כמעט בלי שנשים לב

OrEl74

Well-known member
מנהל
ההוקס עם ניצחון שביעי ברציפות.
חילופי המאמנים השתלמו מסתבר.

אגב, בהנהלת הקבוצה המרו שהם מתקשים למצוא טרייד עבור קולינס שלא הכי מסתדר עם יאנג ויש סיכוי סביר שיעזוב אותם בעונה הבראה בכל מקרה.

Krit123

Well-known member
מתקשים למצוא טרייד מכיוון שהשוק הפך לאבסורד. רואים שיש נכונות למסור המון בחירות דראפט תמורת כוכבים, אז דורשים את אותו פיצוי. רק מה הקטע? בגלל שהמחיר של כוכב עלה לאף אחד אין בחירות לתת, נעשה עוד יותר קשה לערב קבוצה נוספת על מנת להשלים את הפער. בנוסף אני חושב שקבוצות מנסות לשמור את הבחירות בקנה למקרה שכוכב פתאום יהיה על השולחן בידיעה שהמחיר סופר גבוה, בקיצור, אין תנועה.
כול מה שאני שומע זה "המחיר שהם ביקשו גבוה מדי", כמעט בלי קשר לשחקן. הבנתי שהספרס יכלו להעביר את גיי למיאמי שבסוף הלכו על אריזה בעקבות הדרישה המוגזמת, לא הבנתי למה לא הלכו על זה. עכשיו למשל אולדריג' חוזה נגמר, ואולי יתנו לו ללכת בביי אאוט. למה? הייתי לוקח חוזה נגמר ובחירת סיבוב שני לפני שהייתי נותן לו ללכת בחינם.

המון שחקנים תקועים בקבוצה הנוכחית, לא כי אין להם ערך אלא פשוט כי הם איפשהו באמצע, יעני לא משנים את התמונה דרמטית מצד אחד, מצד שני לא שווה לוותר עליהם בחצי חינם. אז קבוצות מהססות לוותר על נכס שאולי ישמש במקרה אחר. קחו את אארון הולידיי לדוגמה, הפייסרס מבקשים בחירת סיבוב ראשון. בואקום הוא שווה אחת, אבל כשלאורי, ג'ורג' היל ואחרים עדיין על השולחן אני לא רואה מי ישים יד.

Rapgamer

Well-known member
מתקשים למצוא טרייד מכיוון שהשוק הפך לאבסורד. רואים שיש נכונות למסור המון בחירות דראפט תמורת כוכבים, אז דורשים את אותו פיצוי. רק מה הקטע? בגלל שהמחיר של כוכב עלה לאף אחד אין בחירות לתת, נעשה עוד יותר קשה לערב קבוצה נוספת על מנת להשלים את הפער. בנוסף אני חושב שקבוצות מנסות לשמור את הבחירות בקנה למקרה שכוכב פתאום יהיה על השולחן בידיעה שהמחיר סופר גבוה, בקיצור, אין תנועה.
כול מה שאני שומע זה "המחיר שהם ביקשו גבוה מדי", כמעט בלי קשר לשחקן. הבנתי שהספרס יכלו להעביר את גיי למיאמי שבסוף הלכו על אריזה בעקבות הדרישה המוגזמת, לא הבנתי למה לא הלכו על זה. עכשיו למשל אולדריג' חוזה נגמר, ואולי יתנו לו ללכת בביי אאוט. למה? הייתי לוקח חוזה נגמר ובחירת סיבוב שני לפני שהייתי נותן לו ללכת בחינם.

המון שחקנים תקועים בקבוצה הנוכחית, לא כי אין להם ערך אלא פשוט כי הם איפשהו באמצע, יעני לא משנים את התמונה דרמטית מצד אחד, מצד שני לא שווה לוותר עליהם בחצי חינם. אז קבוצות מהססות לוותר על נכס שאולי ישמש במקרה אחר. קחו את אארון הולידיי לדוגמה, הפייסרס מבקשים בחירת סיבוב ראשון. בואקום הוא שווה אחת, אבל כשלאורי, ג'ורג' היל ואחרים עדיין על השולחן אני לא רואה מי ישים יד.
מצד אחד טריידים על כוכבים רוקנו קבוצות מכנסים. מצד שני האלופה בעונה שעברה, וכנראה שגם העונה, תגיע מתוך אותו מאגר קבוצות שהלכו אול אין על כוכב. בין אם הלייקרס, ברוקלין, הקליפרס או אפילו מילווקי (ששילמה יותר מדי עבור הולידיי).

