כמעט נתפסתי!!!!!!

mikucho

New member
אני מתאמנת

על שימי גם בשטיפת הכלים אך גם כאשר אני חופפת ראש אז בינתיים אני מרעידה. על צעד שלושת רבעי אני ממתאמנת בכל מקום שנוח לי ללכת ככה אז ממקום למקום אני הולכת בצעדי שלושת רבעי. זה נחמד ומצחיק איך שכל אחד מוצא לעצמו את הנישה או הזמן להתאמן.

karnity

New member
מתאמנת במעלית...../images/Emo68.gif

אני גם מנענעת כשאני במטבח...שוקדת על הכנת עוגות או סתם ארוחה...וגם בשטיפת כלים... אבל במעליות....כשאני לבד...בעיקר מתאמנת על הרעדות.... ומקווה שלא מצלמים...

יונת10

New member
אתם מאוד משעשעים ../images/Emo6.gif

נחמד שכנראה אצל כולנו זה דומה, "זמן אבוד הופך לזמן עבודה" אבל מה שרציתי לספר זה שניזכרתי באחד השיעורים שהיו לפני פסח: התבקשנו לחשוב על עבודת הבית הכי שנואה עלינו, להתחיל "להציג" אותה, ליפות אותה ובסוף לרקוד אותה- חבר'ה, מדובר על גיהוץ, חלונות, שטיפה (לא שטיפה, אלא ספונג'ה!), כביסה (ביד, ברגש!), ולא זוכרת מה עוד, בסוף יצא מזה קטע ריקוד משגע. תנסו בבית

סביוני

New member
אני דווקא אוהב לנקות ולכבס.

זה מרגיע אותי. הצחקת אותי לאללה עם זה...

כמה שאתם מגניבים

אהבתי את כל הרעיונות.......אני צריכה לחשוב על זה אם באמת שווה לעזור (לאמא) בעבודות הבית בשביל לעבוד על הבעיות הקטנות שלי בריקוד........ בכל מקרה ממש אהבתי את הרעיונות ואני מתכוונת לנסות........(לא יזיק נכון?!). חבר'ה נגלה לכם סוד!! אני כל הזמן תופסת את אמא רוקדת , לא משנה במה היא עסוקה..זה ממש מציק ונותן חשק גם לרקוד. המשך ערב טוב......."לא נפסיק לרקוד"!!

fifi ness

New member
נשבעת לכם שאת כל הריקודים שבניתי

עד היום ,בניתי אותם בזמן עבודתי במטבח.אילו היה בלאגן בכיור היצירה היתה נתקעת.במצב של בישולים, היתה תנופה והדמיון היה פורה.התבשילים היו אף יותר טעימים. בשנה שעברה הוזמנתי להעביר סדנא בוינה שבאוסטריה מהתרגשות הייתי בבלייק אאוט היה לי תוהו ובוהו ,שכחתי את כל אשר בניתי. התארחתי אצל דבי גולדמןוהיא נבהלה ממני.... הייתי כמו משהיא שרק התחילה ללמוד לרקוד .בקשתי ממנה שתניח לי להיות לבד בסלון [הסלון צמוד למטבח]היא יצאה והיתה ליד המחשב שלה. אחרי כשעתיים הציצה לעברי וגלתה ארוחת צהריים מריחה וטעימה וליד זה ריקוד בלאדי מלטף ואוהב. אני אוהבת לרקוד מאוד מאוד מאוד מאוד............. ואוהבת אותכם גם. פיפי.

Elina5

New member
הכי אני אוהבת...

את הריקודים שיוצאים לך כשאת מכינה את הפול הטעים שלך...
אלינה

tirza 32

New member
פיפי, איזו מותק את../images/Emo25.gif

זה סיפור ממש מיוחד ומעניין! וגם מכל הלב. תירזה

samai

New member
ואם היו "תופסים" אותך ../images/Emo2.gif

מה כבר יכול לקרות
אל תתחשבני, תעשי מה שטוב לך כל עוד את לא פוגעת באחרים. אם אני היתי פוגש מישהי שמתאמנת ברכבת, היתי מחייך
ושואל איפה את מופיעה
B. Eitan

למעלה