כמעט ונגמר ../images/Emo13.gif
אהלן אמיגוס
, איזה כיף - קיבלתי חופשה ליום כיפור ! ובה"ד 1 יחכה ליום שלישי
. עוד שלושה שבועות לסיכה. השבוע האחרון עבר בסימן ועדות סוף; מי שנשר נשר, ומי שנשאר נשאר, ואני בין הנשארים
. נותר עוד ניווט מסכם (וכמה מטלות) אבל בגדול - הקורס די נגמר. מעכשיו נשאר לעלות לאיזשהי פעילות מבצעית (איפשהו ביו"ש) בשבוע הבא, וסדרת מנהיגות מסכמת. סה"כ הקורס די נחמד. מפק"צים נחמדים ומקצועיים מאד (חי"רניקים מורעלים
). הפלוגה איכותית (פלוגת בנטל - "רמה אחת מעל"
). והחבר'ה בחדר חברותיים והוגנים. לצערי תקפה אותי דלקת ריאות, ובהכנה לקק"צ (לפני חודשיים) נפצעתי בקרע קטן בשריר החבלי ברגל שמאל - שמונע ממני לבעוט גבוה ולעשות שפגאטים עד היום. מהדלקת יצאתי "סופית" לפני שבוע (ועודני משתעל), ומחירם של שבועיים וחצי ללא מאמץ גופני - יקר מאד. מצד שני, סגל מדריכי הכושר מחזיר אותי לפעילות בהדרגה ונראה שחל שיפור עצום מיום ליום. אחרי שנחזור מהפעילות, אני מתכנן להעביר (ביחד עם שני צוערים אחרים) סדנה בנושא אמנויות לחימה... סתם כדי להכיר לחברי לפלוגה את הנושא. אספר על אמנויות הלחימה הסיניות, מהות הקונג פו ויחסי מורה-תלמיד באסכולה הזו, ושני חברי ידברו על איידו וג'ודו (תלמיד של יוסי לוריה), טאקוונדו וקרב מגע. יהיה מקום לעשות השוואה נחמדה בין הכשרתו של לוחם "עתיק" (כמו סמוראי או נזיר לוחם) לבין חי"רניק בצה"ל - אילו לצה"ל היתה אפשרות להכשיר את הלוחמים במשך כמה שנים במקום בשנה אחת של טירונות ואימון מתקדם. מכל מקום, עוד לא החלטתי על בדיוק אדבר (ומה אדגים) אבל יש עוד זמן. אני מתגעגע לאימונים הסדירים מאד. אין כמעט זמן להתאמן בטכניקה בקורס, למעט 10 דקות פה ושם לתרגול תרגילי בסיס וסדרות. עם קבלת הדרגות, אחזור לשגרה מתונה בה אוכל לחזור לקבוצה ולהתאמן ברצינות. מכל מקום, אני יוצא ביום שלישי בבוקר וחוזר עוד שלושה שבועות - עם קבלת הסיכה. עד אז - גמר חתימה טובה, וחג סוכות שמח... אני לא סובל בצבא בכלל, אבל בכל זאת - תהנו מהאזרחות ! שלכם, אלעד
אהלן אמיגוס