כמי ש....

כמי ש....

שלום לכל חברי הפורום כמי שמחנך לדו קיום בתקופה קשה זו במוסד תרבותי מאוד מוכר בארצנו הקטנטונת, אני לא יכול שלא לקחת את הפורום הזה כבמה לדיעות שמציכות את שלל גווני הקשת הפוליטית (והלא פוליטית) בישראל. בנוסף לזה, ולמה שנאמר כאן, רציתי לדעת גם אם יש לכם גם ידע בנושא או שאתם "רק" מדברים מתוקף המצאותנו פה? אני לא מזלזל בכך חלילה, אני פשוט הייתי רוצה לדעת אם לחלק מכם השכלה אקדמית בנושא. ואני יודע שחלק מכם יגידו לי שהם בוגרי אונ´ "החיים"/לבנון/שרות בשטחים/המצאות במקומות שהיה בהם פיגוע. בברכת יעשה שלום עלינו.

אבו-דני

New member
שלום מחנך לדוקיום במוסד תרבותי מאוד

-- כלום לא יציג אדם השכלתו לפני שיבקש את השכלת עמיתו? התשכילנו היכן יש מוסד להשכלת דו-קיום בין טורפים לניצודים? או שאתה נמצא בעיצומה של תוכנית הכנת השורדים לאחרית ההימים? מתאים דווקא לרבוץ ליד הניבים הרצחניים של שכנינו ולא בתוך כלובים

ariegur

New member
תראה - אולי הוא קנה את התואר,

אז אל תצפה שהוא יציג עודף פרטים על עצמו ... אריה

הפורום הזה הוא תת תרבות סוטה

וכל מי שמתעסק בדו קיום הוא סוטה חברתית לחנך לדו קיום זה נחמד אבל פתאום הזאב נהיה רעב...

GIPSY

New member
הדעה שלי, ערב טוב לך את יכול בבקשה

להסביר לי בדיוק לאיזו השכלה אקדמית אנו נזקקים בכדי לדעת שיש לנו עסק עם חיות אדם רוצחים נאצים אמיתיים טהורים בדם קר שפשוט לא רוצים אותנו כאן? הלזה יקרה מבחינתך דו-קיום? יש בכלל מקום באותו משפט למושגים כמו "טרוריסטים" לשמם שמעוניינים רק ברצח עם לשמו ול"השכלה אקדמית"?, ואם כן לדעתך אז מהו? אשמח באם אתה ידידי ה"מחנך", ה"נאור" וה"מלומד" תועיל נא בבקשה ממך להסביר ולהשיב על שאלותיי אלו. בתודה מראש ומצטרפת לברכתך - "יעשה שלום עלינו" - א-מ-ן! !!

אז ככה:

ראשית ,אני לא חושב שזה אתי לומר מאיפה אני בא ובאיזה מוסד אני "משמש". אני מקווה שתוכלו להבין, אם כי אני בהחלט מבין שקשה להניח שבימים קשים כאלה ישנו מוסד חינוכי שמכשיר לבבות לקראת עתיד שכולל וודאי - בין אם נרצה או לאו- חיים זה לצד זה. כמו שאני אומר שם, אני אומר גם כאן, אתם האנשים, אתם שחיים את המציאות הקשה הזו, בידכם לשנות את זה, ולא מעבר לים היא, ואני יודע שהרבה לא תלוי בנו אלא תלוי במיוחד גם בצד השני כי אנחנו עשינו את שלנו עוד בימי ה"סזון" ואלטלנה. אני גם אציין שאני מכבד כל דיעה באשר היא, אבל אני חושב שאני מבין מאיפה יכול לבוא כל טיעון ולכן - מי שמעלה טיעון כלשהוא, שינמק. ובבנין ציון ננוחם.אמן.

למעלה