כמעט ו...

nunimon

New member
כמעט ו... ../images/Emo46.gif

טוב אז ההודעה הקרובה באה לשחרר המון לחצים וויברציות שיושבות לי, סליחה אם היא תהיה מבולגנת, אני יותר מדי נסער... אז הנה הגיע הכמעט ו"נשחט" ע"י פחית הראשון שלי.. זה היה מאד קרוב, בזכות אינסטינקטים טובים נחלצתי, אבל בזכות המון המון מזל אני יושב כאן עכשיו... מעשה שהיה (ממש לפני כמה דקות, רחוב אחד לפני הכניסה לבית שלי) כך היה: אני חוזר לי להנאתי מהים, ללא אמצעי מיגון בכלל (סליחה, אני יודע שזה לא בסדר, ואין אבל) כמובן שעם קסדה - יש חוק - כפכפים Tשירט ובגד ים, ונוסע מאד רגוע ולאט. אפילו לא נדחף בין מכוניות. עומד לי ככול הפחיות. אני לא ממהר, ואני לא ממוגן אז ה=לפחות נסיעה זהירה שבעתיים. רגע לפני ההגעה לרחוב שלי , יש הצטלבות עם צומת בעייתית. אני בעל הזכות קדימה, ולרכבים שרוצים לחצות יש עליה די תלולה קטנה, ובסיומה עצור. זה מקום שהרבה טסטרים אוהבים לקחת את הנבחנים - זינוק בעליה ועצור. צומת מטומטמת לכל הדעות. אין שדה ראיה והאוטו צריך לגלוש פעמיים. אני יודע שהצומת בעיתית ואני רואה אישה ברכב ישן. מצוין. זיהיתי אותה. האטתי עוד (אני על פחות מ40 קמ"ש) אני רואה שהיא רואה אותי ומסתכלת לי בעיניים. עדיין אני נזהר. מתקרב אליה לאט (כמובן לא זוחל, 40 ברחוב פנימי זה מהירות סבירה). היא ביצעה את העצור הראשון על הקו. אני מתקרב, היא מתחילה לגלוש לכיוון הכביש לטווח שדה הראיה. העיניים שלנו אחד בשני, כך שאין מצב שהיא לא רואה אותי. מה גם שאני לא רוכב על טוסטוס, יש לי CBR600 כחול גדול ובוהק, אז לפספס היא לא פספסה. 2 מטר לפניה, פתאום הבחורה לוחצת על הדוושה ויוצאת ! בוווווווום ! אלוהים יודע איך עשיתי את זה, מכת גז וחיתוך משמאל שלה. כמובן שהיא נעמדה באמצע הנתיב. הלב שוב פועם לי עכשיו כשאני כותב את זה. אם הייתי בולם, הייתי נכנס ישר בה בדלת. מרחק הבלימה לא היה מספק. לעבור מאחוריה יכולתי גם, אבל לקחתי בחשבון שאולי היא תבלום באמצע ואז אני בווום בזנב שלה. האוטו היה ארוך. האינסטינקט אמר לי מכת גז ולברוח לפניה. אם היה מגיע רכב ממול, הייתי מקווה להשתחל. בפועל - באמת היא עצרה, ובאמת הצלחתי לעבור לפניה, אבל להשתחל לא כל כך הצלחתי וגלשתי ממש למרכז הנתיב הנגדי. כאן המזל האיר לי פנים ולא בא שום רכב ממול. ירדתי אליה. עם הקסדה על הראש, בלי לחשוב פעמיים - מסדיר נשימה ודופק .. ישר היא אומר מצטערת, קפץ לי הקלאטש.הדם עולה... אני אומר לה : מה קלאטש? ראית אותי - למה נסעת? היא עונה : לא יודעת.. (פניה נראו מבועתות...) אני צועק עליה מה לא יודעת? את נורמלית? ואם הייתי נמרח פה עכשיו? היא אומרת : בחורציק, אני מצטערת . אני עונה לה : איזה בחורציק ואיזה נעלים את ראית נכון ? ל-מ-ה ל-א ע-צ-ר-ת? מה עבר לך בראש??? היא עונה, בבקשה כואבת לי הבטן... אני מצטערת.. אני לא יודע מה קרה לי , באמת שנבהלתי כנראה יותר ממנה, ופשוט שטפתי אותה בצרחות שם בצומת. " כואבת לך הבטן שבי בבית אל תנהגי.. " בנס, בנס אני מדבר איתך כאן..." רציתי לשבור לה משהו... לא יודע.. אנשים התחילו להתקהל ואז כבר נרגעתי.. איכשהו.. נכנסתי הביתה, שטפתי פנים - הידיים רעדו לי , ועכשיו סיימתי לספר את הסיפור הזה כאן... מה עושים עם כאלה אנשים תגידו לי? היו לי כבר כמה מקרים של להתחמק, או לבלום בפתאומיות, או הכוכבים של העיר שמאותתים ימינה ופונים שמאלה, או אלו שפותחים דלת, היו לי המון כאלה - אבל את כל אלו צפיתי , והתכוננתי . היום , זו הייתה הפעם הראשונה שהרגשתי את הרעד בגוף של עוד רגע אני על הרצפה, שהלשון כמעט נבלעת, והשיער סומר, והזעה הקרה מגיעה אח"כ. מודה נבהלתי. נבהלתי לא פחות ממנה. אם זה לא היה ליד הבית שלי , אני כמעט בטוח, שהייתי מוציא לה את המפתחח מהסוויטש וזורק אותו קיבינמט לשיחים - שתבין - לא לנהוג כשאת לא כשירה ! ! יאללה נלך לעשות מקלחת אחרי הים.. תשמרו על עצמכם שם בחוץ ! אורי

