כמעט אסון

כמעט אסון

בשבוע שעבר הבת שלי שעוד מעט בת שנתיים כמעט טבעה בבריכה. בלי ששמתי לב היא נכנסה למים וכשניסתה לצאת החליקה ולא הצליחה לקום. ברגע האחרון מישהי שהייתה על שפת הבריכה ראתה אותה וצרחה שיש ילד טובע בבריכה ומיד מישהו אחר שלף אותה מהמים. לקח לה כמה שניות לחזור לנשום. אני עוד לא הצלחתי לחזור לנשום מאז. אני ממש בחרדות ומאשימה את עצמי שאם לא אותה אישה לא הייתה לי ילדה עכשיו, אני מתעוררת כמה פעמים בלילה עם התמונה שלה כשהראש בתוך המים, כל פעם שאני נזכרת בזה אני מתחילה לבכות מחדש ולא מצליחה להשתחרר מזה. קשה לי לחשוב על זה שאני האמא שלה שצריכה לשמור עליה כמעט שלא עמדתי במשימה הזו. אני יודעת שבשביל הילדה אני חייבת לקחת אותה שוב לבריכה כדי שלא תהייה לה טראומה אבל אני לא מעיזה.

שושית123

New member
../images/Emo24.gif נשמע מפחיד מאוד!

מזל שזה נגמר בטוב! אני מסכימה איתך שחשוב ללכת שוב לבריכה כדי לתת לה חוויה מתקנת (וגם לך) בהצלחה והרבה בריאות!

אוי....

וואו, לא נעים....... מפחיד מאוד.

gallish

New member
קודם כל, שמחה בשבילך שזה כמעט ../images/Emo24.gif

כל כך מבינה את הקושי ורגשות האשמה.... גם אצלנו יונתן היה שניה מתחת למים ואני לא שוכחת את הפנים שלו שם עם העיניים הפתוחות לרווחה מסתכלות עליי, למזלי זה היה בדיוק חצי שניה עד ששמתי לב, אבל זה בהחלט מפחיד מאוד מאוד מאוד
גם אני חושבת שאת צריכה לחזור לבריכה עם הילדה, אולי כדאי לא ללכת לבד ולקחת איתך אבא/סבתא/חברה או מישהו שיוכל לתמוך בך (כי אני מאמינה שהילדה "תחזור" לזה צ'יק צ'ק..) שולחת
גדול, ורק בריאות

טובה37

New member
וואו כמה אני מבינה אותך

ככה היה לי לפני שנה עם דולב הוא היה בתוך הגלגל וטבע מזל ששמתי לב שהקוקו שלו היה בצורה מוזרה חייבים לתת לילדה ולך חוויה מתקנת להבא תקפידי על מצופים בידיים ואז הכל בסדר

למעלה