ג'ון קולינס שחקן צעיר וטוב, קשה להשיג כאלה בטרייד ולכן המחיר גבוה. מצד שני הוא משחק בעמדת ה-C העמוקה, וקבוצות חוששות מהחוזה שידרוש בעוד חצי שנה. אלה מאפיינים שמורידים את המחיר.
יש קבוצות שיציעו הצעות רלוונטיות לאטלנטה, אני מאמין. מינסוטה רוצה את קולינס דוקא בעמדה 4 לצד KAT. אני לא משוכנע שה-fit מבריק אבל אם אפשר להשיג שחקן טוב וצעיר מבלי לוותר על הנכסים העיקריים שלנו- זה כדאי.
למען האמת אני במקום אטלנטה משלם לקולינס. הוא בן 23 והשחקן השני בטיבו בקבוצה. לא מבין את הרציונל לשלם לשחקנים חופשיים פחות טובים מקולינס (רונדו, דאן, בוגדנוביץ', גלינארי) ולאבד אותו.

Krit123

Well-known member
מצד אחד טריידים על כוכבים רוקנו קבוצות מכנסים. מצד שני האלופה בעונה שעברה, וכנראה שגם העונה, תגיע מתוך אותו מאגר קבוצות שהלכו אול אין על כוכב. בין אם הלייקרס, ברוקלין, הקליפרס או אפילו מילווקי (ששילמה יותר מדי עבור הולידיי).

ג'ון קולינס שחקן צעיר וטוב, קשה להשיג כאלה בטרייד ולכן המחיר גבוה. מצד שני הוא משחק בעמדת ה-C העמוקה, וקבוצות חוששות מהחוזה שידרוש בעוד חצי שנה. אלה מאפיינים שמורידים את המחיר.
יש קבוצות שיציעו הצעות רלוונטיות לאטלנטה, אני מאמין. מינסוטה רוצה את קולינס דוקא בעמדה 4 לצד KAT. אני לא משוכנע שה-fit מבריק אבל אם אפשר להשיג שחקן טוב וצעיר מבלי לוותר על הנכסים העיקריים שלנו- זה כדאי.
למען האמת אני במקום אטלנטה משלם לקולינס. הוא בן 23 והשחקן השני בטיבו בקבוצה. לא מבין את הרציונל לשלם לשחקנים חופשיים פחות טובים מקולינס (רונדו, דאן, בוגדנוביץ', גלינארי) ולאבד אותו.
בינתיים מוכיח את עצמו ככדאי, רק שגורר קבוצות אחרות לעשות דבר דומה (חשש שהסגל הנוכחי לא יספיק מול סופר טים, או שהסופרסטאר יברח לאחת) ועכשיו המון שחקנים תקועים בקבוצות שלהם.

תלוי כמה קולינס רוצה, אאלט הוא מעוניין במקס וכבר ויתר על הצעה פחותה, הייתי נותן לו מקס בערך אף פעם. כמה הייתי משלם לו פחות או יותר? את המהלכים שלהם לא אהבתי בכלל כאמור, ולדעתי האנטר עדיף עליו כבר עכשיו.

Rapgamer

Well-known member
בינתיים מוכיח את עצמו ככדאי, רק שגורר קבוצות אחרות לעשות דבר דומה (חשש שהסגל הנוכחי לא יספיק מול סופר טים, או שהסופרסטאר יברח לאחת) ועכשיו המון שחקנים תקועים בקבוצות שלהם.

תלוי כמה קולינס רוצה, אאלט הוא מעוניין במקס וכבר ויתר על הצעה פחותה, הייתי נותן לו מקס בערך אף פעם. כמה הייתי משלם לו פחות או יותר? את המהלכים שלהם לא אהבתי בכלל כאמור, ולדעתי האנטר עדיף עליו כבר עכשיו.
לכאורה הוא רוצה מקס' אבל נתקלתי בדיווחים שהוא מכוון לאיזור ה-25 מיליון עונתי.
דאנדרה האנטר הראה התקדמות השנה ויש סיכוי שיהיה שחקן יותר טוב מקולינס בעתיד אבל בשלב הזה אני לא רואה בו שחקן עדיף, מה גם שכל המדגם ממנו זה 18 משחקים העונה.

