כמעט הצלחתי

dreamerg

New member
כמעט הצלחתי

קודם כל תודה ל Bluescale על התגובה להודעתי הקודמת. ובכן כמעט הצליח לי. אתמול בלילה הצלחתי להבין בחלום שאני חולם. זאת לאחר שבוע בו אני עושה בדיקות מציאות בערך 4 פעמים ביום. אז זה היה די קל כי ראיתי את הבן שלי פעמיים בשני מקומות שונים. מיד הבנתי שאני חולם אלא שהפעם לא פחדתי מזה אלא ניסיתי להישאר בחלום. בסופו של דבר לא הצלחתי למרות שניסיתי להסתובב עם הידיים פתוחות אבל הקטע המגניב הוא שהייתי במצב ביניים בין חלום לערות וניסיתי לחזור לחלום מה שלא עבד בסופו של דבר.הרגשתי כבדות מגניבה. אני מחכה כבר לפעם הבאה ומקווה שהפעם זה יצליח.

Bluescale

New member
אז זה היה חלום צלול

בצלילות נמוכה - כאשר אתה מרגיש שאתה בחלום אבל לא יכול ממש לעשות שום דבר. אני רואה שהבן שלך הוא העוגן שלך. השתמש בזה. כל פעם שאתה רואה אותו, תשאל את עצמך אם אתה חולם או לא... האם זה הגיוני שאני נמצא פה כרגע ומה עשיתי לפני שעתיים (נסה בהתחלה להיזכר או לבדוק מה השעה עכשיו). כמובן אל תעשה את הבדיקות הללו כ-ל פעם שאתה רואה אותו אלא כל פעם ראשונה שאתה רואה אותו מאז זמן-מה.

כבדות מגניבה?

באמת אף פעם לא הבנתי מה כ"כ מגניב בכבדות הזאת.. אני תמיד נרתעתי ממנה. הייתה לי כבדות חזקה מאוד ובכלל לא מגניבה בכיתה ד' ומאז, במשך 5 שנים בערך פחדתי ללכת לישון....

למעלה