כמעט נחטפתי היום!!

avidadon

New member
כמעט נחטפתי היום!!

אני הולך לי היום ברחוב גולומב בבני ברק, לפתע עוצרת לידי מכונית מזדה 323. יושבים בתוכה שני אנשים, אחד ממוצא אתיופי, והשני לבן, צבר כזה. הם עוצרים, מהססים קמעה... נוסעים אחרי במהירות גלישה שתי מטר, ואז פותחים את החלון: "סליחה, מה אתה עושה פה"? אני: "באתי לשים משהו בתיבת דואר" הם: "בן כמה אתה?" אני: 21 הם: איפה אתה גר? אני: בבני ברק הם (שוב): אז מה אתה עושה פה? אני: אמרתי לכם, באתי לשים משהו בתיבת דואר הם: בסדר. תכנס עכשיו לאוטו אני: למה? הם: אנחנו מהמשטרה אני: יש לכם תעודת שוטר? האתיופי הוציא מכיסו תעודת שוטר עם תמונת פספורט, והציג אותה בפני. "אני לא מאמין לכם" אמרתי להם. האתיופי הסתכל על הנהג (הצבר): "הוא לא מאמין לנו, בוא נסתלק" הם עקרו מהמקום בחריקת בלמים צורמת, שמו פול גז והתעופפו מהמקום במהירות מטאור. הספקתי לזכור את שלושת המספרים האמצעיים וגם בזה אני לא בטוח ב100%(726) בקיצור, הרמתי טלפון למשטרה, מסרתי את הפרטים, אני מקווה שיתפסו אותם עוד היום... אז אם במקרה ראיתם מזדה 323 לבנה שהמספרים האמצעיים הם 726, ויושבים בתוכה אתיופי וישראלי (בגילאי 25-30) צרו קשר בדחיפות עם המשטרה... תסלחו לי על ההתרגשות, אני די נסער.. זהו, שיהיה אחלה יום! אבי.

מתנדב

New member
אבי שלום לך.....

כשהנך נקלע למצב כזה, להבא תרשום את מספר הרכב, ולהתקשר מיידית למשטרה, הייתי אפילו מציע לך להתקרב ולבדוק את התעודת שוטר שכביכול הם הציגו לך, ולראות מה כתוב בתעודה, (איזה שם מופיע בתעודה), אבל כל מקרה לגופו, לא תמיד כדאי לקחת את הסיכון ולהתקרב... האם היה להם מראה של בני מיעוטים?, השפה שהם דיברו היה עברית צחה?, כל הפרטים האלו חשובים מאוד...

avidadon

New member
זה מה שניסיתי לעשות,

היה גם ולא ראיתי את המספר בבירור, הם ברחו משם נורא מהר וגם זה טישטש לי את שדה הראיה... לא היתה לי בעיה להתקרב, כ50 מטר לפני יש בית ספר, ויש שם שומר. לא זוכר את השם, אני רק זוכר שהתמונת פספורט שעל התעודה היתה זהה לתווי פניו של האתיופי. והם דיברו עברית צחה, והם נראו ישראלים לגמרי... אולי לאתיופי היה מבטא טיפה שונה, אבל זה בגלל מוצאו... אבל, לא נראה לי שהמשטרה תעשה עם זה משהו, בגלל שלא היה לי את מספר הרכב, הפקידה במוקד 100 נשמעה לי די אדישה כשהתקשרתי לעדכן את דגם הרכב (חשבתי בהתחלה שזה 626, ואח"כ ראיתי שזה 323), אני בספק רב אם היא העבירה את הנתון לניידות בשטח...

מתנדב

New member
אבי......

קורה שהמוקדניות לפעמים אדישים, ולא תמיד הם צרכים להיות בלחץ, ולהזעיק את מפכ"ל המשטרה, אבל היה בטוח שזה מטופל והועבר לניידות, רק אם מדובר ברכב בילוש באמת, אז אין מה לעשות, אתה אולי נזכר מה שני הספרות האחרונות של הרכב?, והאם הרכב היה בצבע לבן?, כי הרכבים של משטרת ישראל הם בצבע לבן, ואפילו כשהמשטרה משכירה רכבים היא משכירה בצבע לבן לבילוש...

avidadon

New member
אכן זה היה רכב לבן,

אבל מה הם רצו ממני? ולמה הם ברחו? לא שאלו אותי אפילו לא את מספר ת.ז. כל הגישה שלהם חובבנית לגמרי, אני לא מאמין שהם היו בלשים..

