כמעט מדליה....

snoopy36

New member
באולימפיאדה הזו...

כנראה שכמעט...זה הכי טוב לישראלים....

כמעט...

בזה אנחנו אלופים. רק חסר שצוברי גם יסיים במקום רביעי. אגב, לבייג'ין נסעו יותר עסקנים/מלווים מספורטאים... איזו מדינה. ומבזק חדשות חם מהתנור - איתי מגידי חצה את קו הסיום

snoopy36

New member
תראה אבא'לה...

יש משפט... "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו..." זה נכון שציפינו הרבה מהמשלחת הפעם... אבל אתה יודע... "כגודל הציפיות..."

תשמע בוביל'ה...

כל אדם נידון במה שהוא טוב :) או במה שהוא אמור להיות טוב... לשמוע את הליצן הזה מגידי אומר שהוא רץ פצוע העיקר להופיע עם הגופיה של ישראל היה טמטום - ככה כל העולם ראה איך הישראלי מגיע בריצת 3000 מטר 400 מטר אחרי הראשון. ביזיון. לצערי זו רק דוגמא אחת.

snoopy36

New member
בזיון,אכזבה...

זה מה יש... אז לא היית רץ בכלל? ופרשני כל העולם יחפשו אצן איראני,בשביל לנסות להסביר למה לא רצת??? ספורט-זה עסק אכזרי... אתה אמור להיות טוב במשהו,ונפצע בדיוק לפני...תראה את אלון(???),אני חושב שזה שמו...נפצע נפשית...ועדיין השתתף... אולי זה תירוץ ואולי לא...כאמור...זה מה יש...

ספורט זה עסק אכזרי

אם אתה נפצע תוך כדי ולא מגיע פצוע מראש כדי להגיד "השתתפתי" או להגיד "תראו איזה גאדג'טים הבאתי בזול מסין". גדלתי בבית ספורטיבי - תאמין לי שבזה אני מבין.

snoopy36

New member
מזל שRT...

עדיין בג'טלג.... אחרת היה נכנס בך... כבוד ללבוש את הגופיה הישראלית באולימפיאדה...גם אם אתה אחרון...גאווה לאומית...

עברו הזמנים האלה...

זמנים בהם האצן הישראלי היה מקבל את המפתחות של האצטדיון. הוועד האולימפי שלנו החזיר את הספורט הישראלי 40 שנה אחורה.

היום לא..

בעצם גם אתמול הוא היה בסדר. אבל היום זו הנשואה
יצאתי עם צעקות למסדרון...שיידעו שאני עצבני
עכשיו יש נסיונות הרגעה

למעלה