Krit123

Well-known member
לכאורה הוא רוצה מקס' אבל נתקלתי בדיווחים שהוא מכוון לאיזור ה-25 מיליון עונתי.
דאנדרה האנטר הראה התקדמות השנה ויש סיכוי שיהיה שחקן יותר טוב מקולינס בעתיד אבל בשלב הזה אני לא רואה בו שחקן עדיף, מה גם שכל המדגם ממנו זה 18 משחקים העונה.
הייתי מעדיף לשלם 25 אם הם לא יכולים לעשות סיין אנד טרייד עכשיו, מקסימום להעביר אותו בהמשך, עדיף על לתת לו ללכת בחינם. המדגם של האנטר מצומצם זה נכון, אבל לדעתי הוא יותר טוב כבר עכשיו. בכל אופן, לא הייתי מחתים את קולינס מנקודת מבט של להשאיר את השחקן השני הכי טוב שלנו, אם האנטר לא עדיף עליו כרגע, הוא יהיה בקרוב מאוד. הם הכניסו את עצמם לברוך הזה עם כל ההחתמות שעשו.

על הדרך נגיב על לאבין, ההגדרות באמת משתנות בין אדם לאדם, לדעתי הוא עובר העונה את הרף של שחקן מוביל בקבוצה מנצחת, רק במונחי מזרח ואחת שלא תגיע רחוק. אני מבין שכולנו כאן חושבים שהוא עדיף בתור באופציה שנייה.

שיקאגו שמטה יתרון 14, כ-7 דקות לסיום, נגד דנבר. ניתן ל-Krit להסביר מה בדיוק קרה שם. הבולס ... לא יודע איך להגדיר את העונה שלהם. טובה - מבחינת מאזן, אני לא בטוח שהם באמת חשבו שיעשו פלייאוף, והם בורדרליין 8. לא טובה - כי לא ראינו התקדמות משחקנים שהם ציפו לראות מתקדמים, אם זה קרטר, אם זה מארקנן, ובמיוחד ווייט. יש בעיה גם עם לבין. שחקן נהדר, אבל לא משפר את השחקנים לידו, ואז בעצם אין פתרון לבעיה מהעונה שעברה - האם אתה בונה סביבו בחוזה מקסימום.

Rapgamer

Well-known member
שיקאגו שמטה יתרון 14, כ-7 דקות לסיום, נגד דנבר. ניתן ל-Krit להסביר מה בדיוק קרה שם. הבולס ... לא יודע איך להגדיר את העונה שלהם. טובה - מבחינת מאזן, אני לא בטוח שהם באמת חשבו שיעשו פלייאוף, והם בורדרליין 8. לא טובה - כי לא ראינו התקדמות משחקנים שהם ציפו לראות מתקדמים, אם זה קרטר, אם זה מארקנן, ובמיוחד ווייט. יש בעיה גם עם לבין. שחקן נהדר, אבל לא משפר את השחקנים לידו, ואז בעצם אין פתרון לבעיה מהעונה שעברה - האם אתה בונה סביבו בחוזה מקסימום.
אני חושב שמתאים ללאבין להיכנס למשבצת של קיירי ארווינג. אתה לא רוצה אותו הפרנצ'ייז פלייר וכנראה שגם לא מוביל הכדור הראשי. אבל שחקן שנותן לך טונות של סקורינג, כולל בהתקפה עומדת מול הגנות חזקות, זה הייעוד שלו. שחקנים שקולעים 28 נקודות למשחק באחוזי 50-40-85 לא צומחים על העצים.
מצד שני קיירי מוצא את הייעוד הזה לצד לברון ועכשיו לצד דוראנט/הארדן. אין לשיקאגו באופק שחקן שיכול אפילו להתקרב לשם.
לשיקאגו אין פרנצ'ייז פלייר מאז הטרייד על ג'ימי באטלר. לאבין ביכולת הנוכחית הכי קרוב לשם], אבל גם הוא לא מספיק טוב כדי לבנות סביבו קבוצה של 45-50 ניצחונות בעונה. מה גם שהעונה הוא לא מקבל יותר מדי עזרה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה משהו שמאוד מאפיין את הבולס העונה,
להוביל ואז איכשהו לשמוט את היתרון ולהפסיד.
לא פעם ראשונה שזה קורה להם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הפסטיבל אבדיה הזה כבר מתחיל לעצבן.
וושינגטון ניצחו את יוטה והכותרת ב one, דני אבדיה הדהים את יוטה עם קבוצתו וושינגטון.
הבן אדם קלע 2 נקודות!

חלאס, תיכנסו לפרופורציות!

