כמעט חדשה

מתחדשת10

New member
כמעט חדשה

שלום לכן אני עדיין לא בטוחה לגבי הזהות המינית, ולכן לא אגדיר עצמי כלסבית או דו-מינית, למרות שנראה שזה זה. המשיכה שלי לנשים היא בעיקר רגשית, מאז גיל צעיר. הייתי עם גברים אבל לא היה שם כלום. ובתור דתית זה חבל מאד... בכל מקרה קראתי קצת מה שכתבתן והפורום נראה מקום מקסים להתחיל בו. רציתי לשאול ואשמח אם תגיבו - כאשר אני מזהה נשים לסביות, אני מפגינה בקרבתן קרירות וריחוק, כמעט פחד. לעומת זאת אני מתנהגת אחרת מול הומואים, אותם אני מאד מחבבת. האם זה קרה לכן בשלבים הראשונים של גילוי הזהות? המשך נעים לכולן...

פאמקי

New member
לא קרה

אך מניחה שזה נובע מהעובדה שאין לנו מתח עם הומואים, אנו יודעת שאנו רק צריכה להיות אנחנו. ועם מישהי שהיא פוטנציאל לקשר, אנו חוששות (בלא מודע) מפחדים אשיים שלנו (פחד מקשר? קירבה?...). ברוכה המצטרפת
.

א ברוכה המצטרפת

ב אני חושבת... כשאני מהרהרת בשאלתך.. אפילו אני כשהייתי ממש קטנה הרגשתי צורך להתרחק מן הקהילה ואמרתי לעצמי שאני לא כזו ולא אהיה כזו. וראי החיים הפתיעו אותי. אני מניחה שזה חלק מן התהליך שכל אחת עוברת...

אוססונה

New member
מתחדשת, תתקרבי אלי, אגלה לך סוד.

אף אני ועל אף שיש לי בת זוג, אני נרתעת כמוך, כאשר אני מגלה, שלסבית אחרת, גילתה אותי. אני באמת נרתעת ממנה. אין לי הרבה בטחון עצמי. אני מאוד חוששת לבגוד בזוגתי. תמיד תהיה לך, הדילמה הזו. את חייבת להתגבר על הפחד שלך, מנשים. רוב רובן של הנשים הלסביות אינן "כפרידה הכט", מאיימות ומפחידות. את בשקט יכולה להתקרב אל הנשים הלסביות שאת מזהה. כלום דבר לא יקרה לך. אם לא תנסי, אם תפסיקי לפחד, תדעי בדיוק מה את. מה כבר יכול להיות? הנשים תדחנה אותך. ביג דיל. תמשיכי לנסות, בלי כל חשש ופחד.

flint29

New member
מוכר מאוד, כן.

אני מניחה שאצלי זה סוג של פחד... שיראו מי אני באמת ומה אני באמת רוצה. פחד שיכירו איפה אני חלשה ואיפה אפשר לפגוע בי. ואם אני מראה רצון לקרבה במקום שאני באמת רוצה בה אני הרבה יותר פגיעה, גם מהצד המעניין וגם מהסביבה הצופה. אז גם אני מראה קרירות וריחוק כאילו אצלי הכל אנדר קונטרול. רק שלפעמים הרגשות מחפשות בכוח איפה לבצבץ ולפרוץ החוצה ואז... או שיוצאות לי הרבה שטויות מהפה או שאני מסמיקה מאוד.

למעלה