כמעט חצלול

לקשמי

New member
כמעט חצלול ../images/Emo13.gif

אני כותבת כמעט כי התעוררתי ממש באותה שנייה שהבנתי שזה חלום אבל זה לא משנה, בכל זאת זה מראה שיש התקדמות, אבל הנה הסיפור: התעוררתי באמצע הלילה מחלום (חלום רגיל) וזמן קצר אחר כך נרדמתי שוב אבל זאת לא הייתה הירדמות מוחלטת, הייתי כזה מין חצי ישנה חצי ערה, אבל בכל זאת נכנסתי לחלום שבו ראיתי את עצמי עומדת על מדרכה שמעבר לכביש שלה יש קיר ועל הקיר היה שלט קטן שכתובה עליו מילה (לא זוכרת מה הייתה המילה) אז לרגע הסטתי את המבט ואז הסתכלתי שוב וראיתי שלמילה הזאת נוסף מספר. אבל ממש באותה שנייה שקלטתי את זה שנוסף למילה הזאת מספר (שנייה לפני כן לא הייתי בטוחה שהמספר לא היה שם קודם) ממש באותה שנייה שהייתי בטוחה שהמספר אכן נוסף ולא היה שם קודם, התעוררתי. חוץ מזה, זה גם לא היה ממש חלום צלול כי לא הייתה צלילות בתמונה של החלום, הכל נראה כזה מטושטש. אבל בכל זאת נוכחתי לדעת שהשיטה הזאת של להסתכל על טקסט אכן עובדת.

../images/Emo13.gifגם אם זה ממש לא צלול ואת

מודעת במין מעורפלות כזאת זה עדיין נקרא חלום צלול אבל צריכים לדעת גם לשלוט עליו!! התקדמת יפה תמשיכי כך

silverhawk

New member
כמעט מזל טוב ../images/Emo3.gif

כנראה שההתעוררות נבעה מהתרגשות. כאשר את מקבלת מודעות בחלום, עלייך להישאר רגועה. לאחר מכן, נסי לשלב את בדיקות המצאיות ואת השיטות להגברת הצלילות.

לקשמי

New member
התרגשות?

ממה יש לי להתרגש? הרי אם היה לי חלום צלול, זה לא היה פעם ראשונה שאני מחצללת. אבל אולי היה לי איזה משהו פסיכולוגי שגרם לי להעיר את עצמי ברגע שהבנתי שאני חולמת. מה גם שכפי שכתבת, גם ככה השינה שלי לא הייתה ממש עמוקה והייתי חצי ערה גם תוך כדי חלום.

silverhawk

New member
תגובה

אוקי, משום מה חשבתי שזה אחד החצלולים הראשונים שלך - טעות שלי.
בכל מקרה, יכול להיות שפשוט הצלילות הייתה נמוכה מאוד מלכתחילה והובילה להתעוררות. במקרה כזה יעזרו השיטות להגברת הצלילות.

למעלה