דמיקולו

New member
זה מתבקש../images/Emo26.gif

כ מ ע ט ל א נ ח ש ב סתם.................אצלה זה יכל להסתיים בשריטה על הרכב, אצלך-שלא נדע. סע בזהירות, במיוחד בשטח בנוי וצפוף.

דמיקולו

New member
שלא לדבר על זה

שהיא יכלה להרוס את אחד האופנועים הכי יפים שקיימים לטעמי
.....גם כחול וגם CBR

nunimon

New member
כפרה האופנוע...

כפרה האופנוע , אתה יודע.. מילא , נהרגתי והתהפכתי באיזה עיקול ב260, מילא נהג עבריין עבר באור אדום, מילא כתם שמן, זה סכנות מתקשות ובלתי צפיות, אבל על כזה דבר...? דחיל ראבק ! זה כל כך סתם.. ! מילא היא לא היתה רואה אותי.. אבל היא הסתכלה עלי ! ולא, לא הייתי עם המעיל עור, והגינס, בלוק האופנוען הנחשק..כפכפים, בגד ים, וקסדה. ילד בן 16 משועמם שחזר מהים... לא חארם...?

דמיקולו

New member
נראה לי שמהעצבים

הייתי מוריד לה את המראה, שם אותה מתחת לבית השחי, מתניע ונוסע. לפני שנה,כשעוד היה לי קטנוע איזו נהגת התחילה לעקוף אותי בנתיב שבו נסעתי, פשוט דחקה אותי הצידה.....ממש יכולתי לשים את רגל ימין על מכסה המנוע של הפונטו.......... באותו הרגע חשבתי שמהעצבים אני קופץ ראש לתוך הפנים שלה דרך החלון.

x0d

New member
בתי הקברות מלאים בכאלו שאמרו

דחיל רבאק

1Rusty

New member
קפץ הקלאטץ? כואבת הבטן,גם אצלי

כשנהג הפחית עשה פרסה למרות שיש תמרור שאוסר ולמרות שאין פניה שמאלה בנתיב או ברמזור והרים אותי באוייר וב"סה"כ" שבר לי יד ושאלתי אותו למה הוא עשה פרסה הוא ענה לי כי הוא רצה "לחסוך" צומת וכששאלתי אותו אם ראה את השילוט שאוסר פרסה הוא ענה שכן, "אז למה עשית פרסה בכל זאת" ראית תמרור שאוסר לא? "כן ראיתי, אבל לא ידעתי שאסור, אני מנצרת עלית, לא מכיר את ת"א". מה אתה אומר? חבל שלא השחלתי לו את ההולופויינט בברך....

C O L T

New member
ברוך הבא לעולם האדרנלין RUSH

זה ההורמון המופרש בגוף שלנו במצבי חירום, הופך אותנו לחזקים ועצבניים ועוזר להחליט מהר האם לברוח או להלחם. הרעידות זה טבעי. אני שמח שלא קרה לך נזק אמיתי ושמח שלא פעלת בפזיזות ולא עשית משהו פלילי וכואב. בסך הכל פגשת בדביל הישראלי המצוי (נקבת המין), אלה יצורים טיפה טפשים, דמויי אדם, שלא ניחנו באינטיליגנציה בסיסית ולכן מסוכנים לעצמם ולסביבתם. הכביש הוא אחד מאזורי הריכוז הגבוהים של ד.ישראלי, הכביש משמש אותם לתצוגות גבריות או סתם לסיכון העוברים ושבים, אופנועים נחשבים למטרה מועדפת של ד.ישראלי מצוי, יש הטוענים שבני המין ניזונים מהפלסטיקים הצבעוניים. מדינת ישראל פועלת במרץ לשימור חיות נדירות אלה ובונה להם שמורות, חלקן גובלות עם מגורי אדם וחלקן מרוחקות יותר עם כניסה בתשלום (כביש 6). גם אם אלה מסכנים את חייך לא פעם, יש לקבל אותם בהבנה ובחיוך ואין להפעיל נשק חם להכחדת חיות נהדרות אלה, זכור שהם כמעט זהים לאדם ולכן יכולים שלמש מקום מצויין לאיברים תחליפיים (אם כי באיכות ירודה משהו).

