כמעט חצלול!!!!!!!!! אהההה!!!!!!

gayatri

New member
כמעט חצלול!!!!!!!!! אהההה!!!!!!

אני מתרגשתתתתת!!!!!!! רגע אני צריכה להרגגע....... טוב אני אספר...!! הרגע התעוררתי והיה לי חצי חלום צלול!! לפני שאני הולכת לישון בדרך כלל אז אני עושה את השיטה הזאת שמדמינים איזה שהו סיפור מהראש ולאט לאט נכנסים איתו לתוך החלום..! אז עכשיו כשישנתי אני חלמתי בהקיץ (אתם יודעים שאתם עוד שומעים קולות בחוץ אבל חצי חולמים...) ואני ניסיתי לפתח את מה שחלמתי, אז דימיינתי שאני בשכונה הישנה שלי ודימינתי שכל החברות שלי גרות שם, ואמרתי: הנה פה גרה טל ופה מירית ופה עדי... ואז פתאום חברה שלי שקוראים לה אוריה והיא באמת גרה שכונה הזאת באה אלי ושאלתי אותה: הנה אוריה עכשיו אני חצי חולמת אבל אני מודעת, אז איך להכנס עכשיו לחלום צלול?? ואז פתאום קלטתי: הייי!! אני כבר חולמת!! ואז היה לי רטט מפחיד בגוף והרגשתי שהקישקא שלי עולים למעלה ושהאזניים שלי נסתמות ואז..... התעוררתי!!!:((( וכשהתעוררתי אז הרגשתי מסוחררת לאללה ועשיתי 700000 בדיוקות מציאות כדי לוודא שאני אכן התעוררתי...!!!! אוף למה התעוררתי!! נ.ב החברה שלי אוריה, הלא היא פריצי הנחמדה, היא גם עוסקת בחלומות צלולים ובאמת פעם שאלתי אותה מה עושים כשמגיעים למצב שאני חצי חולמת אבל עוד בהכרה....! בייייייי גל המתרגשת מאוד!

Variety

New member
מזל טוב!!!!

היי gayatri, מזל טוב. מה שאת מתארת נשמע כמו שיטה מעולה! אני אנסה אותה. מתי עשית אותה, אחרי כמה שעות שינה? לפני כמה ימים כשבדיוק התעוררתי, הייתי חצי בחלום וחצי במציאות, וראיתי את עצמי נוהג באוטו, ממש ראיתי את הנוף זז. חבל שלא ניצלתי את זה לחזור לחלום. לדעתי אם תתאמני עליה, את תצליחי לא להתעורר. חלומות פז, Variety-

gayatri

New member
בקשר לשיטה...

אז קראתי על שיטה שמתעוררים אחרי 5-6 שעות שינה ואז מדמיינים את החלום שחלמת ומדמיינים שמגלים שזה חלום צלול ולאט לאט נכנסים באמת לתוך החלום... אבל למי יש כוח להתעורר באמצע הלילה... אז אני פשוט עושה את זה לפני שאני הולכת לישון. בקשר לרטט.. הוא היה ממש מפחיד ולא נעים!.. אני לא יודעת אם אני רוצה לעבור את זה שוב...! פתאום חלום צלול נורא מפחיד אותי...!:( HELP ME! אני אנסה לתאר קצת יותר את הרטט.. הרגשתי כמו מן הרגשה שאני שוקעת בתוך משהו או נופלת והאזניים שלי נסתמו ונפתחו כמה פעמים ואז התעוררתי והייתי מסוחררת לגמרי... תודה! גל

gayatri

New member
שחכתי להוסיף

שההרגשה הייתה יותר כאילו אני עוברת משינה חצי בהקיץ (שאני עוד שומעת קצת את הקולות בחוץ) לשינה ממש. כי האזניים שלי נסתמו באקראי כאילו הגוף שלי בדיוק מפסיק לשמוע את הקולות בחוץ ונכנס לגמרי לתוך החלום. אבל בהכרה מלאה כשזה קרה! אבל עדיין ישנתי! מוזררר!! וזה גם קרה בדיוק אחרי שאמרתי: היי אני חולמת! אז אני לא יודעת אם זה היה רטט של חזרה למודעות או סתם שהרגשתי את הנקודה בה אני ממש נרדמת..!

LucidGuess

New member
מזל טוב!! ( במבטא הונגרי ../images/Emo13.gif )

בזמן שאת נירדמת בצורה מודעת, בקו תפר העדין הזה שבין חלימה למציאות, יש הרבה פעמים שלב של וויברציות חזקות בכל הגוף ( כמו בשיטת הווילד ) נראה לי שזה בסך הכל מה שהרגשת, לא משהו שאת צריכה להתרגש ממנו, כנראה הרגשת את הוויברציות האלה, זה לא כאב נכון? וואלה אחלה של חוויה!! ( וד"ש לחברה שלך הצלולה!
) LucidGuess

gayatri

New member
לא זה לא כאב..

זה פשוט היה מבהיל! ואני לא יודעת איך אני אצליח לא להתעורר מזזה בפעם הבאה...!

רטטים וזמזומים ../images/Emo104.gif

לפי דעתי הרטט (אותו אני חווה תמיד בכניסה לחלום צלול) נובע ממעבר מצב המוח למצב השני אותו אנו לא מכירים מהיומיום. מצב זה מפחיד מאחר וגופנו לא מכיר אותו, ולא יודע איך להתנהג בדיוק, והוא עצר אותי במשך שנים - כשהגעתי לגבול פחדתי לחצות אותו, אך עם ההבנה הזו הדבר נהיה קל והרטט אף נהיה מהנה
ולפעמים לא פוסק במשך כל החלום, אז לא להלחם בו - - ללכת איתו... ושיהיה לך כיף! יום עצמאות שמח

למעלה