כמעט ומיואשת

allona

New member
כמעט ומיואשת

אני יודעת שכולם כאן בעד להילחם ולא לוותר, ושכל זוג עובר משבר ביחסים, בטח ובטח לפני שמחליטים להתחתן. אבל אני כבר כמעט מיואשת. בן זוגירוצה להיות לבד. הוא רוצה להיפרד.הוא רוצה להישתחרר ולהיתנתק, ולהסתכל מהצד על הדברים כדי לקבל פרופורציות. ואני לא מרפה, אני לוחצת שנלך לייעוץ זוגי בתקווה שאולי זה יעזור לנו. אולי מישהו אוביקטיבי יוכל להבהיר לנו את הדברים. אנחנו אמנם חיים יחד אבל אנחנו לא ביחד, לא טוב לנו,קשה לנו מאוד. תמיד היו בנינו אי הבנות, ומריבות על דברים מסוימים, ותמיד אחרי כל מריבה היתה עולה אופציה של להיפרד, לברוח מכל הסיפור הזה ולא להתמודד. אני חושבת שלי יש הרבה כוח להתמודד אבל אני מתחילה אולי להבין שהוא כבר לא רוצה. והוא גם אומר את זה ואני לא מרפה.אני מבולבלת כולי, אני לא ישנה בלילות, יש לי טראומת פרידה שצפה ועולה לי בחלומות, והסיוט הכי גדול והפחד הכי גדול שלי הוא להיפרד ולהתמודד. והפחד הכי גדול שלו הוא להישאר ולהתמודד. איך מגשרים על פער אדיר שכזה אם בכלל זה אפשרי? יודעת שיצא ארוך אבל אני בטירוף

מרקוס417

New member
לחץ...

יקירתי!!!אם יש לך כל כך הרבה כוחות נפש שאת רוצה להעניק וכל כך הרבה בגרות נפשית ,למה להעניק את המתנה הזאת למי שלא רוצה לקבל את כל הטוב שבך מצאי משהו אשר ישמח ויעריך אותך בשל תכונות אלו ואל תעשי טעויות אשר אחר כך יתגלו כגורליות... בהצלחה

seeyou

New member
דבר ראשון-../images/Emo24.gif-לספור עד 100 !

למה להיות בטירוף ? למה לא לישון בלילות יש ספר ,לי עזר הרבה-עד היום משתמש בו הוא במקום התנ"ך... "אל דאגה" של דייל קארנגי.... שם הוא כותב ,בין היתר,"מידה מספקת של השלמה עם המציאות היא יסוד בעל חשיבות ראשונה במעלה להצטייד בו במסע אל החיים." הפחד הכי גדול שלו הוא להישאר ולהתמודד? אין טעם ,זאת רק דעתי,להרוס את החיים ולהשאר ביחד...הרי אתם לא מסתדרים ולא חשוב מהאשם... כול אחד אדם נפלה אך ביחד זה גורם לפיצוץ אטומי... תשלימי עם רצונו וכבר תרגישי משוחררת.. The most happy man is he who knows how to bring into relation the end and beginning of his life. החיים הם קצרים וחבל לבזבז אותם עם דמעות..

אלונה חביבתי,

נראה לי שאת רוצה להאחז בקשר הזה בכל מחיר. וחבל, את זו שתשלמי מחיר כבד, כי הוא לא מעוניין יותר להשקיע בו. חבל על הזמן שלך. תשקיעי אנרגיה בקשר חדש. לכי הלאה והניחי לו. שיילך. אתם ממש לא מתאימים. בהצלחה.

אין כפיה ברוחניות..

את לא יכולה לגרום לו לרצות את הקשר..בזמן שהוא מודיע שאינו מוכן. יש מיקרים שצריך לדעת להרפות. אני מסכימה עם כל מה שכתבו פה וחבל באמת שתשקיעי באדם שלא רוצה ..חד וחלק. כל טוב.

allona

New member
אהבה תנצח

האם זה נאיבי לחשוב שיש סיכוי ש"האהבה תנצח"?

../images/Emo4.gif מצטערת לומר לך אבל כן.... ../images/Emo29.gif

יש בזה משהו נאיבי ומאד רומנטי. אהבה זה דבר נחמד אבל היא לא מחפה על הדברים הבסיסים שיש בזוגיות כמו הבנה, התחשבות, כבוד הדדי, תמיכה, פרגון, ויתור ועוד. אם אין לכם את אלו ועוד אז אין מקום לטעמי לזוגיות שלכם. את אולי בת 27 אבל לא זוכרת שכתבת כמה זמן אתם באמת ביחד. תני לו את הזמן שלו, ובזמן הזה תני גם לעצמך קצת לשאוף אויר.

היי אלונה.

בתור אחת שמרגישה כיום בקשר בדיוק כמו בן זוגך. אני יכולה להציע לך רק דבר אחד: תני לו ללכת. הפחד הגדול שלך לדעתי הוא להשאר לבד, או, פחד ערמומי נוסף, שבעצם אף אחד לא יעריך אותך כי אולי את מרגישה לא שווה. אבל דעי, ככל שכובלים מישהו חזק יותר כך החבלים לוחצים יותר והמעמסה הופכת ליותר ויותר בלתי ניסבלת. לפעמים ( ויש פעמים רבות כאלה) דווקא כשהוא ילך תהיה לו פרספקטיבה מרחוק על הקשר והוא יראה אותך באור שונה ( ואולי חיובי יותר) מזה שהוא רואה כיום. וגם את תהי קלה יותר מהעול של המלחמה מולו, תרגישי חזקה יותר כי התעמתת עם שד קטן בתוכך וניצחת. אז יכול להיות שהמוכנות שלך לעולם תהיה חיובית יותר, תקריני דברים חיובים יותר ובעיקר תרגישי חזקה יותר. ובקשר הבא לא תגיעי ממקום "נחות" יותר ( אצלך בראש הכוונה) בהצלחה, ואשמח לשמוע עידכונים.

ממיכלל

New member
הייתי ועודני שם

אני ובעלי עכשיו בטיפול זוגי, אני חושבת שהדבר שיכול לעזור לך- לך- לך זה טיפול לעצמך תבדקי מה את רוצה באמת לעצמך זה מאד קשה זה בעצם תהליך לעצמך , אולי תגלי על עצמך דברים חדשים שאת מפחדת מהם, את נשמעת לי כמעט כמוני , מפחדת מעזיבה שלו , אני מוכנה לשתף אותך -מעוניינת?

למעלה