nunimon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אחח.. זה כל כך נכון לחשוב על זה אחרי מקלחת, כשאתה רגוע ונינוח וזה שייך להסטוריה. להריץ בראש תסריטים ולתרגל אינסטינקטים . עד רגע האמת. שם, ממש בא לך להרוג אותם. או יותר נכון, להניח אותם על אופנוע לקשור אותם חזק חזק אליו שלא יברחו, ולהכנס בכל הכוח. להראות להם מה קורה כשנופלים ממנו. זה לא נגמר בפח.. זה מפחיד לחשוב על זה,ולעלות שוב על האופנוע, גם עכשיו כשאני קורה את מה שכתבתי, אבל אין ברירה, זה חוזר לתת מודע, ומקוים לטוב. אני כבר רוקם תוכניות איך להתחיל לחנך את הד.הישראלי. אם צריך אחד אחד. אני בטוח שהיא נבהלה באמת ולא תתעסק עם אופנועים יותר. הבא שיקרה לי כזה דבר, אני לוקח את המפתח מהסוויטש וזורק לו. נשבע לכם ! יש משפט של הרספ שלי מהסדיר - "פרה פרה, נדפוק את כל העדר".. אחד אחרי השני, אם המשטרה לא תחנך אותם, אני אחנך -מהיום שמי הוא - BIKERMAN ! (על משקל סופר מן ) נגד ה ד.הישראלי...
(אני שמח שעכשיו אני נינוח, והעצבים עברו. אם כבר אלוהים רוצה לקחת אותי - אז בבקשה, שזה יהיה באיזה סשן מטורף בברגי או כל "מסלול" בארץ...) בברכת שבת שלום, אורי

tedys strm

New member
הכמעט הזה קרה לכולם.

כל אחד בתורו. לפחות תלמד מזה. 1. רכיבה בעיר בשום אופן לא בטוחה יותר מרכיבה מחוץ לעיר. 2. אין לאופנוע זכות קדימה. (גם כשלפי התמרורים יש) 3. אף פעם לא רואים אותך. (גם כשאתה חושב שרואים) כשתפנים את 3 אלה תבין מה שאני תמיד אומר וזה שבעיר הבעיה היא דווקא מאחור. כי אתה תאט גם כשיש לך זכות קדימה (וככה לא יקרה לך אירוע דומה נוסף) אבל הנהג מאחוריך ירביץ קדימה כי יש לו זכות ואותו רואים. לכן עליך להאיט באופן יזום ופרובוקטיבי לפני צמתים בסיטואציות בעייתיות. ולכן לרכיבה באופנוע דרוש המון ניסיון ואף פעם זה לא 100% מספיק

nunimon

New member
זה ברור.

ואני מכיר את כל הטכניקות וכמובן את שלושת הדברים שציינת. אפילו כשהאטתי, זה היה במרכז הנתיב, כדי שאיזה דביל מאחורה לא יאיץ ויעקוף אותי. אבל לה קפץ הקלאטש.. תאמין לי לא היה עוזר שום ידע, נסיון או כל דבר אחר. אני מגדיר את עצמי כנהג מאד זהיר ושקול. אם היה מגיע רכב בנתיב הנגדי - זה היה נגמר לא נעים. וזה רק אפקט המזל. מה הפתרון? לא להיות בתנועה? זה לא מדויק. אתה יכול לשבת עם מיגון בתוך הבית, ולחטוף התקף לב. לכן, יש רמת סיכון סביר, והיום נפגשתי עם הרמה הזאת - זה לא נעים, ואין מה לעשות יותר מדי נגד זה. אני ממזער אותה למינימום, אלא זהו מעכשיו אני לא חושב שזה תלוי בי. מפחיד...

nunimon

New member
זה היה סוברו לאגסי ישנה.

לא הסתכלתי על הגיר בכלל.. הייתי כל כך נסער. אני מאמין שכן , יש מצב שהיה גיר , אבל מה זה משנה אם זה ברקס או קלאטש? בהנחה שהייתי משאית - היא הייתה תופסת אותם כל כך חזק שלא זה ולא זה היה בורח.. זו הקלות שבהתיחסות לאופנועים כנראה..

tedys strm

New member
בעניין הזה אתה סופר צודק.

תיקרא גם את השרשור בעניין התאונה עם רוכבי האופניים בכביש גהה. לדעתי זה קשור בעקיפין.

nunimon

New member
עצוב אבל

בתי הקברות מלאים בנהגים צודקים... אני מקווה ששטפתי אותה מספיק חזק, שכל פעם שהיא תראה אופנוע היא תזכר בצרחות שלי ותתן כבוד. אחת חינכתי.. עוד 5,999,999 יא מאנייק...

nunimon

New member
מאנאיייק.. במלרע.. !

זה לא קללה.. זה ביטוי תחבירי , לא? זה לא מישהו שהוא מנ**ק... זה כמו להגיד עוד 5999999 "לדרך"... אבל זה של חנונים...

nunimon

New member
דווקא היום נבחנתי בזה... ../images/Emo6.gif

ססתתאם.. היום היה לי מבחן בתקצוב ובקרה - סוג של סיוט - ניתוח מאזנים דוחות רווח והפסד, תמחירים עליות.. נקווה שהיה בסדר.. אתה גם במכללה?

למעלה