לי היה קטע מצחיק ומפדח

אני מטורף על קולה- נסעתי אם האופניים שליולקחתי את הקרבין עלי אני נוסע אם האופניים ללא שחפץ רק אם חולצה שחורה של המישטרה אם סמל מאחורהואם הקרבין עלי- היה חשוך בחוץ-אני עובר בנסיעה איטית בחורה אחת זקנה-שאני חוזור לבסיס אני רואה אותה בא מדברת אם המב"ס שלי "ראיתי אחד אם אופניים אם נשק וחולצה שחורה אם מישקפיים נוסע במהירות לכיוון של השכונה למטה-אני קלטתי את הבחורה- אני זורק לה יציאה- "תגידי הוא גם היה אם סמל מישטרה עליו- " היא עושה כן- אני כזה מושיט לה את היד אומר לה נעים מאוד וכל הכבוד על הערנות- ההיא לא ידעה איך לאכול את עצמה מהפדיחות. אני לא חטפתי על הראש על זה אבל טוב שיש ערנות מעולה בקרב האזרחים-מאותו יום למדתי לקח- שאני נוסע אם האופנים ויש עלי נשק- אני שם גם כובע "ב" ותציוד המלא שלי- אבל כבר אני לא יכול לחזור אחורה חחחחחחחחחחח

מתנדב

New member
Boscorelli .....

2 תגובות מעליך היה הודעה, שבעל ההודעה ביקש ממני שאמחוק את הודעתו, וברגע שאני מוחק הודעה מסויימת, יתר התגובות שמגיעים עם אותה הודעה נמחקים אוטומטי....

שלום30

New member
מתנדב ? קודם כל שיברח.....

כותרת מרעישה נכון ? לעיתים במקרים כאלה הבן אדם נתון ללחץ שהוא לא מודע לו. לכן אם הוא רואה\מרגיש שיש כאן משהו מסוכן ומוזר, עדיף לקחת את הרגליים ולהתרחק מהמקום. - לא חייב לברוח אפשר לפסוע ולתת מבט כללי על האיזור למקרה של נסיון חטיפה א כל התרחשות רעה. כמובן שאם יש זמן וישוב הדעת, אפשר להתעמק בפרטים כגון: צבע רכב, מספר, סוג, תיאור האנשים, פריטים יחודיים ברכב וכו.. אבי יתכן שהם היו בלשים או אנשי בטחון מסוג אחר שחשבו אותך לאדם אחר וכשעצרו לידך התחילו לפקפק ושאלו כמה שאלות בכדי לתהות על קנקנך. בדיקת מבטא, לראות אם אתה מזיע, נושא עליך חפץ חשוד וכו.. יש הרבה טכניקות שנראות מוזרות ולא ברורות, אבל הם מספקות את השואלים בלי שהנשאל יבין אפילו למה הם חתרו ומה רצו.

Boscorelli

New member
מה שרשמתי היה כזה:

אני הולך לכתוב מכתב תלונה למשטרת ישראל שיגיע לכ הגורמים הנדרשים! זה בושה שבמדינה שבמצב כזה אנשי הבילוש שאמורים לחשוב 3 פעמים על מה שהם עושים ולנקוט בכל אמצעי חשאיות וזהירות נוהגים בהתנהגות כזאת כלפי בן אדם תמים שעובר ברחוב, אם לאותו בן אדם לא היה את הדרך לברר למי שייך הרכב למשל פה בפורום אז זה היה יכול להשאירו אותו בהלם טראומטי לזמן רב! בושה!

שלום אתה צודק אבל זה גורם ללחץ

חבל על הזמן .... מי כמוך וכמוני יודעים את השיטות האלו.

למעלה