"כמו תפילה - גלגל"צ

נאפו פה

New member
"כמו תפילה - גלגל"צ

"עם כיפת ברסלב על הראש, טקסטים של אבן גבירול והרבה אמונה יהודית - הפלייליסט של צלגלצ הופך בהדרגה לסניף ירא שמיים של חב"ד. על כל שיר חדש של קרן פלס צצים שלושה של אמנים דתיים כמו שולי רנד (אייכה), ארז לב ארי (לבבתני) ועובדיה חממה (אנא בכח) . רדיו מתחזק !!......." מתוך עיתון 24 שעות, ידיעות אחרונות, יום שלישי 20.11.2007

Patrick kim

New member
פתיחות מוזיקלית לא מעידה על חב``תה.

אם שיר הביצוע הלחן והמילים יפים, אז מה הקשר להתחזקות?

יש ביניהם כמה שירים מעולים

למשל השיר של שולי רנד, אביתר ומאיר בנאי, ועוד כמה. אבל גם אם אאזין להם כל היום, עדיין אשאר באמונתי שיהוה לא קיים. כך שאתה יכול להירגע

סטלנודד

New member
ימות המשיח

הכי נהנתי ששאלו שם את המנהלת של רשת ג` אם היא לא פוחדת שיחזרו מזה בתשובה אתם ממש בהיסטריה

יש אינספור שירים ויצירות יפהפיות שהשראתן בדת

זה לא עושה אותן פחות יפות ופחות מרגשות. אם גלגל"צ היו נותנים פינה לאמנון יצחק, אז הייתי מתחיל לדאוג.

הנך צריך לדאוג מהשירה יותד מהתמנון

אם שמיעת הרצאתו של התמנון עלולה לגרום איזושהי התנגדות שכלית אם אין דבריו עולים בקנה אחד עם המציאות, אך גדולה השפעת השירה הסוחפת ומעוררת רגשות ובפרט על התת מודע.

אני אוהב את המוזיקה של התמנון, אבל אני לא

מאמין למילה ממה שהוא אומר

התמנון עם הפיג`אמה אינו משורר

אלא מרצה שלא בחסד עליון שנזרק מערכים ופתח בימה לעצמו. ועלעול קטנטן בפורום העולם הח`רטיז מראה עד כמה אמנון המצחיק אהוד על החרדים. ואני דיברתי על השפעת השירה שאין כמותה לעורר את הרגש, וכמרדימה את חוש הביקורת.

כן, אבל אני חושב שחוש הביקורת הלך לישון

הרבה לפני שהחרדית השמנה התחילה לשיר...

כוונתך לאמנון יצחק ?

למרות שכל תמהוני שני הוא משורר, אולם התמנון אינו זכור לי כמשורר, אולי בקינות תשעה באב בקוטג` המוג`רבי בזמן שצלמי הטלויזיה מסקרים את המקוננים. שאו אז זוכה לסולו בלעדי מלווים בדמעות תנים

amphioxus

New member
לא שומעים מאנוואר ברדיו

מצנזרים את האמונה בתור ואודין!

למעלה