כמו שHypnotyze אמר

FrooTeLa

New member
תודההה ../images/Emo9.gif

ואני מחכה להזדמנות הזאתי

b e r l

New member
נקודה לדיון: חמוד לגבר, מחמאה???

מה אתם אומרים, מה אתן אומרות, הכריעו עכשיו! לא עדיף לגבר שיאמרו לו שהוא נגיד, סקסי מאש שיאמרו לו שהוא חמוד?? או שאולי זה תלוי בטון הדיבור ואולי גם חמוד יכול להיות מחמיא פצצות? המממממממממממממממ....

EverMan

New member
אני מעדיף להיות חמוד על פני סקסי.

ואני יותר מעדיף להיות חמוד וסקסי

חמוד= לא רוצות להגיד לך שאתה מכוער.

ואתה berl, חי חי חי בהתחלה חשבתי זה איזה שחקן קולנוע.

אבל ככה זה...

ויש את אלה שפשוט אומרות את זה ישיר... אבל הרוב עדינות ונחמדות... אבל יש מקרים יוצאי דופן...

אליהו ד

New member
באדי צודק נו

שווה זיון+דיבור=סקסי(כן כן,גם דיבור),שווה דיבור+שווה לבלוע רעל ולא זיון=חמוד חחחחח וסורי על כל אלו שמקבלים חמודי חמודי כל הזמן חחחחח

icy rain drop

New member
המממממ...

אתם הבנים, רק מחפשים את הבנות בפינה. לא יודעת מה עם בנות אחרות, אבל כשאני אומרת חמוד אני מתכוונת לחמוד. ולא למכוער, לבלוע רעל ושאר זיוני שכל. חמוד זה חמוד זה חמוד. אני כל הזמן אומרת לחבר שלי שהוא חמוד ואני חושבת שהוא גם שווה דיבור, וגם זיון, וגם יפה נורא. (וגם סקסי) וגם לאקס אני אומרת מדי פעם שהוא חמוד והוא סקסי בטירוף ויפה והכל.... אני לא מבינה למה חמוד שולל את האחרים?.... וסקסי?.. רק רציתי לציין נקודה אצלי סקסי בכלל לא מתקשר למראה.... יש לי ידיד טלפוני ואייסיקיו וכאלה שלדעתי הוא נורא נורא סקסי ואפילו לא ראיתי אותו.... זה עניין של מי אומרת את זה ולמי היא אומרת את זה..... ולמה..... או בקיצור המשפט הקבוע שלי: זה אינדיוידואלי :) המשך יום מהנה

מור~!

New member
|אדישות|

חח סתם זה חיקוי של מורי שחזרה לישון משומה!!!!!!!
קומיייייייייייייייייייייייייייייייייייי

The Cat Woman

New member
אהם.... דוגמא לבנים שאני אוהבת..../images/Emo9.gif

אלו שנראים ילדים טובים כאלה, בישנים... אוך איזה עיניים! אפשר לצאת איתן?

למעלה