כמעט גרושה

מיהלא

New member
כמעט גרושה

|הי, אפשר ?....אני עוד לא גרושה, זה הולך כל כל מהר- לפני שבועיים הוא פתח תיק ברבנות . אני חשבתי שנלך לגישור ואז נבוא לרבנות מוכנים ואז הגיע השליח..... אז כבר יש הסכם ,נחתום עליו ביום רביעי.הוא סוגר את התיק כמובן. ביום חמישי חתמתי חוזה על בית אחר לי ולבן שלי- גם הכלבים, החתול וה...כל השאר.... אני שמחה , אני עצובה , הרגשות שלי כמו רכבת הרים - אבל אני לא מצליחה לרדת..... אני כל כך מפחדת ואז מנסה לעודד את עצמי , לפעמים זה מצליח לפעמים לא, רוצה לחיות מתוך שמחה רוצה להצליח לפתוח דף חדש אבל מרגישה כמו הגיטרה שלי -שבורה ובלי מיתרים, איך עושים את זה? רוצה לכתוב כל כך הרבה ..... המקלדת לא משתפת פעולה היום אני קוראת כאן קצת בזמן האחרון - זה בדרך כלל מעודד יש חיים אחרי גירושין לא?....

ye44

New member
ברור שיש חיים ואפילו יותר טובים ../images/Emo3.gif אם

הגיטרה שבורה תעברי לתופים הם נותנים יותר קצב לחיים ברוכה הבאה

ליבליב1

New member
../images/Emo24.gif

יש חיים אחרי הגרושין - לגמרי! וגם לא ממש גרועים!!
בד"כ - זה הכל עניין של הרגשה והחלטה..... עם הזמן - הרכבת שאת מתארת נרגעת לה - אבל אז, צצות רכבות מסוג אחר - מהסוג הכייפי.... קחי כמה זמן שאת צריכה.... וזו אמנם קלישאה - אבל הכי נכונה שיש - הזמן עושה את שלו! בהצלחה

אני עוד לא אחרי הגירושין אבל יש חיים

כל הזמן. אצלי זה 4 שבועות בדיוק מאז שהוא עזב. יש עליות ומורדות , יש הרבה כוח רצון ויש לי גם 2 ילדים. מאחלת לך הרבה כוח ושלווה לעבור את התהליך.

יש חיים...

ויש מצב שאפילו תופתעי לטובה. בניה מחדש עם נסיון. אגב, מרכבת ההרים אל תנסי לרדת בכוח.

NoaModiin

New member
מיהלא, זכרי שכל מה שקורה, קורה לטובה.

את רק צריכה לעבור בגבורה את התקופה הקשה והמבלבלת כל כך, ולאחריה תגלי חיים חדשים ומפתיעים לטובה

מיהלא

New member
הי ../images/Emo13.gif

תודה על כל התגובות.....
זהו , חתמנו הסכם
זההיה יום ק-ש-ה... אני מניחה שההסכם הוגן - ירד הלחץ ואולי בגלל הפחדים אנחנו מצליחים לתקשר . שוב עצוב....ואני גם חולה......מתחילה לאסוף ארגזים . החג הזה הילד שלנו איתי מה יהיה שנה הבאה? איך חוגגים בלי הילדים? אבל זה כבר לשירשור אחר....וגם לא היום....שנה הבאה... עכשיו טוב, כייף שאני יכולה לכתוב,כייף לקרוא כאן ובגלל שהמחשב שלי כל כך איטי יש לי זמן לחשוב -רואים שאני חושבת חיובי....

למעלה