כמעט מיואש :( בעיות MIDI OUT

כמעט מיואש :( בעיות MIDI OUT

או קיי , זו הבעיה שלי , חיברתי לאורגן את כבלי הMIDI IN לOUT וOUT לIN עכשיו , אני מצליח לשמוע את קבצי המידי דרך האורגן שלי אבל , אני לא מצליח לעשות TRANSMITT, כלומר , שהאורגן שלי ישתלט על הסאונדים במחשב , מבחינת הIN (מהמחשב לאורגן) הכל תקין , אך מבחינת הOUT יש לי בעיות ואני לא מצליח לפתור אותם. מישהו יודע אילו שהם הגדרות מסויימות? ואולי תוכנה שדרכה אני יוכל לבדוק את הTRANSMITT של האורגן שלי. והאם אם יש תגובות מהמחשב לאורגן זאת אומרת שהכבל תקין לא? צירפתי את החוברת של האורגן שלי למי שיוכל לעזור לי (נדיר) http://www2.yamaha.co.jp/manual/pdf/emi/english/port/PSR37E_2.PDF אלפי תודות. פירטי החומרה שברשותי : אורגנית YAMAHA PSR-37 מחשב AMD ATHLON 1700+ זכרון - 512MB כרטיס קול - CREATIVE LIVE VALUE - MIDI PORT (D800 כבל MIDI סטנדרטי בעל כניסות IN ו OUT וכניסת מידי + עוד אחת אופציונלית תוכנה - CUBASE SX2

kundara

New member
מממ

זה צריך לעבוד דווקא, יכול ליהיות שבביוס המידי לא מוגדר טוב... לא זוכר אז מה שיניתי לי שם שלא עבד לי, שיחקתי בכל מיני הגדרות של המידי... אממ, הכאבל טוב? מחובר טוב..? בטח כן. אולי באורגן לא אמרת לו לשלוח מידי? לפעמים צריך.

למעלה