זה.
ואני צריכה להביא מתנה למשפ' ומתנה לגרמניה שאני אהיה איתה בפרט, ככה התבקשנו. הם יעשו אותו דבר כשהם יבואו לפה.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשישי../images/Emo194.gif../images/Emo191.gif

תיעלמי לי כבר מהחיים יא אפסההההה. לבוא לבית שלי ולדפוק לי בדלת מיליון פעמים? למה שאני אפתח. דפוקה.
41 שעות במחוייבות, יפהיפה.

בוקר טוב

(איזה בוקר, התעוררתי ב8 - ראיתי 7:58 שכזה על השעון ונכנסתי לטראומה
ואחרי שנרדמתי די מהר התעוררתי שוב ב9 ומשהו וזהו עד שקמתי ב11 וחצי :{ )
הייתי אתמול בערב במסיבת סוף השנה של בית הנוער (הם סוגרים את הקיץ עוד שבוע ביום חמישי). הילדים העלו מופע מגניב ומצחיק (המדריכים מן הסתם בנו אותו, אבל הילדים הם שהופיעו) והם היו כאלה חמודים!
(זה לא בדיוק מה שנראה אצלם בתחילת השנה... אסור היה לנו להתרגל לזה. XD) היה מגניב לגמרי. המדריכים בעצמם במקום נאום כמו שאר האנשים שדיברו עשו מן סיפור חצי-מומחז קורע מצחוק. היו שם עוד 3 בנות מהצוות שלי, ופגשנו את המנהלת שתהיה לנו. ^^ הלכנו לראות את הבניין שנגור בו - שנראה בדיוק כמו כל הבניינים שצמודים אליו באותה שורה XD אחת הבנות אמרה שאמרו לה חוץ מהכתובת גם את הקומה בבניין - קומה 7. נלחצנו אבל יש מעלית אז זה בסדר. P:
סיימתי אתמול את הספר שלי. :{ (חיי פיי) הייתה תקופה לאחרונה שלא ממש נגעתי בו כי אני לא רגילה לקרוא בבית ולא היו לי נסיעות באוטובוסים
אבל אתמול בנסיעה הלוך קראתי (בחזור היה חשוך
), וכשהגעתי הביתה לא היה לי כוח להדליק מחשב אז קראתי לפני השינה וסיימתי. זה היה ספר כזה טוב. :{ אבל אמג הוא מפוצץ בתיאורים מזעזעים ובתור אחת שנגעלת בטירוף מהמון דברים, נהרסו לי החיים מחדש כל שלושה עמודים בממוצע.
עכשיו אני צריכה להחליט מה לקרוא שוב! יש לי את הנסיך הקטן בצרפתית שאולי כדאי לקחת אותו עכשיו כדי לא לשכוח את כל הצרפתית שלי עד שאגיע אליו בהמשך (גם כדאי למצוא עוד ספרים בצרפתית). ויש לי חוץ ממנו די הרבה ספרים חדשים (חלקם חדשים-מלפני-שנה-או-יותר :X) אבל כולם בעברית. אני צריכה גם להשיג ספרים באנגלית ואיכשהו גם בפינית. כ"כ הרבה ספרים ואני לא יודעת מה לבחור.

shirlapes

New member
../images/Emo41.gif

שילה קיבלה צעצוע חדש וכבר מתברר שהוא הצלחה אדירה. סתם אמא שלי מקשקשת על זה שאני "מבזבזת", אבל אני יודעת מה אני קונה! ואני רוצה לפנק את הבנות שלי!
היום קניתי לה מנהרה מתקפלת. חתולים אוהבים להתחבא. בתוכו יש גם פונפון תלוי ככה שהיא תוכל לשחק איתו...והיא כבר עסוקה בזה.
אח שלי יכול להיות ניג'ס, אנוכי ומעצבן
אזכרה לסבתא שלי - כבר עברו 15 שנים. הצד החיובי הוא שנראה לי שהשנה הם גאים בנו במיוחד.

למעלה