<כמעט> בוקר טוב

<כמעט> בוקר טוב ../images/Emo168.gif

רגע לפני השינה מס' שאלות.. כרגע מתחילה לעצב את הפורום <למעלה את הטאגליינס/סקרים ואת השער של הפורום> מכיוון שזה הפורום שלכם.. שלנו הצעות שונות יתקבלו בברכה הצעות בנושאי : סקרים טאגליינס שירוצו.. מאמרים ועיצוב השער אם למישהו בא לעשות כל שבוע סיכום שבועי.. נכניס את זה למאמרים או לטאגליינס.. לילה/בוקר טוב ושב"ש וכמובן כל מה שיעלה בדעתכם

R o n n n a

New member
הצעה לסקר: איזו מן הדמויות הכי

מרתקת, הכי מעניינת ומשכנעת.

זבדיאלה

New member
נעמה ואחריה מאיה ירון

לפי הכתבה בהארץ ליאור אשכנזי חופף לידין

R o n n n a

New member
כן, ליאור אשכנזי הוא ידין הטייס

שהוריד "טונה" על רמאללה (ימי שני). וקוראים לה מאיה מרון

ו י ו ל ה

New member
נעמה!!!!!

אם לא מציינים שאיילת זורר היא שחקנית מוכשרת בצורה יוצאת דופן, אני חושבת שהסיפור של נעמה הוא הכי סוחף ואני הכי נהנית לצפות בטיפול שלה...

עדן גפן

New member
ראובן, אסי.

אני אוהבת את זה שלפסיכולוג עצמו יש בעיות. זה די מוזר לחשוב שגם לפסיכולוגית שלי יש בית, ילדים, משפחה, בעיות. לא חשבתי על זה. טוב, תמיד אומרים שפסיכולוגים הם הכי פסיכים
(אהמ, פרויד)

תמיד חשבתי על זה שיש לה בעיות משלה

ואולי בגלל זה בטיפול היא לא אובייקטיבית או שיש לה טענים משלה מהבית כרגע אז היו פעמים שלא היה בא לי ללכת....מוזר נכון?!...

עדן גפן

New member
כן, מוזר../images/Emo6.gif

אבל את די צודקת. פשוט, לא יצא לי אף פעם לחשוב על זה. אני נורא חושבת רק על עצמי
עכשיו אני נזכרת שיש לה עוד מטופלים חוץ ממני והיא לא עסוקה רק בי כל היום

yardensachs

New member
הכנתי תקציר שבועי

אבל הוא לא גמור. תרגישו חופשיים להוסיף ראובן דגן(אסי דיין) הוא פסיכולוג שמטפל בשלושה יחידים וזוג אחד. ביום ראשון(28.8) נעמה(איילת זורר) נכנסה לטיפול רועדת מקור, במהלך הטיפול מספרת נעמה שהיא ובן זוגה, אברי, רבו כי הוא הציב לה אולטימטום: "חתונה או פרידה" לאחר זאת היא ברחה מביתה לחברתה שלקחה אותה לבר, שם היא פגשה בחור אותו היא תארה כ"בני עקיבא" מתישהו בפגישה היא אמרה לו שהיא הולכת לשירותים. הוא קיבל את זה כהזמנה לשירותים(יוניסקס). הם נכנסו לתא והוא התפשט והתחיל להפשיט אותה, בנתיים נכנס מישהו והשתין בקול חזק והיא נזכרה באברי כי גם הוא השתין בקול חזק, לאחר הרהור קטן היא מיד סגרה את הרגליים ואמרה לו "לא". בקיצור הם סיכמו שהיא עושה לו ביד וזהו. בהמשך הטיפול מתברר שנעמה היא זאת שהכניסה את האולטימטום ועוד מתברר שנעמה מאוהבת בראובן והיא מספרת שהיא דימינה אותו ואותה ביחד לאחר הבשורה של האהבה. ביום שני(29.8) ידין(ליאור אשכנזי) הוא טייס בחיל האוויר שכינויו "טייס הטונה" שהפציץ ביום שלישי(30.8) איילה(מאיה מרון) נערה בת 17, מתעמלת מגיל 7 שגרה בפנימיה להתעמלות נפצעת בתאונת דרכים עם אופניים. היא מגיעה לקליניקה עם גבס על שתי הזרועות במטרה לקבל חוות דעת מראובן על מנת להצליח במשפט נגד חברת המכוניות אשר הייתה מעורבת בתאונה. בהמשך איילה מחליטה שראובן בגד באמונה ודיבר קודם עם אמא שלה, לאחר שראובן משכנע אותה שהיא טועה הם מדברים על זה שאמא שלה לעולם לא האמינה בא ובקריירת ההתעמלות. ביום רביעי(31.8) מיכאל(רמי הויברגר) מחכה לאשתו, אורנה(עלמה זק) בקליניקה

yardensachs

New member
תיקון אורנה ומיכאל

ביום רביעי(31.8) מיכאל(רמי הויברגר) מחכה לאשתו, אורנה(עלמה זק) בקליניקה. לאחר שהוא מתקשר למשרד ולבית. היא מגיעה באיחור לא קטן, מיכאל מתחיל לחקור את אורנה לגבי האיחור שלה ומעשייה. מסתבר שאורנה הלכה לגניקולוג שלה כי היא רוצה להפיל את העוברה. הוא אומר שזה לא החלטה שלה, אלא, החלטה של שניהם. בהמשך הטיפול מסבירה אורנה: "חמש שנים טיפולי הפריה, אתה יודע כמה דברים אני עברתי בחמש שנים האלה? אמרו לי מתי לאכול, מתי לשתות, מתי לישון, מתי להזדיין. חמש שנים וכלום. ואז הפסקתי כי הרופא אמר, לא אני, ואז כל העולם וזה כולל אותו(מיכאל) אמרו לי שזה בסדר, שכבר יש לי ילד ומה עם הקריירה, ואתה יודע מה קרה? השתכנעתי." בהמשך ראובן שואל אותה "מה תגידי לוועדה?" היא מחזירה: "אני לא רוצה את התינוק הזה, אני יודעת שאני לא אוהב אותו, אני מפחדת שאני היכנס לדיכאון לאחרי ואני מפחדת שאני אעשה לו משהו, אני מפחדת מעצמי פחד מוות" ואז מסתבר שכל זו רק הצגה כדי להיפטר מהעובר ולהמשיך בקריירה. לאחר זה מיכאל דורש בתקיפות מראובן תשובה: "לשמור את התינוק או לא" ראובן מיד אומר "אני חושב שאתם צריכים לעשות הפלה" בתגובה מיכאל אומר לא שהוא רוצח. ראובן מסביר שבגלל התקיפות שלו הוא יכל להגיד רק ההפך ממנו.

למעלה