כמעט נאיפה....

כמעט נאיפה....../images/Emo14.gif

כמה צבעים יש לנו בחיים כאשר אנחנו מאושרים הוא נטע בי תקווה הוא הבטיח הבטחה שזו תהיה פעם מיוחדת במינה בה נתנה אהבה ללא תמורה לו היתה אישה ולי היתה משפחה אך התשוקה בנו אחזה כל פעם שהשמיע קולו הרגישה את התחושה שחייבת אותו היא לעצמה ואפילו מוכנה להתפשר אפילו על שעה בודדה.... הם דיברו שעות תכננו תוכניות שהיא והוא יפגשו וללא מילים יתנאו אהבים עד שיכרון חושים אך תוכינתו השתנה כנראה שזו היתה התקופה הלא נכונה לו ולה...

נעם33

New member
מעט מעורר גועל , לא?

את יודעת, את מעוררת קצת בחילה. בעיקר עם הכרטיס האישי שלך בו את מצהירה כמה את מאוהבת בבעלך. ובמקביל זה לא מפריע לך לחפש זיונים ברשת. אז ניחא זיונים ברשת..אבל למה הצביעות..? כן כן..וכבר שומע אותך מתרצת, "אבל לא באמת הגענו לזה" "זה סתם שיר" "זה לא אמיתי" "בגידות וירטואליות לא נחשבות" השורה התחתונה היא אותו הדבר . צביעות

*g99

New member
רגע רגע רגע....

אתה ממהר מידי.קודם כל זה רק שיר! אני חושבת שהיא כתבה פנטזיה,ופנטזיות יש לנו מליון עם בעל חבר ולא משנה איך תיקרא לזה!בה לך אין פנטזיות? חוץ מיזה מי אמר שזה עליה???אולי רשמה זאת על חברתה??? אחי,זה רק שיר,זו רק פנטזיה לא לכולם יש קו דק בין הפנטזיה למימושה.לי יש פנטזיות על אנשים מסוימים אך אני יודעת שזו רק פנטזיה ואני לא ממשת אותה כשיש לי את החבר שלי. g99...

יאצפן

New member
מעט מעורר גועל

נועם, אתה סתם תוקף, ולא בצדק, גם לך יש פנטזיות, ורק אתה יודע, איזה מהם אתה מימשת. גם לך גם לה מותר, מבלי לפגוע באף אחד, זאת הדרך, וזאת החוכמה.

*g99

New member
אהבתי את התמונה,

השיר חמוד מאוד (רק חבל שבסוף לא קרה כלום,רציתי סקס!). אני מבינה שהאישה נואשת,היא מסכימה להתפשר רק לשעה??? ממממ שתיקח אחד עם יותר שעות,היא תהנה יותר! g99...

נעם33

New member
את מתוקה g99

וסלחנית ונחמדה..ולא אני לא מתחיל איתך
אבל מה אגיד לך..צביעות זה לא השטח שלי..וגם לא החצנה בוטה. תמיד חשדתי בכל אלה הזקוקים לצעוק בראש חוצות ולהצהיר כי הם אוהבים את החוקיים שלהם. זה מעורר שאלות..לא? כי אתה צועק רק כאשר יש לך צורך לשכנע את עצמך. למעט התחלות של אהבות, אז אתה באמת רוצה לשתף את כל העולם. והשיר הזה..ובכן..הוא יותר משקף יחסים וירטואליים מאשר פנטזיה כי מותק..בדיוק כפי שאת אומרת לו זאת היתה פנטזיה היא הרי לא היתה מסתפקת בשעה, אה..אה..? ועבורי בגידות וירטואליות שוות ערך למוחשיות, רק יותר גרועות וצבועות. יום טוב מתוקה

*g99

New member
תודה על המחמאה.

תרשה לי לחלוק עליך,אני מאלה שאוהבות ומכריזות על כך ואנני "בוגדת" בחבר.אני נותנת מעצמי המון ומעבר למה שרובן נותנות וכמובן שמקבלת בהתאם,אך אנני טיפוס בוגדני. אל תשפוט אנשים לפי מקרים שאתה מכיר או לפי דפוסי חברה מקובלים,זכור שכל אחד שונה ותמיד יש יוצא מן הכלל! ושוב,מותר לכל אחד ואחת לכתוב את הפנטזיות,בתנאי שלא יהיו קשורות לאונס,אלימות או בעלי חיים מעורבים. g99...

למעלה