Rapgamer

Well-known member
לבקש מone סיקור רציני זה כמו לשאול את TMZ למה הם מתעסקים בצהוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כן, התרבות הישראלית היא פרובנציאלית באופן כללי. אני חושב שגם בנוף הישראלי ONE הם תת רמה בסיקור של NBA.
לגמרי
שנים התעלמתי מהאתר הזה אבל לאחרונה משום מה קופצות לי כותרות שלהם בפייס, אין לי מושג למה.

Krit123

Well-known member
יצא לי לראות קצת יותר את הבולס לאחרונה, ההתרשמות שלי
לאבין – אם במספרים כאלו הוא לא פרנצ'ייז פלייר, אז אני לא הבנתי את ההגדרה. גם אני חושב שהוא לא מספיק טוב כאחד כזה..
וונדל קרטר ג'וניור – אין טעם להמשיך לחכות לו. לא פוסל את האפשרות שיפרוץ, פשוט לא אומר שאי אפשר לחפש שחקן שיזלוג לעמדה מחשש להתפתחות שלו או לשלם לו סכום מופלג. מסוג השחקנים ש'הרעיון' שלהם עולה על התרומה בפועל. הוא מבצע עבירות זולות (ולא כאלו עם ערך הרתעתי מסוים של שוט בלוקר), התקפית אין לו סקילסט מוגדר מספיק, לכן הוא נוטה להתפזר יותר מאשר לספק תרומה מגוונת.
מאקרנן – דומה לקרטר, גם כשהמספרים טובים הוא לא משפיע עד כדי כך על המשחק. במקומם הייתי חושש לשלם לו. אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל מאאאוד החזקתי מהשילוב שלהם בפרונט קורט על הנייר, בהגזמה. התפוצץ בפרצוף מה שנקרא...
ווייט – יכול להפוך ל-sixth man of the year type, לא רואה בו רכז שמוסרים לו את המפתחות למועדון או כגארד משלים לצד אחד כזה (לאבין למשל).
לגבי וויליאמס התבטאתי בעבר, מחזיק ממנו. יש להם בסיס נחמד עם החלטות לקבל.. הם כן נראים כמו קבוצה מאומנת ואני מבין למה הם לא רוצים להעביר את יאנג, רק שאני הייתי מקשיב להצעות על בערך כל שחקן בסגל.

Rapgamer

Well-known member
לאבין – אם במספרים כאלו הוא לא פרנצ'ייז פלייר, אז אני לא הבנתי את ההגדרה. גם אני חושב שהוא לא מספיק טוב כאחד כזה..
וונדל קרטר ג'וניור – אין טעם להמשיך לחכות לו. לא פוסל את האפשרות שיפרוץ, פשוט לא אומר שאי אפשר לחפש שחקן שיזלוג לעמדה מחשש להתפתחות שלו או לשלם לו סכום מופלג. מסוג השחקנים ש'הרעיון' שלהם עולה על התרומה בפועל. הוא מבצע עבירות זולות (ולא כאלו עם ערך הרתעתי מסוים של שוט בלוקר), התקפית אין לו סקילסט מוגדר מספיק, לכן הוא נוטה להתפזר יותר מאשר לספק תרומה מגוונת.
מאקרנן – דומה לקרטר, גם כשהמספרים טובים הוא לא משפיע עד כדי כך על המשחק. במקומם הייתי חושש לשלם לו. אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל מאאאוד החזקתי מהשילוב שלהם בפרונט קורט על הנייר, בהגזמה. התפוצץ בפרצוף מה שנקרא...
ווייט – יכול להפוך ל-sixth man of the year type, לא רואה בו רכז שמוסרים לו את המפתחות למועדון או כגארד משלים לצד אחד כזה (לאבין למשל).
לגבי וויליאמס התבטאתי בעבר, מחזיק ממנו. יש להם בסיס נחמד עם החלטות לקבל.. הם כן נראים כמו קבוצה מאומנת ואני מבין למה הם לא רוצים להעביר את יאנג, רק שאני הייתי מקשיב להצעות על בערך כל שחקן בסגל.
לא חושב שיש הגדרה ברורה למהו פרנצ'ייז פלייר. ההגדרה שלי היא שחקן שאתה מאמין שתוכל לבנות סביבו קבוצה מנצחת, בין אם כיום או בעתיד. ציון למשל הפרנצ'ייז פלייר של הפליקנס מהרגע שנבחר בדראפט לא בגלל מה שהוא כרגע אלא בגלל מה שהוא עשוי להיות.

