גבות יפות! באמת!
ה הדרומית New member 22/4/03 #88 כפרה עלייך מה כלום?../images/Emo80.gif אתה מושלם!! קים, לא לזנק עליי. אני ואדם חברים משכבר הימים אבל אדם אוהב אותך, לא אותי... לא שאני נפגעת או משהו כן? ( ) זה בסדר... אני אתגבר
כפרה עלייך מה כלום?../images/Emo80.gif אתה מושלם!! קים, לא לזנק עליי. אני ואדם חברים משכבר הימים אבל אדם אוהב אותך, לא אותי... לא שאני נפגעת או משהו כן? ( ) זה בסדר... אני אתגבר
ש שובה של הנרגילה New member 22/4/03 #90 אך אך ....מישל.... עד מתי אני אצטרך להיות כזה רחוק ממך אני לא מסוגל כבר
ה הדרומית New member 22/4/03 #99 יש לך את קים../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif תסתפק בה. וד"א היום אני נוסעת לפ"ת (חג שני) אז היום נהייה קצת קרובים. נצל"ש, איזה לילה היה לי אתמול, משהו מטורף. פשוט מדהים. אני עד עכשיו חרמנית מאתמול
יש לך את קים../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif תסתפק בה. וד"א היום אני נוסעת לפ"ת (חג שני) אז היום נהייה קצת קרובים. נצל"ש, איזה לילה היה לי אתמול, משהו מטורף. פשוט מדהים. אני עד עכשיו חרמנית מאתמול
ס סתיו מ New member 23/4/03 #115 ../images/Emo22.gif אני מתההההההה אצלי על... הציפורניים והשפתיים... אני ישים כאן תמונה של הציפורניים..ובתגובה הודעה עם תמונה של השפתיים שלי!
../images/Emo22.gif אני מתההההההה אצלי על... הציפורניים והשפתיים... אני ישים כאן תמונה של הציפורניים..ובתגובה הודעה עם תמונה של השפתיים שלי!
ס סתיו מ New member 23/4/03 #116 חוץ מהציפורניים אני חולה על השפתיים שלי! אז אני מצרפת תמונה גם של השפתיים שלי! ואם יכולתי גם תמונה של החזה שלי- אבל אסור
חוץ מהציפורניים אני חולה על השפתיים שלי! אז אני מצרפת תמונה גם של השפתיים שלי! ואם יכולתי גם תמונה של החזה שלי- אבל אסור
E EverMan New member 23/4/03 #121 אפשר תמונה של החזה. רק הוא צריך להיות מוצנע באמצעות טופ מסוג כלשהו.
מ מוקוש New member 21/4/03 #43 לי יש שלושה! -העיניים -השיער -והתחת כל השאר די מגעיל, אבל לא מדברים על זה.
I icy rain drop New member 21/4/03 #51 ווא ווא, נדלקתי! ../images/Emo99.gif אחד הקעקועים היותר יפים שראיתי!... פשש......
ה הרס עצמי New member 22/4/03 #109 מבלי להעליב את הבחור, אבל זה אחד הקעקועים היפים שראית?! נו טוב, איש איש וטעמו...
I icy rain drop New member 23/4/03 #153 צ'מע אני לא מומחית בתחום ואני גם לא מחפשת את שיא התחכום בקעקועים זה פשוט יפה. נקודה
T The Cat Woman New member 22/4/03 #62 |חולת מלאכים| ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif אני מאוהבת בקעקוע, אתה חושב שהוא ירצה לצאת איתי???
|חולת מלאכים| ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif אני מאוהבת בקעקוע, אתה חושב שהוא ירצה לצאת איתי???
I icy rain drop New member 21/4/03 #52 המממ.. הציפורניים. דפנטלי. וכפות הידיים בכלל. בכלל, אהבה שלי לדברים זה במצבי רוח. כמו כל דבר אצלי. נראה לי. טוב נו.....
המממ.. הציפורניים. דפנטלי. וכפות הידיים בכלל. בכלל, אהבה שלי לדברים זה במצבי רוח. כמו כל דבר אצלי. נראה לי. טוב נו.....
א איה ולאקי לאקי ואיה New member 21/4/03 #53 ../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif../images/Emo161.gif וגם ת'כפות רגליים.. אבל אין לי תמונה