כמו שריפה

ashura

New member
כמו שריפה

אתה נכנס, מביט בי ומחייך אני קצת קרה ולבנה, מציפייה, ממתח אתה מחבק אותי הרבה זמן, בלי להפסיק אני מתרפקת אליך, מפשירה אנחנו הולכים לחדר השינה אתה מסובב אותי עם הגב אליך מכופף אותי, ושנינו נשכבים על המטה, לבושים לגמרי אתה מלטף לי את הגב, מחזיק את שני הישבנים ומקרב אותם אליך אני מרגישה דרך הג'ינס מה קורה מחדיר יד לתוך החולצה, לתוך החזיה אני נאנחת מתכווצת מרוב תשוקה הפיטמה שלי ביד שלך אתה נצמד אלי עוד ואומר – לאט לאט אני כבר יכול לחדור אליך עכשיו רק תבקשי אני נושמת, שותקת מתהפכת אליך, אנחנו מביטים בעיניים וצוחקים. עכשיו הזמן להתפשט, אני פותחת את הכפתורים של החולצה שלך ומלטפת את הגוף החם שלך שמתגלה . מנשקת אותו. אתה זורק מעליך את המכנסיים, בבעיטה. הזין שלך חזק וישר. אני יודעת איך הוא נראה ואיזה טעם יש לו בפה שלי. תיכף זה יבוא. אתה מלטף אותי בין הרגליים ומציע – אולי תורידי איזה בגד... טוב, אז אני מורידה. ואז אתה נכנס לתוכי ואז אני רוכבת עליך ואז אתה מסובב אותי וחודר וככה זה נמשך, המתיקות נוזלת ממני אתה גומר, אלא מה, בסוף כמו שריפה.

ferdinand

New member
שלום אשורה

התחלת יפה - מפתה, מגרה, מסקרן, איטי... ואז פתאום לחצת על fast forward "טוב אז אני מורידה...נכנס...רוכבת...מסובב...חודר...אתה גומר.... לרוב ב-"סרטים" כאלו, דוקא בכל הקטעים של לפני עושים את ה-FF<< ובאקשן עצמו צופים לאט, ובנחת, מעבירים אחורה, ושוב רואים, בודקים פריים, פריים...
ובכל אופן שיהיה לך יום טוב
וברוכה הבאה

ashura

New member
../images/Emo123.gifאבל זה בכלל לא סרט

כל פעם אפשר לעשות ZOOM על רגע אחר ממילא הכל בראש. וגם אפשר להאיט או להאיץ את הקצב איך שאוהבים. היום זה ככה, ביום אחר זה יכול להיות אחרת.

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום לך ashura וברוכה

ס|הבאה.
הייתי מצטרף להמלצתו של פרדינאנד, עוד טיפה להאריךךךךךךך, ומוסיף מטעמי, פסדר, הנה כתבת פנטזייה, ועכשיו עשי ממנה גפ סיפור מיהו הבא המשגל וגומר בשריפה? באיזו סיטואציה ארעה השרפה? היו מכבי אש בכוננות? הכל, הכל, הכל, ורשום, דבר דבור אל אפניו. אין כאן דקת חסד לחדשים, את בפורום, ולעבודה. לכתובבבבב, לא רק מכניקה של סיבוב שאיבה הכנסה ויציאה, שאכן תוארו נהדר, אבל, סיפור אשורה, סיפור אשורה, סיפוררררררררר זהו. ציירי לי כבשה.

ashura

New member
../images/Emo97.gifאתם יש לכם דרישות../images/Emo69.gif

תעשי ככה, לא - תעשי ככה.... פנטזיה היא לפעמים סיפור כמו שזיון הוא לפעמים פואימה (ולפעמים רק זמריר יענו, ג'ינגל) - לא ככה? בכל אופן תודה רבה על קבלת הפנים, נראה מה יהיה עוד.

niki love

New member
באג בסטר תירגע !!!

אין כאן עשרים מכבי אש, לובשי מדים, ונלחמים בלהבות. זה לא הבת של מפקד התחנה שמזניית את החברים של אבא - באגבסטר תירגע !! מה קרה לכם ? אתם כאן יותר מדי זמן, פנטזיה לייט כבר לא עושה לכם כלום, סף הגירוי שלכם, יותר מדי עלה. אשורה, אפשר להרגיש את הנשימה מתקצרת, אפשר להרגיש את ההאצה. זה נפלא.

bugbuster

New member
../images/Emo163.gif אבל המורה מה עשיתי???

למה מה, לא אמרת שכתוב נהדר? רק שרוצה עודדדדדד! רק בשביל לתת מין מוטיבציה כאילו כזו'תי, לא?
המורה, המורה, המורה, אני מבטיח, אני לא יעשה את זה יותר! אני יהיה נחמד להבא, אשורה, תגידי לה.

למעלה