לאבין ממש טוב השנה אבל אני עדיין לא מת על הרעיון לתת לו להוביל קבוצה, מכאן ההשוואה לקיירי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
וונדל ומרקנן צריכים ללכת וכמה שיותר מהר לפני שהערך שלהם יורד, כרגע הם עדיין מבוקשים.
למי שזוכר, ערב הדראפט הבולס עוד ניסו לעבר את וונדל חגולדן בתמורה לביחה השניה כי הם רצו את וויסמן, כנראה שהם ידעו בדיוק למה הם רוצים את זה (לא שוויזמן מוכיח את עצמו במיוחד אבל כבר עכשיו הוא עדיף את וונדל)
לא יודע אם לאבין הוא השחקן שיוביל אותם קדימה אבל ברור שהוא צריך ויהיה חלק חשוב מהעתיד של הקבוצה הזאת.
לצורך העניין, הוא יכול להיות הג'מאל מורי שלהם... אם רק יהיה להם ג'וקר 😜

נצל"ש - דאביס ברטאנס, שנפצע נגד יוטה, יעדר שבועיים תמימים. אם דיברנו על דני כמי שעולה אחרי ברטאנס כפורוורד שני, זה פותח לו כביכול את מקום 8 ברוטציה אחרי גבוה ראשון מהספסל [לופז] ורכז ראשון מהספסל [נטו], אלא אם כן ברוקס יחליט לתת יותר דקות להאצ'ימורה ומתיוז, ואז חלוקת הדקות לא תשתנה. מקווה שההיעדרות של ברטאנס תאפשר לדני להמשיך את המגמה של לקיחת יותר זריקות קאץ'-אנד-שוט, כפי שראינו קורה במשחקים האחרונים, לעיתים גם בתחילת התקפה, ווסטברוק מחפש אותו לזריקה מהירה, כמו שעשו הרבה עם ברטאנס בתחילת העונה. צריכים שדני יתחיל לפגוע בזריקות הללו.

Krit123

Well-known member
איך זה קרה? נתחיל מהשלשה הזאת של מורי
החל מהדקה האחרונה ועד לסיום ההארכה הוא וג'וקר לקחו תור בלא להחטיא זריקה.

הבולס השיגו שליטה על המשחק בפתיחה, הניעו כדור לאחר שתקפו את יוקיץ' בהיי פיקאנדרול, הגיעו למבטים ממש יפים וקלעו אותם. המומנטום, שהתבטא בשפת הגוף ורמת ההאסל בין השאר הלך לכיוון שלהם, הם לא ניצחו בדנבר מאז 2006(!!), הפסידו 18 מ-19 האחרונים בכללי, עשה רושם שזה יהיה הניצחון המיוחל.
הם גם רצו יפה במעבר, רק שבשלב מסוים ברבע השלישי נכנסו לגרוב התקפי והם לא הצליחו להשיג עצירות מאז, העובדה שהחטאנו מעט, צמצמה את היכולת שלהם לצאת במעבר ואת ההפרש בהדרגה (בעיקר ברבע הרביעי). בנוסף הם ירדו לא מספיק טוב להגנה (ספק תשישות מה-altitude ספק מנטלי), ידענו להיות אופורטוניסטים.

פאקו שיחק את רוב הרבע האחרון ועבר לשמור על לאבין, לא הפסיק להציק לו ולשבש את הקצב שלהם (כולל חטיפה ענקית בפיגור 3, פחות מ-30 שניות לסיום). ת'אד יאנג מוסר מעולה לגבוה, רק שהצלחנו להביא את העזרה בתזמון הנכון (לא מוקדם מדי), ובדקות האחרונות שחקנים זזים פחות באופן טבעי, קולעים פחות מבחוץ וכו'.. לכן ההתקפה נתקעה ועברה למאמצי הצלת המולדת של לאבין, או לאיבודי כדור סתמיים שאפיינו את הרבע הרביעי של המפגש הקודם.

צריך לציין שהם לא וויתרו והגיע להם לקחת את זה, החזרנו את היתרון עם 2 דקות לסיום (בהתקפת מעבר 4 על אחד שקמפאסו הריץ, משום מה היא הסתיימה בשלשה של מורי, הפעם לפחות נכנסה), הם לקחו אותו בחזרה עם מהלכים יפים בשתי הצדדים. בהארכה, פתחנו בבליץ פער של 9 נקודות והשגנו שליטה, סגרו אותו אט אט בריצת 7-0 משלהם.
אוטו פורטר היה אדיר, 22 נקודות (9-13 מהשדה), היווה כינור שני לצד לאבין רק שלקראת הסיום פחות נכנס לו. הפרשנים של הבולס אמרו יפה בפוסט גיים שואו – בסוף זה היה 2 על 1.

למעלה