כמעט היה לי ווילד!

Variety

New member
כמעט היה לי ווילד!

היי לכולכם!!! כפי שאתם רואים אני בבית למשך חצי יום! לפני כמה ימים היה יום שבו נתנו לי לישון קצת יותר מהרגיל. בערב של אותו יום, כשהלכתי לישון, נשכבתי, עצמתי עיניים ונדדתי עם המחשבות. לאחר כמה דקות, הופיעה לה נקודה כחולה על המסך השחור מאוחורי עיניי העצומות. פתאום נעשיתי מודע לכך שאני באמצע הרדמות. הנק´ גדלה והפכה לריבוע שנראה כמו חלון שהשקיף לים. אמרתי במחשבה "להתקרב" והריבוע מילא את כל מסך הדמיון שלי וממש כאילו הייתי בים. הייתי לגמרי בתוך החלום. לצערי באותו הרגע מישהו טרק דלת ליד איפה שישנתי והתעוררתי. אבל ממש הצלחתי להכנס לחלום! זה היה ממש ממש נחמד ויפה! טוב, מחר אני צריך לחזור אז שיהיה לכם המשך שבוע נעים והמון חלומות צלולים!

KEiN

New member
../images/Emo45.gif אתה רואה?

זה כמו לרכוב על אופניים! אף פעם לא שוכחים

MsPiggy

New member
היי! אתם יכולים לעזור לי עם הווילד?

איכשהו אני תמיד נרדמת... אני לא ממש מבינה מה אני אמורה להרגיש - עם המוסיקה הייתה לי טיפה בעיה למרות שהצלחתי להתרכז בה באיזשהו שלב מחשבות פשוט נכנסו לראש שלי ולא יכולתי לעצור אותן. ולפעמים למרות שאני מתרכזת במוסיקה אני פשוט נרדמת! וככה גם עם הספירה - מחשבות נכנסות ואני לא שולטת בזה! לפעמים אני מרגישה את זה כמו גלים, אני יודעת מתי יהיה לי רגע שבו המודעות תלך... אבל זהו - מעבר לזה אני לא מצליחה להגיע!

LucidGuess

New member
הערה חשובה בקשר לווילד מוסיקה

הדבר הכי חשוב בשיטת "ווילד מוסיקה" זה שזו תהיה מוסיקה שאת ממש אוהבת! אחרת השיטה לא אפקטיבית.... לדוגמה תכיני במחשב שלך ספרייה ( Folder ) ובה תרכזי אוסף של שירי MP3 שאת הכי הכי אוהבת, ותשמיעי אותם דרך הרמקולים של המחשב, את תראי שאם זו מוסיקה שאת ממש אוהבת אז זה יהיה ממש קל להקשיב רק לשירים בלי לינדוד עם המחשבות, זה המפתח בשיטה היפה הזאת! - מוסיקה שאת באמת אוהבת! ולא סתם מוסיקה.... לכן להשתמש ברדיו ( מנסיון... ) זה לא כל כך יעיל כי אין לך שליטה על השירים ששמים לך שם ולא תמיד זה שירים שאת באמת אוהבת... בהצלחה!!!
Lucid

MoonShield

New member
שיט

טוב נו... אז אני יצטרך למחוק את ווילד מוזיקה מהרשימה... תנסו אתם להרדם לצלילי בלאק/דת´ מטאל... ת´אמת זה אפשרי אבל זה הורס את המוזיקה

LucidGuess

New member
תתפלא זה גם אפשרי

אפשר לעשות ווילד גם עם מוסיקה כזאת, פשוט שים ווליום מספיק חלש שלא יפריע לך להרדם, מנסיון זה אפשרי! פשוט תקשיב לשירים, ואל תחשוב כל שניה "נו מתי אני נירדם כבר!! נו עוד כמה זמן!!" אלא פשוט תן לזה ליזרום איך שזה בא, אתה רק הקשב למוסיקה בשלווה ותן לגוף שלך להרדם בלי שתתערב. זה בהחלט אפשרי גם עם מטאל! Lucid

MsPiggy

New member
אני לא הצלחתי להירדם! ואני בכלל

עשיתי את זה עם דיסק של סוזן וגה (לצערי המחשב הוא לא בחדר שלי). הגעתי לשלב שבו המחשבות שלי ממש נדדו - חשבתי פתאום שאני במקומות אחרים והתחלתי לדבר עם אנשים, אבל כל הזמן התנוחה שבה ישנתי לא התאימה והייתי צריכה להתהפך ולהסתובב וכל הזמן גירד לי ואוף!!! תגידו - מה קורה אחרי זה? אני לא הבנתי איך זה הולך - הרי אני מפסיקה את כל המחשבות האלו! איך אני יכולה להירדם אם אני לא נותנת למחשבות שלי לנדוד לאותו מקום??? איך השלבים האלו הולכים אצליכם?

MoonShield

New member
אמרתי שזה אפשרי

אבל זה הורס את המוזיקה... כלומר המוזיקה הופכת לסתם רצף של צלילים וקצב... כמו שירי פופ. המוזיקה מאבדת את המשמעות, ופעם הבאה שאתה שומע את זה השיר נשמע לך סתם...

KEiN

New member
זה הוא החוק הראשון למחצלל

´דע להפוך כל דבר לסימפטום´ {איזה חוק יפה, אני מופלא}

fcfighter

New member
../images/Emo45.gif

ניסיתי לעשות היום בבוקר ויילד דרך התרכזות בקולות שהתחלתי לשמוע ולא התייחסתי לראיה, כמעט הצלחתי...

dtomer

New member
שאלה קטנה...

האם יש טעם לקום אחרי שש שעות שינה
, ולחזור לישון אחרי מספר דקות, בלי לנסות שום שיטה (ווילד, מילד וכל השאר)? אני בקושי זוכר חלומות, ככה שאני לא מגיש ממש מוכן לנסות שיטות מעבר לבדיקות מציאות...
ועוד שאלה קטנה - האם יש פה מישהו שחולם חלומות צלולים רק ע"י בדיקות-מציאות, בלי שום שיטה? תומר

dtomer

New member
הלו ../images/Emo70.gif אנשים ../images/Emo70.gif

מחר יום שבת, ואני רוצה לדעת עם כדאי לי לנסות משו...

KEiN

New member
לא,

אין טעם, אם כבר קמת, כדאי לנסות איזה שיטה... נראה לי שאתה מחפש קיצורי דרך {הם רק מאריכים אותה}.......

למעלה